مشكل در asp.net

bluestar_58

Member
سلام
من يك وب فرم دارم كه روي اون يك فرم گذاشتم..اكشن فرم هم روي خود صفحه است..يك ديتا گريد هم دارم كه ميخوام بعد از اينكه فرم سابميت شد.اطلاعات وارد شده توي گريد نمايش داده بشن...(اطلاعات فرم توي ديتابيس ذخيره ميشن..و از اونجاميان..)اين فرم درست كار ميكنه و اطلاعات توي گريد ميان..اما بعد از اينكه يك بار گريد پر شد ديگه دكمه سابميت كار نميكنه...كليك ميشه..ولي اتفاقي نميافته......تا حالا كسي به اين مشكل بر خورده؟؟؟؟
يه كمكي بكنيد!!!

mazoolagh

Active Member
منظورتون اينه كه post ميشه و اتفاقي نميفته يا اصلا post نميشه؟

bluestar_58

Member
دكمه را كليك ميكنم كليك ميشه..ولي post نميكنه ديگه.اگر متد sqlDataAdapter.Fill را كامنت كنم همه چيز درست ميشه(غير از اينكه ديگه تو گريد چيزي نمياد)اما اخه post فرم چه ربطي داره به adapter?و مشكل ديگه هم كه دارم با اديت كردن گريد.من از editcommand خود گريد استفاده ميكنم يعني به ستون هاي گريد يه ستون edit اضافه ميكنم اين كار را هم با property builder خود گريد ميكنم..ولي وقتي كه لينك اديت را كليك ميكنم سطر اشتباه را به مود اديت ميبره..و هيچ قاعده و قانوني رعايت نميشه..مثلا من سطر را اديتش را ميزنم ولي سطر 8 ميره به مود اديت.بعد 8 را كليك مكنم 1 ميره به مود اديت!!!!!!!!اين مشكل از چي ميتونه باشه؟؟؟

mazoolagh

Active Member
اگه اشكلي نداره سورس كامل را اينجا بذار - زودتر پيدا ميشه - اينجوري هرچي بگم حدسيه
ضمنا فراموش نكن كه تو
کد:
 -
بنويسي

جدیدترین ارسال ها

بالا