مشكل در پست اول تاپيك ها !

MJ Rayaneh

Well-Known Member
سلام و خسته نباشيد!

از ديروز تابحال، يه موضوعي فكرمو مشغول كرده! :shock:

بعضي از تاپيك ها يه پست اضافي اولش هست! بعضي ها هم پست اول ندارند! آيا واقعا مشكلي وجود داره يا من اشتباه ميكنم؟!

مثلا وقتي توي يه تالار، ماوس رو روي اسم تاپيك ميبرم، توضيحاتي كه نمايش داده ميشه، مربوط به پست دوم اون تاپيكه و پست اول هم يه مطلب بي ربط داره!

براي اون تاپيك هايي كه پست اول ندارند ممكنه كاربري كه اون رو فرستاده حذف شده باشه ولي اونايي كه پست اضافي اولشون هست ...

مديران لطفا رسيدگي كنند!

با تشكر.

arman_p

Member
درود
آره من هم یک پست زدم،دیدم نیست. بعد که گشتم دیدم رفته پست اول. تو انجمن فلش
درباره ی ساخت یک سوال کننده ی یوزر و پسورد بود
سپاس

MJ Rayaneh

Well-Known Member
پس نتيجه ميگيريم مشكل وجود داره!
مديران لطف كنند قبل از اينكه اين بلا سر همين تاپيك بياد يه فكري بكنند! :lol:

.:. soroosh .:.

Active Member
خب ...
فکر میکنم مشکل از این قضیه باشه که :
چند روز پیش تاریخ انجمن برای چند دقایق یا چند ساعتی جابه جا شده بود ( حالا علتش مهم نیست )
یعنی تاریخ برگشته بود به عقب .
تو اون مدت کوتاه پست هایی که زده شد چون تاریخ برگشته بوده به عقب در نتیجه پست ها هم چون نسبت به تاریخ ارسال سرت یا مرتب میشن در نتیجه پست ایجاد شده در اون زمان اومده اول تاپیک یا اتفاقاتی اینچنینی رخ داده .
که خب الان این مشکل بوجود نمیاد و همه چی درسته و هر تاپیکی که میبینید این مشکل را داره مربوط به همون مدت میشه که فکر نمیکنم تعدادشون بالای 10 یا نهایت 20 تا باشن .
که یا امکان درست کردنشون هست یا اگر هم نباشه خب مشکل حادی نیست و میشه ازش گذشت ...
فقط گفتم بگم که بچه ها در جریان باشن و یه موقع فکر نکنن برای انجمن مشکلی پیش اومده یا ... تا خود مدیران پاسخ دقیق تر بیان بدن .
موفق باشید .

Mandana

Active Member
سلام دوست جانها خوبید؟
علت همونی ئه که پروش جان گفتن...باسه پروش هاین قبلن توضیح داده بودم علت رو ..ولی بهر حال دوباره این اتفاق نمی افته خیالتون راحت ^.^
تاپیک هایی که این مشکل رو دارند لینک بدین تا پست اول رو حذف کنم حداقل تاپیک عادی بشه...میسی دوست جانه مهربون :oops:

/

:rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا