مشكل در ويژوال بيسيك

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omidak

Active Member
سلام:
برايه ساخت Object هایه قشنگ مانند Button و .... شما باید 1 بار اون Button رو بسازید...
و در 1 UserControl قرار بدید.... و بعد مانند Button عادی ازش استفاده کنید... :wink:
که به زودی 1 نمونه براتون میفرستم :wink:
همچنین برای قشنگ کردن خود Form هم میتونید 1 کار جالب بکنید... 1 عکس رو انتخاب کنید که جایه Form اتون رو بگیره... بعد 1سری جاهایی که نمخواید دیده بشه... به 1 رنگ خاص رنگ بزنید... مثلا صورتی... بعد اونو به جایه Form نمایش بدید... که از طریق API هستش... :wink:
این رو هم براتون 1 Sample میفرستم... :wink: نمونه این مثل WindowsMediaPlayer هستش :wink:

davood00

New Member
البته يه راه طولـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاني ولي سطح پايين هم هست. اونم اين كه يه Image Box به عنوان دکمه و یه تايمر ميذاري بعد تو تايمر بهش ميگي مختصات موس رو هي بگيره(با GetCursorPos) اگه موس تو ImageBox بود یه تصویر خاص و اگه کلیک شد یه تصویر دیگه و هروقت موس رها شد یه تصویر دیگه رو از تو یه ImageList لود کنه!!!! که این تصاویر دکمه طراحی شده توسط شما در سه حالت مختلف است!
مزخرف بود نه؟!

omidak

Active Member
سلام:
آقا OnMouseMove . OnMouseOut در API هستش... چرا اینهمه خدمونو بکشیم با Timer این کار رو بکنیم؟ 8O 8O 8O 8O

shakiba

Member
ببخشيد اين قسمت كد را ميشه توضيح بديد

کد:
str = "qwertyuiop[]';lkjhgfdsazxcvbnm,./\|QWERTYUIOP{}ASDFGHJKL:?><MNBVCXZ~!@#$%^&*()_+=-" & Chr(34)

:oops:

omidak

Active Member
سلام:
اون بخش از برنامه كه كپي كرديد Chart هایی هست که Fiter میشند... اگر دقت کنید میبینید که بجز اعداد همه هستن :wink:
و همچنین اون Error رو کجا دریافت میکنید؟ :roll: :wink:

omidak

Active Member
سلام:
اون بخش از برنامه كه كپي كرديد Chart هایی هست که Fiter میشند... اگر دقت کنید میبینید که بجز اعداد همه هستن :wink:
و همچنین اون Error رو کجا دریافت میکنید؟ :roll: :wink:

shakiba

Member
ممنون

اون اررو زمان ران شدن برنامه ميگه couldn't find instull ASAM

برنامه اي هم كه شما فرستاديد باز ميشه ولي باز هم موقع ران شدن همني ارور را ميده

omidak

Active Member
سلام:
1 سوال...
شما از SP5 استفاده میکنید؟ :roll:
چون شما از Access2000 استفاده میکنید باید از SP5 استفاده کنید... و قاعدتاً اون Error همونه... :wink:

shakiba

Member
واقعيتش نميدونم كه آيا ورژن وي بي ام SP5 هست یا نه هر چی گشتم ندیدم که ورژنشو نوشته باشه

در هر حال ممنون

omidak

Active Member
سلام:
وقتي اجراش ميكنيد در Logo یه خودش کنار 6 نوشته SP5 :wink:
ببخشید که پیدام نیست... امتحان دارم و کلی باید درس بخونم اما در اولین فرست براتون اون Sample ها رو میفرستم :wink: ببخشید :oops:

omidak

Active Member
ببخشيد امتحان دارم اما سعي ميكنم تا آخر هفته :wink:
ببخشيد شرمنده :oops:

shakiba

Member
آقا اميد
مشكلي نيست من منتظر Sample هاتون هستم
ولي تروخدا زود زود سر بزنيد اگه اشكال داشتم بتونم پيداتون كنم.من قول ميدم رياد مزاحمتون نشم كه به امتحاناتتون برسيد
دارم دنبال كتاب ميگردم كه زياد هم مزاحم شما نشم و فقط براي رفع اشكال خدمتتون برسم

باز هم ممنون

omidak

Active Member
سلام:
اختيار داريد خانم اين چه حرفيه؟ :lol: :oops:
من شرمنده كه قول دادم و نشد... اما سعي ميكنم به زودي براتون بفرستم...
همچنين شما هم اگر مشكل داريد مطرح كنيد اگر من نباشم دوستان زيادي هستن كه بتونن راهنماييتون كنند :wink:
من هم تقريباً هر روز 1 سری میزنم :wink:

shakiba

Member
سلام
باز هم ممنون
يه سوال
اگه بخوام يه لوگو اول پروژم بذارم براي مدت 3 ثانبه
براي اين كار بايد چيكار كنم كه بعد از 3 ثانيه وارد فرم اصلي بشه؟
تنها چيزي كه به ذهن خودم رسيد اين بود كه براي ايجاد تاخير از حلقه لوپ 16 بار استفاده كنم
ميشه راهنماييم كنيد

ممنون

omidak

Active Member
سلام:
اين كه ساده اس... :wink:
1 فرم بزار كه توش 1 Timer باشه بعد و همچنین Interval رو که در Properties Timer ات هست بر بر حسب میلیسانیه بده و بعد:
کد:
Private Sub Timer1_Timer()
Form1.Show
Unload frmLogo
End Sub

shakiba

Member
:oops: :oops: :oops:
دستتون درد نكنه

يه سوال ديگه
من از Ado Data ,Data Grid استفاده كردم و به ديتابيسم هم كانكت شدم
كامل جدولي كه در ديتابيسم دارم را برام مياره
ولي نميدونم آيا بايد تك به تك فيلدهايي مثل نام و نام خانوادگي و ... كه در وي بي دارم
را به فيلدهايي كه با نامهاي مشابه طراحي شدن (تك به تك) بايد به ديتابيسم كانكت كنم

:?:

shakiba

Member
:oops: :oops: :oops:
دستتون درد نكنه

يه سوال ديگه
من از Ado Data ,Data Grid استفاده كردم و به ديتابيسم هم كانكت شدم
كامل جدولي كه در ديتابيسم دارم را برام مياره
ولي نميدونم آيا بايد تك به تك فيلدهايي مثل نام و نام خانوادگي و ... كه در وي بي دارم
را به فيلدهايي كه با نامهاي مشابه طراحي شدن (تك به تك) بايد به ديتابيسم كانكت كنم

:?:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا