مشكل در نمايش ساعت انجمنها

Pooriya_Online

Active Member
سلام

نميدونم خودتون متوجه شديد يا نه و يا كسي قبل از من اين موضوع رو گرفته يا نه ولي به هر حال مكن ميگم ديگه.

يه سوتي كوچيكه اونم اينه كه ساعت انجمن يه ساعت عقبه :lol:

خودتون توجه كنيد:

oxygenws

Active Member
لطفا به بخش مشخصات خودتون برید و ساعتتون رو درست کنید. (معمولا) اشکال از خود کاربراست.

Pooriya_Online

Active Member
oxygenws گفت:
لطفا به بخش مشخصات خودتون برید و ساعتتون رو درست کنید. (معمولا) اشکال از خود کاربراست.

من كه عكس رو گذاشتم و ديديد كه تنظيمات من مشكلي نداشته و 3 ساعت و نيم از گرين ويچ (كه همون وقت تهران ميشه) جلوتره:

oxygenws

Active Member
مشکل اینه که ما الان از ساعت اصلی گرینویچ 4.5 ساعت اختلاف داریم :) اگه یادت باشه، حدود یک ماه پیش ساعتا رو تغییر دادیم!!!! :)

Pooriya_Online

Active Member
oxygenws گفت:
مشکل اینه که ما الان از ساعت اصلی گرینویچ 4.5 ساعت اختلاف داریم :) اگه یادت باشه، حدود یک ماه پیش ساعتا رو تغییر دادیم!!!! :)

بله قربان ولي اونا از اواسط April ساعتاشونو ميكشن جلو ولي الان 24 April هستش. :lol:

oxygenws

Active Member
درسته.... ولی ساعت گرینویچ ساعتی ثابت هستش.... اونهایی که شما می گی بستگی به کشور ها داره و خیلی کشور ها هم هستند که ممکنه جلو نکشند. اما ساعت "گرینویچ" که می شه گفت یک استاندارد هستش و نه یک کشور، ساعتی ثابت داره :)
درست نمی گم؟؟؟ :)

موفق باشید، امید

Pooriya_Online

Active Member
oxygenws گفت:
درسته.... ولی ساعت گرینویچ ساعتی ثابت هستش.... اونهایی که شما می گی بستگی به کشور ها داره و خیلی کشور ها هم هستند که ممکنه جلو نکشند. اما ساعت "گرینویچ" که می شه گفت یک استاندارد هستش و نه یک کشور، ساعتی ثابت داره :)
درست نمی گم؟؟؟ :)

موفق باشید، امید

كم اوردم :wink:

ديگه اين فكر به ذهنم نخورده بود :lol: :roll: :lol:

راستي روح الله جون تو كه همش ميخواستي يه چيزي بگي و همش به لكنت ميوفتي :lol:

oxygenws

Active Member
من یه زمانی فلش کار می کردم و شدیدا مخالف سویش بودم و الان 2 سالی می شه که چندان فلش کار نکردم، شرمنده، نمی تونم کمکی بکنم.

جدیدترین ارسال ها

بالا