مشكل در نصب PHP

آقا اين Php كذايي رو چطوري بايد نصب كرد :cry:

من همه كارها رو كردم كارهايي كه حتي عقل جن هم بهش نميرسه

ولي اين پي اچ پي اينگار نميخواد به(( ما پا بده!))
يا ميگه

error 500 internal

يا
the procedure ............

من با سرور iis دارم نصبش ميكنم روي xp

من مي خوام هم asp كار كنم هم php با آپاچي ميشه همچين كاري كرد :?:
آپاچي رو ميشه با iis همزمان نصب كرد :?:
آپاچي رو هم ميخواستم دان لود كنم پام خورد به سيم تلفن
باباي مخابرات بسوزه!!!!!!!!!!!!!
نه نه باباي IE بسوزه كه دان لودش Resume نداره

miladmovie

Active Member
آقا به اين PHP عزيز و گرامي توهين نكن :evil:
براي نصب اون بعد از گذشتن 7 خان بايد گردن رستم رو بشكني

باورت ميشه كه من بعد از 1 سال دوندگي PHP رو نصب كردم؟
خب حالا مي رسيم به نصبش
تا به حال رفتي به سايت www.farsinuke.com ؟ برو توي قسمت مقالتش يك راهنماي توپ براي نصب اون توي آپاچي موجود است(اگر ويندوزت 2000 نباشه غير ممكنه كار نكنه)

بعد مي رسيم به نصب PHP روي iis -آقا اين كار رو نكن چون فكرنكنم بتوني از MySQL استفاده كني ولي اگر خواستي روي اين سرور نصبش كني يك راهنما توي www.iranphp.net هست تا حال ديديش؟ اگر پيداش نكردي بگو خودم بگردم دنبالش(من اولين بار با راهنماي اين سايت PHP رو روي iis نصب كردم)
به هر حال گفتم كه ممكنه نتوني از MySQL استفاده كني و يك برنامه تحت وب بدون يك ديتابيس يعني هيچي :roll:

در مورد نصب آپاچي و iis همزمان بله مي توني ولي دريك زمان خاص فقط يكي از اين برنامه ها مي تونند بالا باشند يعني در يك لحضه نمي توني هم با فايل هاي ASP كار كني هم با PHP

در مورد ASP بهتر دنبالش نري برو همون PHP رو كار كن خيلي بهتره من خودم اول ASP كار مي كردم ولي از وقتي PHP ياد گرفتم مريدش شدم(ما چاكر برنامه هاي اوپن سورس هم هستيم)

و اما در مورد دانلود مشكل از هيچ كس نيست بجز خودت خوب برو دانلود اكسليتور يا گوزيلا يا نت پمپر(www.netpumper.com) رو نصب كن تا بعدا ادامه دانلود رو خودش انجام بده

و اما اگر هنوز كارت را ه ني افتاده برو از اين سايت يك كيت رو نصب كن كه هم آپاچي هم MySQL هم PHP هم Perlرو يك جا خودش نصب مي كنه
اين لينكش
http://www.apachefriends.org/wampp-en.html
اين هم لينك نحوه استفاده از اون
http://valinezhad.com/reza/weblog/2003_04_01_archive.asp

جدیدترین ارسال ها

بالا