مشكل در نصب برنامه هايي كه دانولد ميكنم. كمك

Pooriya_Online

Active Member
آقا من نورتون رو نصب كردم و تمامي ويروسارو پاك كرد ولي بعدش كه توي كامپسوتر نصب بود سرعت كامپيوتر رو انداخت پايين به طوري كه حدود 30ثانيه طول ميكشيد تا مايكامپيوتر باز شه.منم پاكش كردم ولي خود نورتون خيلي از برنامه هامو پاك كرده و دوباره بايد ويندوز رو بريزم.

به هرحال ممنون
راستي بگيد چرا سرعت پايين اومده باود؟

Peyman-Pop

Active Member
ببینید نورتون سرعت کامپیوتر رو شاید کمی‌ کندتر کنه ولی‌ نه اونقدر که شما گفتید ، اگر کامپیوتر شما pIII 600 و با رم 128 به پایین هست کند شدن کامپیوتر طبیعی‌ هستش و باید سعی‌ کنید کامپیوتر رو آپگرید کنید ، در مورد چک کردن هم این آپدیت رو که در زیر گذاشتم دانلود کنید و نصب کنید بعد دوباره سیستم خودتون رو بگردید ویروس ها و ورم هایی‌ پیدا می‌شه که دفعه قبل نورتون پیدا نکرده بود ( در ضمن پیشنهاد می‌کنم کل هارد رو برای ویروس جستجو کنید )

اگر دیدی سرعت کامپیوتر با نورتون پایین میاد حالا به هر دلیلی‌ میتونید real time protection رو در گزینه های نورتون غیر فعال کنید اینجوری نورتون دیگه در حالت عادی فعال نیست و شما هروقت خواستید دنبال ویروس بگردید باید اونرو اجرا کنید .

http://securityresponse.symantec.com/avcenter/download/us-files/20040411-017-i32.exe

موفق باشید.

Pooriya_Online

Active Member
آقا من سيستمم PIV 2.8 و رمم 512 هستش و اينكه من كل هارد و اسكن كردم.

ولي فكر نكنم فايده داشته باشه (البته ديگه ايرور و چيزي نميده و همه ويروسهارو پاكسازي كرده)

اگه شد ويندوز رو دوباره نصب ميكنم.

باي

جدیدترین ارسال ها

بالا