مشكل در قسمت خصوصي براي من

H-assan

Well-Known Member
من نمي فهمم چرا اين اينجوري شده :arrow: :roll:
اشكال از چه قسمتي از كامپيوتر منه

Pooriya_Online

Active Member
لاقل بگو مشكل كجاش هست...

مگه داري تست هوش ميگيري.

من كه متوجه منظورت نشدم

saman_sweden

Active Member
يكي از مشكلا آقا آسان اينه
من يه بار بهش پي ام دادم همون پي ام من 10 بار براش زده شده

H-assan

Well-Known Member
توضيحات بيشتر در مورد مشكل در پيغام خصوصي

مي خواهيد نمودار هم بكشم : دي

جريان از اين قرار هست كه يكي از اين اشكال هام همين كه سامان گفت يكي هم اينكه من نمي تونم مشخصاتم رو تغيير بدم و يا لوگوم رو عوض كنم .

همون طور كه توي عكس مخشص است ديگه از اين پايين تر نمي ره تا من بتونم لوگوم رو عوض كنم يا اينكه حتي تغييرات ديگه اي بدم يعني تغييرات كه مي خوام رو نمي تونم انجام بدم چون اون دكمه رو هم ندارم اسمش چي بود كه كليك مي كرد اطلاعات به روز مي شد ديگه من تا امضا مي تونم تغيير بدم تازه اگر هم تغيير بدم جاي براي به روز كردن نيست يعني دكمه نيست همون تور كه توي عكس مشخصه :arrow:

:?: :!:

حالا اشكال از كجاست

H-assan

Well-Known Member
saman_sweden گفت:
يكي از مشكلا آقا آسان اينه
من يه بار بهش پي ام دادم همون پي ام من 10 بار براش زده شده

به اين شكل هر بار اعلام مي كرد كه شما پيغام خصوصي جديد داريد با اين تفاوت كه سامان جان يك هم غلو كرده 4 بار اين كار رو كرد سايت يعني 4 بار يك پيغام رو در 1 ساعت براي من ارسال كرد ؟! :roll:

rahincom

Member
آقا صفحه رو با Drag كردن بكش پايين ببين پايين مياد يا نه ؟

خبرش رو بده !!!

H-assan

Well-Known Member
rahincom گفت:
آقا صفحه رو با Drag كردن بكش پايين ببين پايين مياد يا نه ؟

خبرش رو بده !!!

بابا تو رو به هركس مي پرستي درست به عكس نگاه كن از اين پايين تر نمي يات :cry: :cry:

Masih

Well-Known Member
يك بار از Ctrl+F5 استفاده كن. اگر نشد تمپ اينترنت رو پاك كن و صفحه رو دوباره باز كن. اگر باز هم نشد پسورد اسمت رو بده من تا برات تغييرش بدم.

مسيح.

pirooz

Member
من هم همين مشكل رو دارم.
به آقا مسيح هم گفته بودم...
تگ‌هاي بعد از منطقه تكست داخل اون آورده مي‌شه. با رفرش و پاك كردن تمپليت‌ها هم رفع نشد كه نشد... در ضمن اگه دقت كنيد، متن امضاهاي من و جناب assan ، شامل تگ‌ها هم هست كه نبايد اينطور باشه :(
با پسورد و اين حرف‏ها هم فكر نمي‏كنم مشكل حل بشه. قاعدتاً بايد از طرف admin سايت اين مشكل حل بشه مثلاً آقا مجيد. من اين مشكل رو خصوصي هم به آقا مجيد گفته‏ام. ظاهراً ايشون خيلي سرشون شلوغه چون هنوز ايشون نامه خصوصي من رو دريافت نكردن...‏

H-assan

Well-Known Member
يكي كمك كنه ديگه من به مجيد پيغام زدم به پيمان هم زدم ولي هيچ كدوم جواب نمي دنن مجيد جان شما الان وصل هستي اگر لطف كني جواب بدي ممنون مي شم

Peyman-Pop

Active Member
آقا آسان شما از کدی در قسمت امضا خودتون استفاده کردید که اون کد رو به اشتباه نبستید یعنی‌ از تگ </XXX> در اون استفاده نکردید .

برای همین آخر امضا شما مشخص نمی‌شه که باعث شده این مشکل به وجود بیاد .

درست کردنش به این راحتی‌ ها نیست چون امضا شما در دیتا بیس ذخیره شده .

پیمان

H-assan

Well-Known Member
Peyman-Pop گفت:
آقا آسان شما از کدی در قسمت امضا خودتون استفاده کردید که اون کد رو به اشتباه نبستید یعنی‌ از تگ </XXX> در اون استفاده نکردید .

برای همین آخر امضا شما مشخص نمی‌شه که باعث شده این مشکل به وجود بیاد .

درست کردنش به این راحتی‌ ها نیست چون امضا شما در دیتا بیس ذخیره شده .

پیمان

پس من بايد چي كار كنم :cry:

اون آدررس . آدررس يكي از تاپيك هاي همين سايته كه مربوط به سن وسال مي شد يادت هست

هيچي راهي نداره درست شه :cry:

pirooz

Member
Babak Sateli گفت:
آسان جان

من درستش کردم
چک کن ببین مشکلی داری به من بگو

آقا بابك سلام!

قربونت يه هلي هم به ماشين ما بده ! :) خدا خيرت بده ثواب داره.

يه نگاه به امضاي من هم بندازي، متوجه مشكل مي‌شي!

در ضمن آقا پيمان عزيز گفته بود كه از كد استفاده كرديم كه اون رو نبستيم.

من بگم كه اصلا از كد استفاده نكردم فقط از «/» استفاده كردم. فكر كنم مشكل از همين باشه!

و بايد بگم كه توي اين قسمت يك ضعف وجود داره! آقا مجيد بايد يه كاري بكنه. نمي‌شه هر دفعه مزاحم آقا بابك و امثال ايشون شد كه بگيم از توي بانك پاكش كنن!

موفق باشيد.

Babak Sateli

Active Member
پیروز جان مشکل شما رو هم حل کردم.
چشم من این موضوع را با مجید جان در میون می گذارم تا به زودی این مشکل را حل کنیم.
ممنونم از توضیحت
موفق باشی

جدیدترین ارسال ها

بالا