مشكل در ديتا بيس!

mehrdad1355

New Member
امید جان من هم تقریبا همین مشکل رو پیدا کردم منتهی یکم فرق میکنه
اين سايت http://forum.amozesh4persian.com سرورش مشکل پیدا کرد و بک اپ ری استور شده منتها یه مشکل داره و اونم اینه که حرف =ف= به نوعی =ت= تبدیل شده!!!
Operating system Linux
Service Status Click to View
Kernel version 2.6.10-HN-2.1-P4
Machine Type i686
Apache version 1.3.33 (Unix)
PERL version 5.8.3
Path to PERL /usr/bin/perl
Path to sendmail /usr/sbin/sendmail
Installed Perl Modules Click to View
PHP version 4.3.11
MySQL version 4.1.11-standard
cPanel Build 10.2.0-RELEASE 82
Theme cPanel X v2.5.0
Documentation Click to View
cPanel Pro 1.0 (RC26)

و از این دیتا بس هم همونی که ری استور شده دارم! چجوری میشه این مشکلو حل کرد؟(فروم smfهست)
نمونه

http://forum.amozesh4persian.com/index.php?topic=40.0

oxygenws

Active Member
نمی تونم کمکی بکنم، انکودینگی ندیدم که با "ف" مشکل داشته باشه!!!!!!!

mehrdad1355

New Member
امید جان ممنون! هرچند الان درست کردمش (و چک کردم مشکلی نداشت
البته انکدینگ فکر کنم تعریف درستی از مشکل نبود! چون همه حروف غیر ف درست بودند
من رفتم دیتابس رو دانلود کردم(البته از تو مای ادمین که همش خراب بود! - رفتم از تو بک اپ برنامه و یه بک دانلود کردم و با نوت پد باز کردم و اون کاراکنر اجغ وجغ رو ریپلایس ال کردم!البته نوت پد چندبار هنگ کرد و در کل 6 ساعت وقتم بابتش تلف شد! بعد با یه مای ادمین رو لوکال از همین اخرین ورژن اول اوپراتور دیتا بس رو لاتین یک گزاشتم و موقع اس کیو ال هم رو لاتین 1 گزاشتم و بالا زدم! درست شد! بعد اینو از لوکال اکسپورت کردم! )
این اکسپورت رو تو هاست باز اوپراتور دیتابس رو لاتین یک و Character set of the file رو هم تو اس کیو ال رو لاتین یک گزاشتم و آپ کردم و رو هاست هم درست شد! منتهی دهن من سرویس شد!
97.gif
97.gif

اینقدر من از این جریان و مشکلم فهمیدم که بک های از قسمت مای ادمین گرفته میشه مشکل داره! فقط بک های قابل استفاده هست که با برنامه دیگری گرفته شده باشه و موقع اپ هم کاراکتر ست ها رو لاتین یک باشه تا درست بشه!
حالا چقدر نتیجه گیری من درسته نمی دونم و اینکه چرا =ف= مشکل داشت!!(شانس اوردم =ف= مشکل داشت و اگه حرف های بیشتری مشکل داشت که فاتحه!
106.gif
33.gif

mehrdad1355

New Member
من یک چیزی فهمیدم و اونم مشکل در خروجی دادن و اکسپورته! الان که دیتابس رو اصلاح کردم و درست شده! اگه از تو بخش بک اپ سی پنل یا اکسپورت مای ادمین خروجی بگیری و اونو اپ کنی همون مشکل قبلی پیش میاد!
مگه اینکه این بک و خروجی رو با یک برنامه دیگه گرفته بشه! و موقع اپلود هم کاراکتر ست رو لاتین یک بزاری! تو مای ادمین

جدیدترین ارسال ها

بالا