مشكل در حجم فايل ذخيره شده.

ramin_soft

Member
سلام
.......
من يه سايت فلش طراحي كردم ( هنوز كامل نيست ) و وقتي به فايل Swf اون پسوورد ميذارم ( براي ايمپورتش ) حجم فايل كه 240 كيلو هست ميشه 750 كيلو. آيا راهي داره كه اينو كاهش داد؟
..................
با تشكر ، رامين

آخرین ویرایش:

aminflash

Member
این کاری که گفتی حجم فایل رو زیاد نمیکنه...درضمن دیگه دزدی با ایمپورت انجام نمیشه...اون مال قدیما بود!!

aminflash

Member
من این کارو چند بار کردم و حجمش زیاد نشده...تاثیرش انقده: فایل 67.4 کیلوبایتی => فایل 67.5 کیلوبایتی !!

Security9776

Active Member
سلام ،
پسورد گذاشتن روی فایل های فلش تاثیر چندانی در حجم فایل ها ندارند تنها ممکنه چند کیلوبایت اضافه کنه .
احتمالا شما در هنگام قرار دادن پسورد تنظیمات Publish رو تغییر داده اید .
در ضمن به این نکته توجه کنید که Protect خود فلش به هیچ وجه نمی تونه کمکی بکنه . چون الان که دیکامپایلر ها مشکلی با پروتکت ندارند و قدیم ها قبل از دیکامپایلرها خیلی نرم افزارها پروتکت رو حذف می کردند . پس بهترین راه استفاده از برنامه های دیگه مثل SWF Protect هست .

موفق باشید ، محسن

ramin_soft

Member
ممنون از دوستان
بله آقا محسن من تنظيمات Publish رو تغيير دادم ولي بعد از يه بار سيو كردن همشو دوباره به حالت قبليش تغيير دادم و باز سيو كردم كه هم حجم فايل FLA تغيير نكرد و هم SWF.(همون طور زياد موند)
......................
در هر صورت ممنون

Security9776

Active Member
سلام ،
من فایل رو در زیر قرار دادم
Name : SwfProtect Version : 1.1 Cracked Size : 323 KB
در مورد مشکل آقا رامین هم اگه می تونید فایل رو بزارید تا یه تستی بکنیم .

موفق باشید ، محسن

پیوست ها

• SWF Protect 1.1.rar
    322 کیلوبایت · بازدیدها: 7

ramin_soft

Member
مشكلم حل شد.
گزينه Compress Movie رو فعال كردم.
اين همه علاف شديم واسه اين كار. واقعا شرمندتونم :D :!: . ( اصلا بهش دقت نكرده بودم كه روشن هست يا نه )
.......................................
از اين كه وقتتون رو گرفتم شرمنده

aminflash

Member
Security9776 گفت:
سلام ،
من فایل رو در زیر قرار دادم
Name : SwfProtect Version : 1.1 Cracked Size : 323 KB
در مورد مشکل آقا رامین هم اگه می تونید فایل رو بزارید تا یه تستی بکنیم .

موفق باشید ، محسن
محسن جان میشه یه کرک شده واس اپتیماز هم بزاری؟ خیلی گشتم پیدا نکردم همه اش تریال بود

Security9776

Active Member
سلام ،
آقا رامین گفتم که تنظیمات Publish رو درست تنظیم نکردید . یکی طلب ما ( شوخی بود )
امین جان ، والا من از Optimizer اصلا استفاده نمی کنم . چون به کارم نمی یاد . اگه گیر اوردم برات میل می کنم .
راستی با اون فایل چی کار می کنی ؟ ( کشف رمز شد ؟ )

موفق باشید ، محسن

جدیدترین ارسال ها

بالا