مشكل در از بين بردن يك كرم اينترنتي (blaster)

سلام دوستان
آقا شب همگي بخير و خوشي اميد وارم كه تا حالا لحظات خيلي خوبي رو سپري كرده باشين يكي نيست بگه بچه وراجــــي بسه برو سر اصل مطلب :oops:
آقا جونم براتون بگه كه متاسفانه ويندوز XP من آلوده به بلستر شده و من هرچي سعي كردم با نرم افزارهاي موجود يه جورهايي از بين ببرمش نشد كه نشد مثلا نرم افزارهايي كه استفاده كردم شامل: مكافي 8 - نورتن 2004 - Fix Blaster و برنامه اي كه سامان براي ازبين بردن اين كرم اينترنتي ارائه كرده بودند اما هيچكدوم از اينها نتونستن از بين ببرنش تا اينكه من مجبور شدم كلا هر دو تا ويندوزم رو عوض كنم حلا كه نصب اولين ويندوزم يعني ويندوز 98 تموم شده داشتم اينترنت اسپلورر 6 رو نصب ميكردم بعد از نصب وقتي سيستم restart شد قبل از اينكه ويندوز بالابياد اين پيغام رو روي صفحه مشاهده كردم

SET BLASTER=A220 I5 D1 T4

بدجوري حالم گرفته شد چون من قبل از نصب ويندوز همه هاردم رو format كرده بودم. راستي اينو يادم رفت بگم كه پيغام فوق توي Autoexec.bat من هستش.
فكر مي كنم كه اين ويروس پاك نشده مي خواستم ببينم آيا كسي ميدونه بايد چكار كنم؟ و چجوري اين ويروس رو از بين ببرم؟

saman_sweden گفت:
پيام پي ام شما را گرفتم اينم پاسخ شما
اين برنامه را دانلود و اجرا كنيد

مال خود عمو مايگروسافت است يعني مطمن است

http://www.microsoft.com/downloads/...7e-1b6b-4fc3-90d4-9fa42d14cc17&DisplayLang=en

سلام سامان جون
خيلي محبت كردي كه به اين سرعت جواب منو دادي اما بعد از دانلود وقتي خواستم اجراش كنم اين error رو داد

Fatal error Please rewiew log file: e:\win98\sasscln.log

الا ن ميگي چكار كنم

Pooriya_Online

Active Member
ببخشيد دير جواب دادم چون همين الان پيامت رو گرفتم...

والله من تاحالا اين ويروس رو نگرفتم ولي براي يكي از دوستانم با همون روشي كه سامان گفت ازبين بردمش...

اون فايلي كه سامان اينجا معرفي كرد رو هم دانلود كردم و اجرا هم شد مشكلي نداشت براي همين اينجا به صورت زيپ برات گذاشتم... ببين شايد باز شد...

saman_sweden

Active Member
Pooriya_Online گفت:
ببخشيد دير جواب دادم چون همين الان پيامت رو گرفتم...

والله من تاحالا اين ويروس رو نگرفتم ولي براي يكي از دوستانم با همون روشي كه سامان گفت ازبين بردمش...

اون فايلي كه سامان اينجا معرفي كرد رو هم دانلود كردم و اجرا هم شد مشكلي نداشت براي همين اينجا به صورت زيپ برات گذاشتم... ببين شايد باز شد...

منم براسون ايميل دادم

saman_sweden و Pooriya_Online عزيز
از لطف شما عزيزان نهايت تشكر را دارم دست هر دوي شما درد نكنه آقا اجرا شد و مشكل حل شد

موفق و پيروز باشيد
اشكان

SA_EB

Member
سلام:
من هم همين مشكل رو دارم فايلهايي رو هم كه دادين اجرا كردم حل نشد . برنامه هاي زير رو هم اجرا كردم:
McAfee 2004
Norton 2004
Panda Platinum 2004
Pccline 2004
و ...
تازه ای کاش یکی باشه وقت کانکت 4 تا میاد
اولی 60 ثانیه
دومی 100 ثانیه
سومی 30 ثانیه
چهارمی 90 ثانیه
موندم چه کار کنم
Please Help ME I'm Ready For Doing Evry Work
(حقیر)

Hwt

Active Member
بابا اينكه !‌ فرمان اجراي كارت صداست!!!!!
همون ساند بلستر سابق!

[EHSAN]

Well-Known Member
SA_EB گفت:
سلام:
من هم همين مشكل رو دارم فايلهايي رو هم كه دادين اجرا كردم حل نشد . برنامه هاي زير رو هم اجرا كردم:
McAfee 2004
Norton 2004
Panda Platinum 2004
Pccline 2004
و ...
تازه ای کاش یکی باشه وقت کانکت 4 تا میاد
اولی 60 ثانیه
دومی 100 ثانیه
سومی 30 ثانیه
چهارمی 90 ثانیه
موندم چه کار کنم
Please Help ME I'm Ready For Doing Evry Work
(حقیر)
دوست عزيز شايد شما ويروس ساسر (sasser) گرفتي بيا اين فايل رو بگير و اجراش كن شايد مشكلت حل بشه...

>|< فايل رو ضميمه كردم:

جدیدترین ارسال ها

بالا