مشكل براي دريافت گذرنامه هر كسي تجربه اره در اين زمينه كمك كنه خيلي حياتيه

salmanclever

Well-Known Member
با سلام به بچه های گل و با مرام majidonline ای
شرمنده اينجا مطرح كردم جاي ديگه اي نبود منم مشكلم حاد بود نميتونستم مطرح نكنم
آقا یک مشکل وحشتناک برام پیش اومده
بطوری که این مشکل باعث افسردگی من شده
آقا من متولد 65 هستم 19 سال سن دارم
میخام گذرنامه بگیرم شدیدا به گذرنامه نیاز دارم
میخام از کشور خارج بشم یعنی میخام سوریه و کربلا برم بعدم اگه بشه مکه
خلاصه خوانوادگی هم میخایم بریم
آقا رفتیم اسم نوشتیم همه کاراشو کردیم پولم دادیم یک بیست سی روزه دیگه حرکت میکنیم
همه آماده حرکتند من بدبخت موندم بدون گذرنامه و گذرنامه هم که نداشته باشم نمیتونم برم دیگه رفتم اداره گذرنامه میگن تو نزدیک سربازیته مشمولی گذرنامه نمیدیم
حالا میخام بدونم آیا راه حلی بندی تبصره ای ترفندی خلاصه جوری که به من گذرنامه بدن هست
یک لطفی کنید و زحمت بکشید اگر خودتون میدونید که چه بهتر و اگرم کسی رو این کارا آشنا دارید یک سوالی کنید ببینید آیا راحی داره که من بتونم کاری کنم
دیگه نمیدونستم چیکار کنم به سرم زد بیام اینجا بگم شاید کسی تونست منو راهنمایی کنه
پس دستم به دامنتون
منتظرم
سلمان...

ToFaN

Well-Known Member
ببين برادر فكر كنم اين كار عمليه
بايد بري اداره گزرنامه هر جا كه هستي و يه چك 5 ميليوني ضمانتي بزاري و بگي براي زيارت كربلا ميخوام برم و برگردم
فكر نكنم ديگه مشكلي داشته باشي

salmanclever

Well-Known Member
آقا دستت درد نكنه
خوب احمقا ميري اونجا همين يك جمله رو نميگن كه
آقا دستت درست
سلمان...

ToFaN

Well-Known Member
عزيزم دوستم همين كار كرد موفق شد
البته به بچه پارتي هم داشت

f_mostafa_f

Active Member
آره انگار عملیه...
ولی خودمونیم یعنی تو واقعا نمیدونستی که وقتی مشمول باشی نموتی از کشور خارج بشی؟

mosi-online

Member
آقا چه تفاهمي منم 65 هستم...با بابام اينا خئواستيم بريم مكه بنويسيم
بعد بابام گفت قبل اينكه بنويسمت برو پاست رو بگير گفتم باشه بعد هيچي آقا ما رفتيم
يارو تو اداره گزرنامه گفت متولد چندي گفتم 65 همينجوري يارو گفت آقا به سلامت خداحافظ.
گفتيم يعني چي نميشه؟ سرهنگه گفت نه نميشه 65 مشموله...اگر 66 بودي ميتونستي بري خارج از كشور ولي
50ميليون فكر كنم گفت يادم نيست گفت بايد چكي يا سندي ميدادي به دولت و بعد از خارج برگشتي ميگرفتي از دولت بعد هيچي ديگه مكه هم نتونستم برم خيلي اعصابم خورد شد:(:(:(:(:):):):)

آخرین ویرایش:

salmanclever

Well-Known Member
آره عزيز
امروز رفتم نظام وضيفه عمومي
به يارو سرهنگه گفتم يك معرفي نامه ميخام براي گذرنامه يارو اول يك ... داد بهم گفت 15ميليون نقد با اسكناسهاي سبز هزاري مياري اونم فقط ده روز ميتوني بري بعد معرفي نامه ميديم
پدر سگا اونوقت اين شيخا و گردن كلفتهاي دولت دهن نجستشون رو باز ميكنند ميگن توي مملكت آزاديه
.... به هيكل اين مملكت با اين آزاديش
من 15 ميليون رو برم بزارم بانك سودشو بگيرم ميتونم سربازيمو نقد بخرم حيف كه نميفروشن
سلمان...

آخرین ویرایش:

ToFaN

Well-Known Member
دنيا با نبظه پول ميچرخه
اگه پول داري ميتوني نفس بكشي

دوست عزيز لطفا هنگام پست كردن از كلمات ركيك استفاده نكنيد ... ميدونم چي ميكشي ولي چه بايد كرد

جدیدترین ارسال ها

بالا