مشكل با word

mahamm1d

Member
سلام
من مشكلي با word دارم . وقتي مي خوام يك صفحه A5 رو كه جدول داره رو پرينت بگيرم جدول رو كاملا خراب مي كنه . حاشيه صفحه رو هم دستكاري كردم ولي فايده نداشت . وقتي حاشيه رو زياد كردم كه سمت رات 4 سانت خالي باشه از طرف چپ فضاي خالي مي ذاره . وقتي هم كه حاشيه رو كم كردم اندازه A4 پرينت مي گيره .
بايد چه كار كنم .
ممنون

iman_ebru

Active Member
راستیتش من زیاد تو کار سخت افزارو این سری مشکلات نیستم. اما به نظر من مشکل از پرینتر شما هست.

شما با یه برنامه دیگه یه پرینت بکنید ببینید درست چاپ میشه یا نه.

MEMOLSIBIL

New Member
سلام :)

براي چاپ A5 در WORD از zoom موجود درکادر محاوره ای File/Printاستفاده كن.یعنی Pages per Sheetرا برابر با 2 و Scale to paper sizeرابرابر A4قرار بده .
فقط باید کلیه تنظیمات را برحسب A4 قرار بدی.چون با این روش فقط کاغذ A4 را با کوچکنمائی تبدیل به 2 تا A5 می کند.
امید وارم مشکلت را فهمیده باشم و تونسته باشم حلش کنم.

آخرین ویرایش:

ToFaN

Well-Known Member
پرينتر شما قديميه نه؟
يا Brother يا Epson ماله 200 سال پيش درسته؟ از همونا كه صداش 660 تا محله ميپيچه
اقا اينا بايد فونت هاي كه استفاده ميكوني براش تعريف كني تو قسمت setting
تو بچگييم خيلي از اين مشكلاتو داشتم

mahamm1d

Member
نه داداش ، پرینتر من hp laserjet 1200 هست که باهاش مشکل دارم . البته مشکل از پرینتر نیست ، مشکل از پورت usb هست چون رویه سیستم دیگه امتحانش کردم و درست بود . چجوری پورت رو update کنم .

x-behrooz

Member
به نظر من كه فايلت را پي دي اف كن بعد پرينت بگير بهم نمي خوره اين چيزي كه به فكر من رسيد

ghoghnuse

Member
بله . من هم اين مشكلو بارها داشتم . بهترين راه نصب adobe acrobat و تبديل فايل به pdf است . كافي است پس از نصب برنامه از منوي فايل print را انتخاب كني و adobe acrobat را بعنوان پرينتر انتخاب كني . بدرئد .

جدیدترین ارسال ها

بالا