مشكل با task manager

anti-life

Active Member
ميگم دوستان بالاخره ما هم به مشكل خورديم .....بد جوري توش گير كردم ...

مشكل اينكه امروز يه دفعه دستگاه گير كرد بعد هر كاري كردم كه اين تكس منيجر بياد ..نيومد ... حالا نوشته ه توسط ادمينستر بسته شده ......

اول شك كردم كه شايد كسي سوييچ كرده يوزر رو ول ديدم نه خودم ادمنستر هستم .

با تروجان ريمور هم چك كردم ديدم چيزي هم ندارم .... با نورتون هم كيروس رو چك كردم بازم نشد ........ خر كاري هم ميكنم ميگه كه خودت ادمين هستي ولي نميدونم پس چرا نميشه تكس منيجر رفت .......

احتمال ميدم تو REG دستگاه دستكاري شده ولي اقا regedit هم بسته شده ........ نميدونم چي كار كنم

((‌ لطفا نياد بگيد تروجان داري ))‌ :قابلمبه

ولي بايد از سيف مود بشه ولي چون ميدونم كاري از اونجا بر نميياد پس منتظرم شما يه چيز بگيد منم دست به كار بشم .

iRWEBDES

Active Member
چه بخواي چه نخواي بايد قبول كني !
Magic PS
حالا هي بگو :قابلمه ديگه :ديگ هم فايده نداره !

anti-life

Active Member
بابا ميگم نيستش .... مهرداد ميكشمتا ........

من امكان نداره اين رو داشته باشم ........ من دستگاه رو هزار بار چك كردم ........ تازه اگه باشه پس چرا اي دي من تكون نخرده ...... تازه افلاين ها هم چك شده تغييري نكرده . تازه اين نورتون مجيك پي سي رو ميشناسه ........

ولي حالا با انتي مجيك پي سي هم چك ميكنم ببينم چي ميشه .......

در ضمن مهرداد بگو چي كار كنم ......... نگو كه چي شده ..... راه حل بده

Peyman-Pop

Active Member
اینقده چسبیدی به اون نورتون تا کار دستت داد بچه .

اگه الان زون الارم داشتی خیالت که راحت بود هیچی‌ برات ویروس رو هم پیدا میکرد پاکش هم میکرد آیدی یاهو و ایمیل طرف مقابل با شماره تلفنش رو هم بهت میداد ( به جان آنتی )

حالا یه کاری کن ببین اجازه اجرای فایل های Reg بهت داده می‌شه یا نه ؟ تا مشکلت رو برات حل کنم .

anti-life

Active Member
نه اونم بهم نميده .. يعني Task manager .... Regedit رو نميتونم دست بزنم ....... همه جا هست الا اونا. ..... فقط مونده سيف مود .....ببين سيمان ..... كاري كه ميخواي بكني رو از سيف مود ميشه انجام داد يا نه اگه شد بگو ...... :اشكول تپه .

iRWEBDES

Active Member
به موقعي باباي من نشسته پاي كامپيوتر مشكلات زير به وجود اومده بود آنتن جان خودت قشنگ يادته :
1 - تسك منيجر كار نميكرد !
2 - كامپيوتر خاموش نميشد !
من اصلا نفهميدم چطوري درستش كنم !
باهاشون سر كردم تا ويندوزم رو مجبور شدم عوض كنم !
يادته من رو مسخره ميكردي ميگفتي بابت زده خراب كرده ؟
من كه ميدونم كامپيوتر تو رو هم بابات خراب كرده !

anti-life

Active Member
خوب امروز بعد اين همه مدت و چك و چونه زدن با اين كامپيوتر راهش رو پيدا كردم كه چطوري خلاص بشم از دستش .

البته راهايي كه گفتيد از طريق RegEdit هست رو گفتم نميتونم انجام بدم چون اون هم بسته بود .....

خوب حالا ميريم سره چطوري اين كار و انجام دادم

:1: اول ميريم تو RUN و تايپ ميكنيم msconfig

:2: بعد ميريم تو قسمت BOOT.INI و از اونجا روي /SAFEBOOT كليك ميكنيم.

:3: بعد از ريستارت شدن دستگاه شما رو به دو تا يوزر معرفي ميكنه يكيش خود ادمين هست و يكيش يوزر شما (( مشكل اينجا بود كه دو تا ادمين دستگاه داشت و در اين مواقع بدونيد كه دستگاه خود به خود يه ادمين درست كرده ))

خوب حالا شما وارد يوزر ادمين شده و وارد Control panel ميشيد و بعد از اونجا Administrative Tools رو انتخاب ميكنيد .و بعد Computer Management رو انتخاب ميكنيد.

:4: حالا Local User And Groups رو انتخاب كرده و از اونجا پوشه َUser رو انتخاب كنيد .

اينجاست كه ميبينيد چند تا يوزر داريد و از همين جا يوزري كه اسم داده شده رو پاك ميكنيد تا فقط يوزر اديمن باقي باشه (( مشكل هم اينجا بود من نميتونستم با يوزر اديمن وارد شم چون از يوزر خودم كه ساختگي بود به يوزر ادمين دست رسي نداشتم و اينكه اصلا يوزر رو به من نشون نميداد كه بدونم همچين چيزي وجود داره ))

در اين صورت هست كه ميبينيد بعد از بوت شدن دستگاه با يوزر اديمن وارد شده و خيالتان راحت و همه چي هم كار ميكنه .... (( در ضمن يادتن نره msconfig رو به حالت اوليه بر گردونيد يعني اون چك رو از رو /SAFE BOOT ور داريد))

مهداد و نكس ورلد ديديد ميگم سيريشم بالاخره درست ميكنم .......

در ضمن دوستان راه من چون حين آزمايش بود شايد خيلي طولاني شده و شايد اصلا از خود ويندوز عادي بشه ولي چون من تو safe mode بودم و از همونجا كار رو ميرسيدم پس اين راه رو گفتم .

iRWEBDES

Active Member
anti-life گفت:
خوب امروز بعد اين همه مدت و چك و چونه زدن با اين كامپيوتر راهش رو پيدا كردم كه چطوري خلاص بشم از دستش .

البته راهايي كه گفتيد از طريق RegEdit هست رو گفتم نميتونم انجام بدم چون اون هم بسته بود .....

خوب حالا ميريم سره چطوري اين كار و انجام دادم

:1: اول ميريم تو RUN و تايپ ميكنيم msconfig

:2: بعد ميريم تو قسمت BOOT.INI و از اونجا روي /SAFEBOOT كليك ميكنيم.

:3: بعد از ريستارت شدن دستگاه شما رو به دو تا يوزر معرفي ميكنه يكيش خود ادمين هست و يكيش يوزر شما (( مشكل اينجا بود كه دو تا ادمين دستگاه داشت و در اين مواقع بدونيد كه دستگاه خود به خود يه ادمين درست كرده ))

خوب حالا شما وارد يوزر ادمين شده و وارد Control panel ميشيد و بعد از اونجا Administrative Tools رو انتخاب ميكنيد .و بعد Computer Management رو انتخاب ميكنيد.

:4: حالا Local User And Groups رو انتخاب كرده و از اونجا پوشه َUser رو انتخاب كنيد .

اينجاست كه ميبينيد چند تا يوزر داريد و از همين جا يوزري كه اسم داده شده رو پاك ميكنيد تا فقط يوزر اديمن باقي باشه (( مشكل هم اينجا بود من نميتونستم با يوزر اديمن وارد شم چون از يوزر خودم كه ساختگي بود به يوزر ادمين دست رسي نداشتم و اينكه اصلا يوزر رو به من نشون نميداد كه بدونم همچين چيزي وجود داره ))

در اين صورت هست كه ميبينيد بعد از بوت شدن دستگاه با يوزر اديمن وارد شده و خيالتان راحت و همه چي هم كار ميكنه .... (( در ضمن يادتن نره msconfig رو به حالت اوليه بر گردونيد يعني اون چك رو از رو /SAFE BOOT ور داريد))

مهداد و نكس ورلد ديديد ميگم سيريشم بالاخره درست ميكنم .......

در ضمن دوستان راه من چون حين آزمايش بود شايد خيلي طولاني شده و شايد اصلا از خود ويندوز عادي بشه ولي چون من تو safe mode بودم و از همونجا كار رو ميرسيدم پس اين راه رو گفتم .
مرسي !
جالب بود.

جدیدترین ارسال ها

بالا