مشكل با frontpage

mansourjoon

New Member
سلام
من دارم سايتي در فرانت پيج طراحي مي كنم . لطفاً خيلي سريع اگه كسي ميتونه كمك كنه فقط نگيد خب بده سايتو يكي ديگه طراحي كنه كه ضايع ميشم ها :Dدر ضمن واقعاً متاسفم كه به خاطر عجله ي فراوان در بين مطالب نگشتم :
1) چطور با افزايش مطلب در صفحه ارتفاع آن را بدون به هم ريختن قالبي كه طراحي كردم انجام دهم.
2) من براي ايجاد منوهاو متن ها البته با راهنمايي كسي كه سابقه ي اين كار روداشت از layer استفاده كردم. كار درستيه؟
3) من در فتوشاپ يك قالب براي سايتم طراحي كردم و اندازه اش رو 1024 * 768 قرار دادم و هنگامي كه ميخواستم آنرا در فرانت پيج center كنم متنها هركدام به طرفي مي رفتند ( د ر رزولوشن 1280*600 و بالاتر) نهايتاً مجبور شدم اندازه ي سابت رو به 1280*768 تغيير دهم حالا خدا به داد برسه يكي پيداشه رزولوشن بالاتري روي سيستمش قراربده
در واقع مي خواهم با همان اندازه ي دلخواه بتونم سايتم رو center كنم و متنهايم به همنريزه؟
لطف كنيد ........سريع جواب بدهيد :rose:

echessdesign

مدیر انجمن طراحی وب
درود بر شما
به انجمن خوش آمدید
- به صورت طبیعی، در صورتی که قالب صفحه را به درستی طراحی کرده باشید، نباید با تغییر مقدار عناصر، صفحه شما بهم بریزه!
- استفاده از layer ها منطق خودش رو داره، اگر استفاده از اونها به شما کمک کرده، بدون اینکه بر عناصر دیگر صفحه تاثیر منفی بزاره، حتما کار درستی کردید.
- رزولیشن صفحه، ارتباطی به طراحی شما نداره،
باز هم تکرار می کنم: متاسفانه شما اصلا نمونه کد سایت خود را قرار ندادید و من تنها با اطلاعات ذهنی، از راه دور برای شما دارو تجویز می کنم!
لطفا کد های سایت را قرار دهید.
با سپاس

mansourjoon

New Member
سلام
باز هم تشكر مي كنم:rose:
كد تمام صفحات يا كد index كافيه براي تشخيص مشكل.
در ضمن شما منبع (e-book....)مي تونيد معرفي كنيد كه اطلاعات كاربردي راجع به طراحي وب داشته باشه؟
بسيار سپاس گذار ميشم اگه معرفي بفرمايين.:oops:

shnoit

Well-Known Member
ببینید شما برای اینکه با افزایش مطالب قسمت منوهای سمت راست یا چپ بهم نریزه، باید بک گراندی بزارین که با افزایش ارتفاع تکرار آن اصلا به چشم نیاد.

شما میتونین اندازه طول قالب خود را کمتر از 1003 بزارین و کل قالب رو در <center> محتوا </center> قرار بدین که در هر رزولیشینی کل قالب در وسط قرار میگیره و در اندازه 1024 که بیشتر این رزولیشن هست کاملا در مرکز قرار میگیره.:wink:

در ضمن قالب طراحی شده در فتوشاپ اندازه نمیخواد، اونچیزی که اندازه رو مشخص میکنه و اندازه به قالب میدین در خود برنامه frontpage یا .... هست که مشخص میکنین طول قالب شما چقدر باشه.

شما کافیه کدهای صفحه اصلی خود را اینجا بزارین و سپس مشکلات رو دقیق و در صورت لزوم با عکس بگین تا مشکلتون رفع بشه :wink:

موفق باشین:neutral:

mansourjoon

New Member
ببینید شما برای اینکه با افزایش مطالب قسمت منوهای سمت راست یا چپ بهم نریزه، باید بک گراندی بزارین که با افزایش ارتفاع تکرار آن اصلا به چشم نیاد.

شما میتونین اندازه طول قالب خود را کمتر از 1003 بزارین و کل قالب رو در <center> محتوا </center> قرار بدین که در هر رزولیشینی کل قالب در وسط قرار میگیره و در اندازه 1024 که بیشتر این رزولیشن هست کاملا در مرکز قرار میگیره.:wink:

در ضمن قالب طراحی شده در فتوشاپ اندازه نمیخواد، اونچیزی که اندازه رو مشخص میکنه و اندازه به قالب میدین در خود برنامه frontpage یا .... هست که مشخص میکنین طول قالب شما چقدر باشه.

شما کافیه کدهای صفحه اصلی خود را اینجا بزارین و سپس مشکلات رو دقیق و در صورت لزوم با عکس بگین تا مشکلتون رفع بشه :wink:

موفق باشین:neutral:
سلام shnoit عزيز
از پاسختون بسيار ممنونم:rose:
خيلي ممنون از ذكر اين نكته آخه هم شركتي كه مدتي باهاش همكاري مي كردم به اين نكته اذعان داشتند و در ضمن ديدم وقتي اندازه رو در فتوشاپ تغيير ميدم مشكل حل مي شه البته اونقدر كش مي آد كه خجالت آور و بي ريخت ميشه.

اين زير هم كد رو مي گذارم
اشكال ديگه هم حتما داره. كار اوله ديگه:sad:

پیوست ها

• mansourjoon..txt
    12.4 کیلوبایت · بازدیدها: 4
آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا