مشكل با ويندوز همراه با Servic pack 2 ...

بافی

Member
از وقتي اين ويندوز جديده كه همراه با سرويس پك 2 هستش رو نصب كردم نمي تونم تو هر سايتي برم ...اين پيغام رو نشون مي ده:Your current security settings prohibit running Activx controls on this page .As a result the page may not display correctly

چي كارش كنم كه اين پيغام نياد؟!!! واسه php هم كه مي خوام localhost رو ببينم همش همين پيغام مياد :roll:

iranexplorer.net

Active Member
afsanehhhh گفت:
از وقتي اين ويندوز جديده كه همراه با سرويس پك 2 هستش رو نصب كردم نمي تونم تو هر سايتي برم ...اين پيغام رو نشون مي ده:Your current security settings prohibit running Activx controls on this page .As a result the page may not display correctly

چي كارش كنم كه اين پيغام نياد؟!!! واسه php هم كه مي خوام localhost رو ببينم همش همين پيغام مياد :roll:

به بخش تنظيمات security مراجعه كنيد و بارگذاري ActiveX را فعال كنيد

يا

ميزان سطح security را از حالت High به Medium تغيير هيد.

بافی

Member
(اولين بارم نيست كه اين اتفاق برام مي افته ولي اين يكي ديگه نمي دونم چرا اتقدر سمجه...)به نظر شما من رو چي كار كنم؟! security رو low كردم...بازم قر مي زنه...شما بگو من رو چي كار كنم ؟! مثلا تو اين سايت نمي ره...
http://www.shabgard.net/
اين ويندوزه به يه چيزايي گير مي ده الكي...پروژم هنوز مونده تو localhost نمي ره تا ببينم چي كار كردم...فكر كنم مجبور شم ويندوزو عوض كنم...اگه يه راه حل ديگه داره بگيد ...

Peyman-Pop

Active Member
در سرویس پک جدید ویندوز XP از لحاظ امنیتی اینترنت اکسپلورر تغییرات زیادی کرده و بطور پیشفرض امنیت خیلی‌ بالایی‌ داره برای همین در اینجور موارد برای شما مشکل ساز می‌شه .

مراحل زیر رو دنبال کنید مشکل شما به احتمال زیاد حل می‌شه .

[align=center:709072bc2e]
pic1.gif

pic2_406.gif

pic3.gif

pic4.gif
[/align:709072bc2e]

پیمان

swi

Member
آقا درسته ميگن اين سرويس پك دو خيلي مشكل داره و با بعضي از اين برنامه ها سازگار نيست

Peyman-Pop

Active Member
بهر حال نسبت به امکانات زیادی که به اون اضافه شده باید هم مقداری از برنامه ها با اون فعلا سازگاری نداشته باشن چون دیگه ویندوز اون ویندوز قبلی‌ نیست .

برای حل این مشکل هم سعی‌ کنید همیشه از آخرین ورژن برنامه ها و پچ های مایکروسافت استفاده کنید .

پیمان

بافی

Member
من قبلا همه ي اين راه ها رو رفتم بعد اينجا تاپيك زدم تا ببينم اين پيغام الكي مال چيه... هر كاري كه بگيد كردم...بازم درست بشو نيست...اين ويندوزه فكر كنم نسخه ي آلفاست يه پيغاماي خنده دار ديگه هم مي ده كه نگم بهتره...حالا يه سي دي ديگه از اين ويندوزه پيدا كردم اونو نصب مي كنم ... به هر حال مرصي از راهنمايينون.

Peyman-Pop

Active Member
خوب شما یه توضیح مختصر میدادید که کدوم مطالب و قسمت هارو امتحان کردید که دوباره گویی‌ نشه من و یا کاربران دیگه که از قسمت هایی‌ که شما امتحان کردید اطلاعی نداريم .

پیمان

NextWorld IT

Active Member
afsanehhhh گفت:

خانم شما بايد حداقل ذكر كنيد كه چه چيز هايي رو امتحان كرديد.
نه اينكه بعد از اينكه دوستان وقت و انرژي صرف كردند و به صورت مصور به شما توضيح دادند با كمال جسارت بگيد كه من اينها رو امتحان كردم. اين كار شما باعث دلسردي افراد ميشود
در ضمن راه حل مشكل شما هم همين بود كه پيمان جان گفتند .اگر حل نشد كيبوردتون را عوض كنيد بلكه مشكل شما حل شود.
موفق باشيد.

بافی

Member
Peyman-Pop گفت:
خوب شما یه توضیح مختصر میدادید که کدوم مطالب و قسمت هارو امتحان کردید که دوباره گویی‌ نشه من و یا کاربران دیگه که از قسمت هایی‌ که شما امتحان کردید اطلاعی نداريم .

پیمان

:roll: ببخشيد اصلا حواسم نبود فكر كردم شايد يه راه ديگه هم داشته باشه...توضيح ايشون هم بد نشد بالاخره شايد يكي ديگه اين مشكل براش پيش بياد و از اين مطلب استفاده كنه...اين مشكل من مربوط به كيبورد نبود ويندوز يه چيزيش بود عوضش كردم الان مشكلم رفع شده...بازم عذر مي خوام...دست شما هم درد نكنه آقا پيمان :wink: ...

جدیدترین ارسال ها

بالا