مواظب باش ديگه هول نشي 2 تا اكانت بسازي :ديmohammadhossein_p گفت:آقا پيمان بابا دمت گرم
خيلي ممنون
اگه مي شه 2 تا اكانت ديگه منا غير فعال كنيد
mohammadhossein_p3وmohammadhossein_p2
از بس هل شده بودم 2 تا ديگه ساختم![]()
ALI_TAKHTI گفت:تا اونجايي كه من فهميدم اين خاصيت پي اچ پي نوك هست اگه ايميلتون ر و عوض كردين اكانت شما غير فعال ميشه تا مدير بياد و يوزر شما رو فعال كنه پس به مدير مربوط پيغام بدين
خوب ما يه كاري كرديمmohsenshahbazi گفت:مواظب باش ديگه هول نشي 2 تا اكانت بسازي :ديmohammadhossein_p گفت:آقا پيمان بابا دمت گرم
خيلي ممنون
من هيچ حرفي براي گفتن ندارم!!!!mohammadhossein_p گفت:خوب ما يه كاري كرديمmohsenshahbazi گفت:مواظب باش ديگه هول نشي 2 تا اكانت بسازي :ديmohammadhossein_p گفت:آقا پيمان بابا دمت گرم
خيلي ممنون
![]()
شما بپا بدتر از اين نكني![]()
ايشالا شما هم همين طور مي شي تا بفهمي :twisted:
بعد نياي به من بگي برات تاپيك بزنما كه جاي خبري نيست
بعد خودت ميري 100 تا اكانت مي سازي.حالا ببين
mohammadhossein_p گفت:از همه دوستان تشكر مي كنم
مخصوصا از ((خواهرم و جناب آقاي كوهي عزيز كه خيلي به من كمك كردن.))به غير از آقا محسن شهبازي كه هيچ كار مفيدي انجام نداد
ما بيشتر .خواهش مي كنمiRWEBDES گفت:mohammadhossein_p گفت:از همه دوستان تشكر مي كنم
مخصوصا از ((خواهرم و جناب آقاي كوهي عزيز كه خيلي به من كمك كردن.))به غير از آقا محسن شهبازي كه هيچ كار مفيدي انجام نداد
من نوكرتم
كاري نكردم كه بابا ...![]()
اين حرف يعني ديگه تسليمmohsenshahbazi گفت:من هيچ حرفي براي گفتن ندارم!!!!mohammadhossein_p گفت:خوب ما يه كاري كرديمmohsenshahbazi گفت:مواظب باش ديگه هول نشي 2 تا اكانت بسازي :ديmohammadhossein_p گفت:آقا پيمان بابا دمت گرم
خيلي ممنون
![]()
شما بپا بدتر از اين نكني![]()
ايشالا شما هم همين طور مي شي تا بفهمي :twisted:
بعد نياي به من بگي برات تاپيك بزنما كه جاي خبري نيست
بعد خودت ميري 100 تا اكانت مي سازي.حالا ببين
من هيچ چيز از حرفام جدي نيستmohsenshahbazi گفت:اين بچه انگار شوخي موخي حاليش نيست !!!!
اگه به من ربطي نداشت پس چرا لينكش رو برا من دادي بچه جون ؟؟؟؟
برو خدا خيرت بده گير نده !!!
محسن