مشكل با مرورگر Firefox

Merott

Active Member
نميدونم چرا توي بعضي از Webpageها كه با Firefox باز مي‌كنم، نوشته‌هاي توي صفحه همه با هم قاطي ميشن. :neutral:
ممنون ميشم ازتون اگه راه حل اين مشكل رو به من بگيد. :wink:

آخرین ویرایش:

H-assan

Well-Known Member
دقیقا من هم همی مشکل رو با سایت یاهو دارم و نمی دونم چطوری برطرف می شه

taher007

Member
یاهو؟ من که مشکلی ندارم!
این مشکل فایرفاکس نیست، مشکله سایته (و اکثرا در مورد سایت های فارسی صادقه)

فکر نکنم بشه کاریش کرد، شاید سایز فونت رو کم - زیاد کنید بهتر بشه!

Sunboy454

Active Member
Yahoo با Firefox مشکلی نداره و برعکس ، و اما در مورد سایتا که نوشته هاشون به هم میریزه ، این مشکل مربوط میشه به کد نویسی سایت که بر اساس استاندارد کد نویسی بین المللی نوشته نشده و متاسفانه Firefox هم اونقدر قدرت باز کزدن این صفحات رو نداره ؛ مثل سایت danlod.com

H-assan

Well-Known Member
من این مشکل رو دقیقا با سایت یاهو دارم بعدا عکس اش رو می ذارم تا ببنید برای خودم هم خیلی عجیبه !

Merott

Active Member
من با سايت ياهو مشكلي ندارم... ولي سايت‌هايي هست كه باهاشون مشكل دارم. مثل همون danlod.com كه نيما هم گفت.

Ali_ix

Well-Known Member
Sunboy454 گفت:
Yahoo با Firefox مشکلی نداره و برعکس ، و اما در مورد سایتا که نوشته هاشون به هم میریزه ، این مشکل مربوط میشه به کد نویسی سایت که بر اساس استاندارد کد نویسی بین المللی نوشته نشده و متاسفانه Firefox هم اونقدر قدرت باز کزدن این صفحات رو نداره ؛ مثل سایت danlod.com
کاملا درسته به جز نوشته ی آخر...

این صفحات استاندارد نیست و درست و حرفه ای کد نویسی نشده و اکثرا از Float استفاده کردند و اونو Clear نکردند که نوشته ها روی هم میفته :wink:

فایرفاکس درباره استانداردهای خیلی سختگیری میکنه و کدنویسی غلط رو آشکار میکنه در حالی که IE اصولا با استانداردها مطابق نیست که بخواد سختگیری بکنه یا نکنه ...

پیشنهاد میکنم به جای اینکه مرورگرتون رو عوض کنید به مدیران و طراحان اینجور سایتها فشار بیارید تا طراحیشونو استاندارد بکنند ... :cool:

Hamid2day

Active Member
متاسفانه در نوع طراحي بايد براي ايجاد صفحات منظم در Form ها استفاده كرد
يعني در قالب مشخص باشند
صرف يك مرور گر ساخته نشوند
در مورد موزيلا متاسفانه مشكلي كه Netscape داشت رو داره يعني از Form ها پشتيباني نمي كنه
و همه چي بهم مي خوره..

جدیدترین ارسال ها

بالا