مشكل با فايل Lsas.exe

mohsenshahbazi

Active Member
من بعد از چند دقيقه كه به اينترنت وصل ميشم يك دفعه اررور ميده و فايل Lsas.exe از پردازش CPU خارج ميشه و بعد از اون هم اررور RPC و 60 ثانيه تا شات داون ...

چيكارش كنم ؟؟؟؟

در ضمن من هيچ نوع انتي ويروسي ندارم :mrgreen:

Maxton

Active Member
خب عزيز جان كاري نداره اگر بلاستر گرفتي سه تا راه واسش دارم اگه در مورد اين فايل هست شرمندتم چيزي در موردش بلد نيستم

Maxton

Active Member
يكي از اون راه ها اينه وقتي اون پيغام كذايي رو ميده جلدي برو تو منوي ران و بعد تايپ كن shutdown -a
در اخر هم يه اينتر بزن خود به خود ميره

mohsenshahbazi

Active Member
اونو كه بلدم ولي آخرش سيستم تا دوباره ريست نشه بعضي چيزا كار نميكنه !!!

M

Mahmoodi

کاربر مهمان
آقا وين رو بايد حتما دوباره نصب كني اگه يك زوم الارم هم نصب كني ديگه همچين مشكلي بر نمخوري بعدشم مي توني انتيشم از تو سايت وين دريافت كني ولي بهتره قبلش وين دوباره نصب كني
اگه هم خواستي من فايل فردا واستون اينجا بذارم

Maxton

Active Member
دوست من وقتي پيغام ميده جلدي ساعت وين رو بكش عقب بعدش حتما apply رو بزن و بعد ok در اين صورت هر چه قدر ساعت رو به عقب بكشي به همون مقدار زمان به اون پيغام اضافه مي شه

bagher2

Member
این ویروس ساسره نه بلاستر !
بریدتوی مایکروسافت پچ مناسب اونوبگیرین نصب کنیدمشکلتون حل میشه!

Maxton

Active Member
نه عزيز جان خيلي زحمت كشيد؟انتي شو از مايكرو سافت بگير اگر خواستي لينكشو واست بزارم نه مقاله مي خواد نه چيز ديگه

mohsenshahbazi

Active Member
در ضمن يه توضيحي بدم اين ويروسه مياد و حدوده 15 يا 16 تا اينترنت اكسپلورر باز ميكنه بدنوه اين كه پنجره اي باز بشه يعني وترد پردازش سي پي يو ميكنه و بعد Lsas.exe اررور ميده و بسته ميشه و بعد از اون يه فايل با نام dmserver.exe با فضاي اجرايي 15000 كيلو اجرا ميشه و سيستم قاط ميزنه !!!!!

sima_pc

Member
salam
manfagaht midonam ke in virus khili khatarnak nist vali vase in ke bekhin az dastesh nejat peyda konin az anti virus panda estefade konin albate mitonin in file ro be sorat dasti ham del konin

Ghamnevis

Well-Known Member
شرمنده همگي
من ميخواستم ديگه اينجا pm ندم اما خوب چون محسن از دوستاي خوبم هستش و ديدم كه شما داريد گمراهش ميكنيد گفتم يه توضيحي بدم!

اين فايل نه ويروس هستش نه تروجان نه كوفت نه هر زهرمار ديگه ! اين فايل يك سري كنترل هايي رو توي ويندوز بر عهده داره كه احتمالا به خاطر نصب يك برنامه جديد اختلالاتي توش به وجود اومده و به همين خاطر هستش كه اين پيغام رو ميده! همين و بس! نه نيازي به عوض كردن ويندوز داره نه نصب هر پتچ امنيتي از ميكروسافت! من خودم كمتر از يك ماه پيش به همين مشكل برخوردم و دليلش هم برنامه Onspeed و يك برنامه ديگه بود كه بعد از چند بار كه اين پيغام رو داد با شات داون كردن مشكل به كلي حل شد! اين پيغامي كه براي ريبوت ميده فقط براي تعميير هستش و به علت ويروس نيست!
اين توشيح را هم بهتون بدم كه يك ويروس به اسم Isass داريم كه به خاطر شباهت اسميش (البته از نظر ما ايرانيها كه دقت نميكنيم روي حروف) با LSass فكر ميكنيد كه همون هستش!

در ضمن باز شدن چند تا IE به خاطر اين فايل نيست ، منم گه گاه همين مشكل برام پيش مياد كه با زدن End Proccess در Task Manager مشكل حل ميشه و ميشه از اول IE رو باز كرد.
مخلصم
سايان

جدیدترین ارسال ها

بالا