مشكل با سايز عكس

iRWEBDES

Active Member
سلام
از دوستاني كه فتو شاپ كار ميكنن سپوالي داشتم
ولله من چند روز پيش تصميم گرفتم يه كارت ويزيت تهيه كنم بعد از سپوال از چاپخانه اي به من گفتند ساز عكستون بايد 8.4 در 4.2 سانتيمتر باشه و پانصد دي پي آي هم باشد
حال من در قسمت new كه ميخواهم سايز عكسم را بزنم وقتي مشخصات بالا را وارد ميكنم يك عكس خيلي بزرگ به من ميدهد و نميدانم بايد چيكار كنم اميدوارم منظورم رو رسونده باشم

مهرداد كوهي

سلام
البته اين سايز بزرگ به دليل dpi بالاي فايل شماس و لازمه و كاريش نميشه كرد . حالا مشكل شما چيه ؟ اگه به خاطر بزرگ بودن عكسه و نميتونين در آن واحد همه ي اونو ببينين بهتره با Ctrl و دكمه ي منها و بعلاوه و يا گزينه هاي zoom in/out ار منوي view لونو كوچيك كنين ( البته ظاهر اون كوچيك ميشه ) و راحت كارتون رو انجام بديد

rahmani

Member
اندازه تصوير

با سلام اگر شما zoom tool را در جعبه ابزار انتخاب كنيد و در تنظيمات بالاي صفحه بر روي print size كليك كنيد خواهيد ديد كه اندازه تصويرتان بزرگ نيست و فتوشاپ فقط آنرا بزرگ نمايش داده است.

iRWEBDES

Active Member
با تشكر از اينكه جوابم رو داديد
بابا ما ديگه انقدر شاسگول هم نيستيم كه ( شوخي كردم ) نه عزيزان وقتي اين فايل با فرمت هاي gif ويا jpg ويا ... ذخيره ميشوند هم بسيار بزرگ هستند

مهرداد كوهي

gollpesar

Member
دوست عزيز اگه مي خوايد سايز عكس رو عوض كنيد بايد به آدرس زير بريد و از اونجا سايز رو عوض كنيد .
Edit > Image Size
يا علي

rahmani

Member
با سلام.
دوست عزيز شما فرموديد براي چاپ.
در صورتي كه فرمتهاى gif و jpg براي وب هستند نه براي چاپ. شما فايلتان را با فرمتهاي tiff, eps,dcs ذخيره كنيد.
اگر باsave for web ذخيره شود اين مشكل را ايجاد مى كند چون تعداد پيكسلها را ثابت نگه‌ميدارد ولي در 72dpi در نتيجه بايد سايز را بزرگ كند.

iRWEBDES

Active Member
درسته tiff ولي هر كاري ميكنم نميشه نميدونم چيكار كنم طول عكس به جاي 8 سانت ميشه 8 متر

مهرداد كوهي

aminem

Member
سلام.
با پسونده عزيز و دلرباي psd ذخيره كنيد . هيچ مشكلي نخواهد داشت.(بماند كه با پسوند tiff هم اگه ذخيره كنيد نبايد مشكل داشته باشه)

Attari

Member
سلام دوست عزيز٬
احتمال داره كه شما در منوي New و در قسمت Resolution به جاي Pixels/Inch حالت Pixels/cm را انتخاب كرده باشيد.

iRWEBDES

Active Member
نه عزيزان مشكل من هيچ كدام از راههايي كه گفتيد نبود با عرض تشكر از جوابتان ...
آقاي attari در چند نوشته ي بالاتر عرض كردم كه در حدي شاسگول نيستم كه جاي inch , Pixel و يا cm را اشتباه كنم

مهرداد كوهي

ImanYari

Member
آقا مشكل شما در سايز هست يا حجم؟ من نفهميدم!!!
البته من هم شاسكول نيستم!!

جدیدترین ارسال ها

بالا