مشكل با اتصال به اينترنت

cactus13

Member
آقا ما يه اكانت اينترنت رو روي دو تا كامپيوتر تست ميكنيم. با يكي اش وصل ميشه، با اون يكي –زمين بيايم، آسمون بريم- وصل نميشه كه نميشه. مشكل از كجاست؟ چي داره ممانعت ميكنه؟

برادر ارورش چنده
ممکنه مشکل منو داشته باشی که پسوورد اکانت قبلی سیو می کنه با همون لوگین میشه
شماره ارور بده کمکت کنیم
ممکن 1000 تا دلیل داشته باش غیبی که نمیشه گفت

Nikpendar

Member
اگر با XP وصل ميشي يكبار كليه فايلها تو History و Temporary را پاك كن و چك كن كه پروكسي يا آي پي فعال نباشه و در ضمن اكانت را روي ويندوز 98 خودت هم تست كن.

اگر درست شد كه هيچ ولي اگر درست نشد بگو تا راه حل ديگه اي را بگم امتحان كني.

...

dost aziz ehtemal 99% modemeton eshkal dare ya az portesh omade biron bayad jash bezani ya sokhte dar akhar tamam karhayenikpendaroo bokon va ye cancsion jadid besaz ye riset bede biya bala hal mishe
man khodam eroor in tori ro ba in rafe kardam shomare tel mored nazaro ba (p)nnnnnnnn vared kardam az khat analogeshon estefade kardam
hal shod dar zemn yadet nare tell ha 8 raghami shodabnd

cactus13

Member
درباره ي History و Temporary Files : من هزار بار اينا رو و كوكي ها رو پاك كردم. Restart كردم. حتي يكي دو بار هم فرمت كردم نشده.
در مورد اشكال مودم هم : پس چرا با اكانت هاي ديگه وصل ميشه ولي با اين اكانت خاص نه!
در ضمن الان هيچ آنتي ويروسي هم رو سيستم نصب ندارم. شماره ها رو هم چك كردم.

بابا اروره شمارش چنده به نظر من یا 30 هست یا 130 بدون شماره که نمیشه
هر خطای مودم یه دلیل داره شما شماره ایرادشو بگو تا بگیم اشکال از کجاست

ققنوس

Member
فکر کنم شماره 391 باشه؟؟
من هم قبلا همچین مشکلی داشتم نتیجه ای که گرفتم خیلی آموزنده بود:گور پدر این شرکت!!(البته با عرض معذرت

cactus13

Member
شماره ي ارور هست 691
نميشه بي خيال اين اكانت بشم. اكانت ساليانه است و رو هر سيستمي به جز اين سيستم وصل ميشه و كلي هم باحاله.

ققنوس

Member
ویندوزتو از اول زدی؟؟ یه سوال دیگه اون درایوی که ویندوزت هست چیه؟؟
ntfs یا fat32??
در ضمن منظورت از کلی هم باحاله چی بود؟؟

nدوست عزیز 691 علت های زیادی داره ولی دو علت بارزش اینه که به راحتی حل می شه از نظر من ارور691 هم خوبه هم بد
1-یعنی اکانتت تموم شده که خیلی در دآوره
2-ارور 691 از مودم و سخت افزار نیست مشکل شما
همونیه که من گفتم سیستموتون پسووردو سیئ می کنه هیچ راهیم نداره اینم ناشی از ویروسهایی است کهع سیستم نمی شناسه ولی پدر آدمو در میاره
به نظر من یا سیستمو ریستور کن(احتمال ضعیف درست می شه) یا ویندوزتو کامل پاک کن مطما باش درست می شه

cactus13

Member
با شرمندگي خيلي زياد با اين راه حل هاي دوستان نه. چون اينا رو هزار بار تست كرده بودم. اما يه دوستي با ور رفتن با Dialing Rules برام درستش كرد. خودم هم نفهميدم چه جوري!!!

جدیدترین ارسال ها

بالا