هنگام نصب نرمافزار IIS به اين مشكل برميخورم. فكر ميكنيد دليلش چيه؟ مسيح.
M Masih Well-Known Member Jul 21, 2004 #1 هنگام نصب نرمافزار IIS به اين مشكل برميخورم. فكر ميكنيد دليلش چيه؟ مسيح.
Norik Active Member Jul 21, 2004 #2 اگه دو تا cd drive داری جای cd رو عوض کن من هم همين مشکل داشتم ولی درست شد
M Masih Well-Known Member Jul 21, 2004 #5 Norik گفت: خوب آدرس رو check بکن مطمئنی که G اسم درايوه؟ کلیک کنید تا باز شود... ببخشيدها! من يه چيزهايي از كامپيوتر سردرميارم! :roll: مسيح.
Norik گفت: خوب آدرس رو check بکن مطمئنی که G اسم درايوه؟ کلیک کنید تا باز شود... ببخشيدها! من يه چيزهايي از كامپيوتر سردرميارم! :roll: مسيح.
Norik Active Member Jul 21, 2004 #8 cd windows ديگه امتحان کن در غير اينصورت خوب در اينجور مواقع بايد يکی از دو تا اميد رو صدا بکنيم بيان نظر بدن omidak oxygenws
cd windows ديگه امتحان کن در غير اينصورت خوب در اينجور مواقع بايد يکی از دو تا اميد رو صدا بکنيم بيان نظر بدن omidak oxygenws
SA_EB Member Jul 23, 2004 #9 سلام: احتمالا سي دي بد رايت شده كه نمي تونه بخونه چون از اين اتفاقات زياد مي افته (حقير)
M Masih Well-Known Member Jul 25, 2004 #10 مرسي از كساني كه تلاش كردن مشكلم حل بشه. خودم ايرادش رو پيدا كردم! مشكل از سرويس پك 1 بود! مسيح.
Norik Active Member Jul 25, 2004 #11 Masih-Evanescence گفت: مرسي از كساني كه تلاش كردن مشكلم حل بشه. خودم ايرادش رو پيدا كردم! مشكل از سرويس پك 1 بود! مسيح. کلیک کنید تا باز شود... خوشحال شديم
Masih-Evanescence گفت: مرسي از كساني كه تلاش كردن مشكلم حل بشه. خودم ايرادش رو پيدا كردم! مشكل از سرويس پك 1 بود! مسيح. کلیک کنید تا باز شود... خوشحال شديم