مشكلي با اينترنت اكسپلورر...(پنجره جدید!)

Salar

Active Member
وقتی رویه لینک کلیک میکنم تا صفحه مورد نظر بیاد...صفحه جدید به صورت کامل باز نمیشه!!!
مثل عکس زیر باز میشه!

IE-WIND2.JPG

Peyman-Pop

Active Member
اینبار که این پنجره اومد میتونی روی دکمه Maximize کلیک کنی‌ تا این پنجره به حالت اول برگرده .

Salar

Active Member
Peyman-Pop گفت:
اینبار که این پنجره اومد میتونی روی دکمه Maximize کلیک کنی‌ تا این پنجره به حالت اول برگرده .

:lol: :lol: :lol:
بابا ایول...من خواستم بدونم که چطوری از دست این پنجره ها که هی به اون صورت باز میشن خلاص بشم تو می گی روی دکمه Maximize کلیک کن‌ تا این پنجره به حالت اول برگرده !!!

Norik

Active Member
resize کن بعد close کن
صفحه بعدی به اندازه آخرين صفحه فعال باز ميشه
يا ممکنه يه adware تو کامپيوترت باشه اونم check کن

Salar

Active Member
Norik گفت:
resize کن بعد close کن
صفحه بعدی به اندازه آخرين صفحه فعال باز ميشه
يا ممکنه يه adware تو کامپيوترت باشه اونم check کن
کار اول رو کردم نشد!!!!
من از Ad-aware 6.0 استفاده می کنم.
یعنی راه دیگری نی!!!

Peyman-Pop

Active Member
این پنجره وقتی‌ باز شد شما اونرو Resize کن طوری که کاملا مایل هستی‌ بعد یکبارصفحه رو Refresh کن بعد بدون اینکه پنجره دیگه ای باز کنی‌ یا به سایت دیگه ای بری این پنجره رو ببند پنجره قبلی‌ رو هم ببند طوری که دیگه پنجره ای از اینترنت اکسپلورر باز نباشه بعد اگر دوباره وارد اینترنت اکسپلورر بشی‌ مشکلت حل می‌شه .

amir600

Active Member
يه سوال سالار جان
شما از برنامه ي zigzag cleaner استفاده مي كني؟؟؟

Salar

Active Member
Peyman-Pop گفت:
این پنجره وقتی‌ باز شد شما اونرو Resize کن طوری که کاملا مایل هستی‌ بعد یکبارصفحه رو Refresh کن بعد بدون اینکه پنجره دیگه ای باز کنی‌ یا به سایت دیگه ای بری این پنجره رو ببند پنجره قبلی‌ رو هم ببند طوری که دیگه پنجره ای از اینترنت اکسپلورر باز نباشه بعد اگر دوباره وارد اینترنت اکسپلورر بشی‌ مشکلت حل می‌شه .

کارم درست شد...ممنون

Salar

Active Member
amir600 گفت:
يه سوال سالار جان
شما از برنامه ي zigzag cleaner استفاده مي كني؟؟؟

نه تا حالا نشنیدم اسم این برنامه رو ...من از Ad-aware 6.0 استفاده میکنم....

جدیدترین ارسال ها

بالا