مشكلي با اينترنت اكسپلورر...(موقع دانلود فايل رار)

Salar

Active Member
همونطوري كه ميدونيد وقتي ميخوايم يه فايلي رو مثلا با پسوند exe دانلود کنیم تو ويندوز اول ازمون میپرسه بعد میتونیم فایل رو دانلود کنید....
حالا من مشکلم اینجاست...موقع دانلود فایلهای exe و zip شده مشکلی ندارم اما وقتی می خوام فایل با پسوند RAR رو دانلود کنم خود بخود دانلود میشه...بدون اینکه پنجره پایینی بیاد!!!

ممنون میشم کمکم کنید.

DL-ZIP.JPG

Peyman-Pop

Active Member
شما یکبار موقع دانلود فایل rar اون تیک پایین پنجره رو برداشتی‌ برای همین همیشه این نوع فایل رو خود به خود دانلود میکنه و بعد اجرا .

شما میتونی‌ از یک برنامه تویک مثل تویک اکس پی‌ استفاده کنی‌ و از اونجا اون گزینرو دوباره فعال کنی‌ .

احتمالا با دوباره اینستال کردن اینترنت اکسپلورر هم مشکل شما برطرف می‌شه .

Salar

Active Member
Peyman-Pop گفت:
شما یکبار موقع دانلود فایل rar اون تیک پایین پنجره رو برداشتی‌ برای همین همیشه این نوع فایل رو خود به خود دانلود میکنه و بعد اجرا .

شما میتونی‌ از یک برنامه تویک مثل تویک اکس پی‌ استفاده کنی‌ و از اونجا اون گزینرو دوباره فعال کنی‌ .

نتونستم اون گزینه رو دوباره فعال کنم...

راستی تویک اکس پی‌ رو نتونستم بخونم میتونی به انگلیسی بنویسی!

راه دیگری نیست بجز دوباره اینستال کردن اینترنت اکسپلورر؟؟؟

Norik

Active Member
salar گفت:
Peyman-Pop گفت:

نتونستم اون گزینه رو دوباره فعال کنم...

راستی تویک اکس پی‌ رو نتونستم بخونم میتونی به انگلیسی بنویسی!

راه دیگری نیست بجز دوباره اینستال کردن اینترنت اکسپلورر؟؟؟
با دوباره install کردن internet explorer درست نميشه

يه folder باز کن از Tools گزينه folder options رو انتخاب بکن بعد tab ه file type رو کليک کن و فايل rar رو پيدا کن بعد advanced رو کليک بکن و ...confirm رو چک بزن

Salar

Active Member
یه بار دیگه بگو....من نفهمیدم چکار باید بکنم...

Norik

Active Member
salar گفت:
یه بار دیگه بگو....من نفهمیدم چکار باید بکنم...
يه folder باز کن از Tools گزينه folder options رو انتخاب بکن بعد tab ه file type رو کليک کن و فايل rar رو پيدا کن بعد advanced رو کليک بکن و ...confirm رو چک بزن

Peyman-Pop

Active Member
شما میتونید داخل کنترل پنل بشید بعد Folder option بعد هم که نریک باقی‌ آدرس رو داده .

Folder option در تمام پوشه ها و همینطور My computer در منوی Toolsهست.

Salar

Active Member
من که یه پاسخ ارسال کردم که گفتم کارم را افتاد....ای بابا یعنی پاک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Salar

Active Member
اگه میتونی به آنگولایی بگو چون من فارسی زیاد حالیم نی...

جدیدترین ارسال ها

بالا