مشخصات سیستم برای کارهای گرافیکی

سلام دوستان من هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم من میخوام سیستممو ارتقا بدم کار من با نرم افزار های گرافیکی ومکس ومایا آرچیکد هست مشخصاتی که باید بدونم با قیمتشو اگر بهم بگید ممنون میشم:rose:

• Like
Reactions: Mj

Mj

Well-Known Member
سلام دوسته عزیز
اگه کارهای رندرینگ سنگین انجام میدی توی Max و Maya پیشنهاده من اینه:
Cpu: intel core i7 (980x) 12mb cash (3333 MHz)+w با توان مصرفیه 165w یا AMD Athlon II X2 240 یا Intel Core 2 Duo E7500 - 2.93 GHz
main:Foxconn FlamingBlade
VGA : Geforce GTX -480 DDR3 Gpu 193 با توان مصرفیه بالق بر 320w
Ram : Gskill DDr3 bus 1333 5seconds waiting 2GB دو عدد
HDD 1TB Hitachi 15000 rpm 20000x buffer
واایییییییی خودم کف کردم من اگه این سیستمو داشتم هیچ کیو تحویل نمیگرفتم:lol:
دوست عزیز ممکنه قیمته سیستمه پیشنهادی من کمی بالا باشه لطفا بودجه ی خودتو اعلام کن ممنون

سلام دوسته عزیز
اگه کارهای رندرینگ سنگین انجام میدی توی Max و Maya پیشنهاده من اینه:
Cpu: intel core i7 (980x) 12mb cash (3333 MHz)+w با توان مصرفیه 165w یا AMD Athlon II X2 240 یا Intel Core 2 Duo E7500 - 2.93 GHz
main:Foxconn FlamingBlade
VGA : Geforce GTX -480 DDR3 Gpu 193 با توان مصرفیه بالق بر 320w
Ram : Gskill DDr3 bus 1333 5seconds waiting 2GB دو عدد
HDD 1TB Hitachi 15000 rpm 20000x buffer
واایییییییی خودم کف کردم من اگه این سیستمو داشتم هیچ کیو تحویل نمیگرفتم:lol:
دوست عزیز ممکنه قیمته سیستمه پیشنهادی من کمی بالا باشه لطفا بودجه ی خودتو اعلام کن ممنون

ممنونم واقعا:-?یه دانشجوی معماری خداروشکر سراسری نه آزاد اینقدر بودجه داره آخه :wink:یه چیز بگو خدا خوشش بیاد هم بنده مستمندش هرچی کمتر بهتر ولی کار مکس م رو راه بیندازه من سر در نمیآرم اما بین 100 تا200 تومن شاید بتونم جورکنم آخه بیشترش ارزش نداره من سیستمم یه کمoldهست میخوام زنده اش کنم با حداقل امکانت:cool:ببینم چی میگیا:green:

Mj

Well-Known Member
ببین بهترین راهکار اینه که به سایته میهن مارکت مراجعه کنی اون موقع خودت میتونی تصمیم گیری کنی
میهن مارکت

خوب من که سر رشته ای ندارم یه چیز میخوام cpuکارت گرافیک ورم که با قیمت مناسب کار مکس رو انجام بده:)

Mj

Well-Known Member
main: asus p5kpl am -se به قیمته 68000 تومان یا giga g41m-es2l قیمت ندارم
cpu : intel core 2 Duo E8400 3.00 GHz به قیمته 175 هزار تومان
Ram : PATRIOT 2GB Bus 800 به قیمته 50 هزار تومان
لازم به ذکره که مادر بورده asus نام برده شده مربوط به 1 سال پیشه بازار هست!
این سیستم کارت رو نه در حد ایده عال اما راه میندازه پایین تر از اینو نگو که هم جیغه منو در میاری :mad: هم اشکه خودت بعد از خریدش در میاد :cry:

جدیدترین ارسال ها

بالا