مشاوره برای خرید mp3 player

ali_modern

New Member
سلام
یه کمک می خواستم در مورد خرید mp3 player .

من تو اینترنت گشتم دنبال Mp3 player های خوب و این لیست زیر به درد من می خورد ... لطفا با تجربه ها راهنمایی کنن که کدوم یکی رو بهتره بگیرم.

creative Muvo TX FM 1 Gb
creative Zen Nano plus 1Gb
Sony Nw-E507 1 Gb
Cowon I Audio u2 1Gb

حالا کدوم یکی رو بخرم بهتره ؟ و چرا؟
اگه آخرین قیمت رو هم داشتید برام بنویسید .. ممنون

راستی apple Ipod nano 1Gb چطوره و قیمتش چنده؟

kia_golden

New Member
ببین پسر تو اصلا معلوه خوب دنبالش نرفتی (یعنی هنوز زیاد حرفه ای نیستس که نسبت فضای mp3 رو به ver پخش صدای آن دقت نکردی
یه پیشنهاد دارم برو اول به این سایت
http://www.mehreganmachineasia.com
بعد که محصول مورد نظر خودتو انتخای کردی برو پیش رفیق من بگو منو کیارش فرستاده
اینم تلفنشه 66523739/66523717

ali_modern

New Member
تشکر عزیز
ولی من کلی تو سایتای بزرگ مثل Cnet گشتم و اینا هم همه کلی جایزه بردن و خیلی هم تو دنیا و تو ایران پر فروش بودن
ولی چشم سایت شما رو هم یه نگاه می ندازم

ali_modern

New Member
آقا من به هر کی گفتم گفتن اصلا از این زولتریکس نخرم

نظرتون درباه اون لیست من چیه؟

من نظرم رو سونیه
سونی خوبه؟

چون شنیدم creative جک هدفونش شل میشه!!!
درسته؟

MJBlaster

Member
Salam khobe ali agha man ye Cretive ZEN daram 20 GB va khyle azash razee hastam albate ba nazare shoma kamelan movafegham Jacke Head Phonesh khyle zod kharab meshe braye man ham sare kharab shodesh vale vaghean sedash va keyfeyatesh khobe albate aghar betone va bojat beresee ye iPod beghere khyle behtare aghar dede gheymatesh barat zyadee ye iPod nano begher ke ham arzontar va nesbat be markhaye deghe khyle behtaree movafagh bashee

majid2x

Active Member
سلام . من بعنوان يك نيمه حرفه اي در اين كار بهت Mp4 سوني پيشنهاد مي كنم ! مدل دقيقشو يادم نمياد ولي قيمتش حدود 90-100 تومنه ! اميدوارم اين Mp3 Player هاي مزخرف 40 تومني نگيري ! چون هيچ ارزوني بي دليل نيست !

ali_modern

New Member
majid2x گفت:
سلام . من بعنوان يك نيمه حرفه اي در اين كار بهت Mp4 سوني پيشنهاد مي كنم ! مدل دقيقشو يادم نمياد ولي قيمتش حدود 90-100 تومنه ! اميدوارم اين Mp3 Player هاي مزخرف 40 تومني نگيري ! چون هيچ ارزوني بي دليل نيست !

آره درسته هیچ ارزونی بی دلیل نیست ولی این mp4 که میگی 90-100 تومن خیلی به نظر ارزون میاد چون من قیمت Mp3 player این حدود دارم
نظرتون درباره این مدل سونی که نوشتم چیه؟

کسی قیمت ipod nano 1 gig رو میدونه؟

Sunboy454

Active Member
تجریه ی من در مورد Mp3 Player های Creative :
حدود 2 سال پیش یه Zen-Touch 20 gb گرفتم ( با گارانتی شاب که گارانتی معتبر محسوب میشه و 1 سال گارانتی ) که دقیقا 1 هفته بعد از تموم شدن گارانتی MainBoard ش مشکل پیدا کرد ؛ جالبتر از همه نوع گارانتی محصول بود ، و اطلاعات وافر شون نسبت به کامپیوتر و قطعات الکترونیکی ؛ ( یه مهندش الکترونیک آوردن که فرق بین سوختن یکی از IC های MainBoard رو با Crash هارد رو نمیدونه ، خلاصه بعداز کلی سر و کله زدن .... ، آخرس اینکه تموم پولش بعداز 1 سال رفت تو هوا ؛
فکر میکنم بهترین انتخاب iPod باشه ؛ خودم هنوز امتحان نکردم ، ولی تجریه دوستان اینو نشون میده ؛

alireza-metal

Active Member
سلام عزیزم - من خودم تو زمینه خرید خیلی وسواس دارم و تا از خیلی ها نپرسم و تحقیق نکنم چیزی نمیخرم - و نظر من اینه که هر چی میخری فقط creative بخر چون از هر جهت عالیه و معرکست - من خودم creative rhomba nx دارم و البته کره ای هست و خیلی ازش راضیم و از نظر صدا هم که ترکونده و صدایی صاف و قوی داره - mp4 نگیر چون جنسهایی که هست فعلا همه بیخودن - فقط creative - سعی کن چینی نگیری و کره ای شو بگیر -

ali_modern

New Member
آقا یه سوال دیگه
کسی مدل S200 كريتيو رو داره؟

prod14828_hdr_1_6_1.jpg

می خام ببینم ریمارک نباشه تازه دیدمش از قیافش خیلی خوشم اومد الگوبرداریش از روی iaudio بوده

راستی iaudio مدل u2 تو چه حافظه هایی=یدا میشه؟ فقط 256 هست؟

ali_modern

New Member
ببینم اگه کسی می دونه کجا میشه یک iAudio u2 گیر آورد بهم بگه

چون می خام u2 بگیرم از هر نظر برتره فکر می کنم

Payam30

Active Member
اقا ببخشید.. شما کجا زندگی میکنید؟
ببینید بستگی داره که سما چه نوع ام پی تری هایی میخواید. چه نوع فایل هایی رو بخونه و چه امکانات فرعی دیگه داته باشه... و چه مقدار روش میخواه هزینه کنی...چون Mp3 تا 200000 تومان داریم که خیلی عالیه اما به درد من نمیخوره..... در ضمن چرا یکی معمولی نمیخری؟؟؟

ali_modern

New Member
Payam30 گفت:
اقا ببخشید.. شما کجا زندگی میکنید؟
ببینید بستگی داره که سما چه نوع ام پی تری هایی میخواید. چه نوع فایل هایی رو بخونه و چه امکانات فرعی دیگه داته باشه... و چه مقدار روش میخواه هزینه کنی...چون Mp3 تا 200000 تومان داریم که خیلی عالیه اما به درد من نمیخوره..... در ضمن چرا یکی معمولی نمیخری؟؟؟

ببین من تهرانم ولی هر چی می گردم این u2 رو نمی تونم پیدا کنم.
ولی هنوز پایتخت نرفتم
ببین شنیدم این creative ها خیلی خوبن ولی خیلی ها می گفتن که پایه جک هدفونش شل میشه و از این حرفا و می گفتن بیشترش چینیه:shock:
من هم دیدم که از هر نظر این u2 بهتره ولی یک کمی مثل اینکه گرونتره

alireza-metal

Active Member
اگه بتونی کره ای بگیری خیلی عالیه -- البته خیلی خیلی کم شده --- ولی بازم creative هست

جدیدترین ارسال ها

بالا