مشاوره برای خرید لپ تاپ

Fulll

Member
سلام عزیزان

من در محلی که کار می کنم به یک کامپیوتر نیار دارم که فقط باهاش به اینترنت وصل بشم

و چون نمیشه کامپیوترم رو ببرم و بیارم ، مجبورم یک کامپیوتر قابل حمل بگیرم که به نظرم لپ تاپ اومد

نه به هاردش نیاز دارم نه به کارت گرافیکش

فقط هر روز 6 ساعت باهاش به اینترنت وصل باشم

و 4-3 سالی هم ازش کار بکشم

چی بگیرم ؟

مرسی

آخرین ویرایش:

VahabOnline

Member
بله.
خیلی مهمه که شما چقدر می خواهید مایه بدید.
با 800 هزار تومان میشه یه چیز خوب و مشتی گرفت.
حالا شما می گید به هارد و ... نیاز ندارم پس منظورتون یه چیزی زیر 300 هزار تومنه که اگه این جور باشه باید برید یه دست دوم گیر بیارید و دیگه نیازی به دونستن مدل هم نیست.
موفق باشید.

mehdinasiri

پارس لند گروپ
لپ تاپ هاي Acer جديدا به 590 هزار تومان هم رسيدن. با كانفيگ
Cpu: 1.8 Cell
Ram:512 Mb
Hdd: 80 Gb

بازار پايتخت تهران يا رضا به وفور يافت ميشه.

Fulll

Member
حدود 1 تومن می تونم هزینه کنم

در واقع بتونم 3-4 سال روزی 6 ساعت باهاش به اینترنت وصل شم ، کافیه ( با اشتراک Adsl که گرفتم { مودمش هم مهم نیست } )

آیا لپ تاپ ها خودشون مودم Adsl دارن ؟

و آیا مگه لپ تاپ دسته دوم ارزشش رو داره ؟

مرسی

آخرین ویرایش:

hosienmax100

3D Artist
در واقع بتونم 3-4 سال روزی 6 ساعت باهاش به اینترنت وصل شم ، کافیه ( با اشتراک Adsl که گرفتم { مودمش هم مهم نیست } )

دوست عزیز درسته شما فقط میخواین باهاش به نت وصل بشین اما واقعآ ارزششو نداره بخوای یه تومن هزینه کنی و بعدش لپ تاپ

فقط بدرده نت وصل شدن باشه شاید بعدآ استفاده ی دیگه ایی باهاش کردین

پس به نظر من یه لپ تاپ نسبتآ سبک دسته دوم بخرین بهتره هزینه هم زیاد نشه زیر سیصد باشه ...چون قدیمی ها فقط بدرد نت وصل شدن میخورن ...

موفق باشی

VahabOnline

Member
منم پیشنهادم به شما خریدن مدل دست دومه.
چون این طوری که شما میگید ارزش نداره یک تومن خرج کنید.
موفق باشید.

yasser255

Member
با سلام
یک سری دستگاه Acer هست که هم کارش خوبه هم گارانتی داره وب + رو ریدر+ اینفرارد+ قابلیت بلوتوث+وزن سبک اصلا خودت برو ببین تو صفخه اول هست http://www.laptopforoshi.com/ خورده 550 البته تا 620 هم داره بستگی به مدلش داره

vahidmed

New Member
با عرض سلام و خسته نباشید
من به تازگی در سایت بسیار مفید شما دوستان عضو شدم
دوستان و اساتید عزیز من میخوام یک لپ تاپ بگیرم اما با رفتن به بازار فقط گیج شدم برای همین خواستار راهنمایی دوستانه و سریع شما عزیزان هستم:
بودجه: کمتر از 600 هزار تومان(دانشجویی!!)
بهترین و کاملترین کانفیگ بهمراه کیفیت ال سی دی و طول عمر باطری والبته زیبایی هم که جای خود دارد در ضمن اصلا در بند مارک نیستم ولی دوست دارم سالیان دراز بدون مشکل با این انخاب کار کنم
یکسری مدل بهم توصیه شده مثل:
4315 ایسر اسپایر
5315 ایسر اسپایر
5220 ایسر اکستنزا
5515 فوجیتسو
3515 فوجیتسو
5535 فوجیتسو
5505 فوجیتسو
و...
میشه بهترین انتخاب رو چه از این مدلها و چه از مدلهایی که شما دوستان بیشتر اطلاع دارید به من مهرفی کنید
در ضمن زمان برام خیلی ارزش داره بخاطر مهلت هم برای دفاع از پایان نامم پس تشکر از پاسخ سریعتون

mahakkak

New Member
سلام

سلام عزیزان

من در محلی که کار می کنم به یک کامپیوتر نیار دارم که فقط باهاش به اینترنت وصل بشم

و چون نمیشه کامپیوترم رو ببرم و بیارم ، مجبورم یک کامپیوتر قابل حمل بگیرم که به نظرم لپ تاپ اومد

نه به هاردش نیاز دارم نه به کارت گرافیکش

فقط هر روز 6 ساعت باهاش به اینترنت وصل باشم

و 4-3 سالی هم ازش کار بکشم

چی بگیرم ؟

مرسی
براي خريد يك لب تاپ مناسب با قيمت خوب و گارانتي معتبر ، لطفا" به لينك زير مراجعه فرماييد
http://www.sazgar.com/fa/product/notebook.html

جدیدترین ارسال ها

بالا