مشاوره برای خرید لپ تاپ دل

sarsabz

Member
سلام
من مدت ها با وسوسه خرید لب تاپ مقابله می کردم تا اینکه الان وضعیتی پیش برام اومده که مجبورم بین کار خونه و خونه و گاها در مسافرت حرکت کنم، و خوب حالا می خوام یه لب تاپ بگیرم
1. بودجه ام توی 400 تا 700 ، 750 هست،
2. هرچند اصل کارم تو اینترنت هست ولی خوب با نرم افزار های مهندسی sap , etabs و ... که محاسباتی هستند و طراحی سازه ساختمانی هستند هم گذرم می افته، با بازی میانه ای ندارم یعنی چون وقتی بازی رو شروع می کنم تا تش نرم ول نمی کنم اصلا سراغش نمی رم!!!، کار گرافیکی ندارم خیلی (کارمو با gimp راه می ندازم) ،
3. با توجه به محیط و اینکه خودم زیاد توی نگه داری وسایل (خش نیوفته و ..) دقت نمی کنم دنبال چیز خوشگل نیستم، ولی مثل همه بعد از کارایی اول ساعت کار بالا (باطری با دوام) و بعد وزنش برام مهم است (اون هم وزنش نه الزاما باریکی و ..)
گشتم به نتیجه کامپیوتر های دل سریLatitude مدل های dell d620 یا d630 رسیدم، بعد متوجه شدم دست دوم dell d600 و d610 خیلی زیاد هست و قیمت مناسب 450 تومان! و وسوسه کنند
حالا سوالاتم بطور مشخص ایناست ممنون می شم کمکم کنید:
1. با شرح بالا شما چه لپ تابی رو پیشنهاد می کنید؟
2.چرا لپ تاب های کارکرده دل d600 انقدر زیاده! نکنه مشکلی داره؟ و کلا این سری سابقش تو بازار چطوره؟
3. وقتی اختلاف قیمت یک لب تاپ نو و دست دوم به 200 تا 300 هزار تومان می رسه حتما شما هم به فکر خرید دست دوم می افتید! به نظر شما این اختلاف قیمت ارزش شو داره که دست دوم بخری یا نه؟
پیشا پیش از دوستان به خاطر جوابشون تشکر می کنم

جدیدترین ارسال ها

بالا