بی بی کد مسکونی

AREF

مدیر انجمن های <A href="http://forum.majidonline.c
سلام این یکی از کارهای اخیرم هست.یه آپارتمان رو برای مشتری سه بعدی زدم.
نرم افزارهای مکس وی ری فتوشاپ و ... هم استفاده شده.
نویز زیادی توی کار هست.به خاطر استفاده از brute force هست.شاید جالب باشه براتون بدونین چون از آرچ مدل 76 استفاده شده موقع محاسبه gi توی iradiance map اغراق نکنم چند ساعت روی تیکه گیز میکرد! دیگه ناچار روی برات فورس کار کردم.جالب هست از سولید راک استفاده کردم.تنظیمات روی آخرین گزینه بوده!!‌اما باز هم نویز بیداد میکنه

re0001-w.jpg

re0001-w-2.jpg

re0000-w.jpg

re0000-W-1.jpg

آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
به داش عارف عزیز سلام

کارای خوب و امضای جدید.

کلی دلم برات تنگ شده

من که اول فکر کردم با فیزیکال بیس های رندر گرفتی چون نویز زیادی تو کارت هست.

یه کوچولو از کم کردن نویز با انجین GI بروت میگم Image sampler و noise tershold بیشترین تاثیر رو تو کم کردن نویز تو این انجین داره+subdivs خودش.

این انجین gi یکی از بهترین و قوی ترین هست که کنترلش تجربه خاصی میخواد و اینکه secondery رو روی چی میزاری با چه تنظیماتی هم خیلی تاثیر داره.

آخرین ویرایش:

max vray

کاربر VIP
به به سلام عارف عزیز
کار خیلی زیبایی شده با کارای قبلیت خیلی فرق داره تبریک میگم واقعا
فکر کنم تو نور پردازیت از hdri استفاده کردی که انقدر نویز داره درست نمیگم؟:-?
dof که دادی خیلی شدتش زیاده باید خیلی کمتر باشه.
منتظر کارای خوبت بازم هستیم:rose:

madmaster_3d

Well-Known Member
سلام آرف خان. باورت میشه دیروز فکر کنم داشتم بهت فکر میکردم گفتم نیستش این حرفها. امروز جذبت کردم. خوبی. نویر فدای سرت . کارت نسبت به کارهای قبلیت خیلی خیلی قشنگ تر و پیشرفت زیادی کرده. چرا نیستی؟!

AREF

سلام.مرسی از همه بچه ها.
به داش عارف عزیز سلام

کارای..... انجین داره+subdivs خودش.

این انجین gi یکی از بهترین و قوی ترین هست که کنترلش تجربه خاصی میخواد و اینکه secondery رو روی چی میزاری با چه تنظیماتی هم خیلی تاثیر داره.

بهزاد جون باهات موافقم.کار با برات فورس تجربه میخوای.البته تنظیمات رو خیلی دسته بالا گرفتم.مثلا noise thresh روی 0.001 هست.یا البته گلوبال ساب دیوایز روی یک و سابدیوایز نورها روی 6.نمی دونم چرا سولیدراک با این که روی آخرین حالتش گذاشتم بازهم اینجوری کار کرد.روی تنظیمات universal گذاشتم.

چه کار قشنگی هست.
مرسی دوست عزیز.خوشحالم نظرت رو جلب کرده.

محمدجون مرسی از نظرت.نه HDRI نیست.day light گذاشتم.اما نورش رو کم نکردم.یعنی روی یک هست و بسیار پر نور.که شدت نور از پرده کر کره ای رد بشه.

علی جان چطوری؟ برادر من عارف هستم نه آرف. مرسی.یه خورده سرم شلوغ شده.اصلا نمی دونم کی روز میشه کی شب.

sallarmelli

Active Member
آقا اونجایی که blur نشده خیلی قشنگه ولی اونجایی که blur شده یه لحطه فکر کردم چشم من ضعیف شده

سطح blur بودن نسبت به کل تصویر خیلی زیاد و آزار دهنده هست
دوست جون

AREF

سلام. خوبی ؟ آره رباد جالب نشد.علتش هم استفاده ار فتوشاپ برای بلور هست.باید از خود vray cam استفاده میکردم.

martin eco

Well-Known Member
سلام بر متخصص قلب ها...خوبی؟ کجایی دلمون تنگیده بود.
گفتنی هارو گفتن دوستان.....کار همینجوریش خیلی زیبا شده...مخصوصا شات اول...حیف وقت نمیزاری رو این کارات..یعنی واسه کار بازار بیشتر از این هم صرف نداره واسه تو که کار رو سرت ریخته..وگرنه الان 2 -3 تا کار ازت تو تاپ داشتیم.
موفق باشی:rose:

hamed.f

Well-Known Member
خيلی خوبه عارف جان:oops:
نسبت به کار های قبليت خيلی بهتر شده،تبريک ميگم:rose:

ALI_TAKHTI

Active Member
عارف جان کار خوبی شده.نور پردازیشم جاله.نکته منفی کار بلور شدن غیر واقعی و بد که یه جاهایی کار رو خراب کرده.من انتظار دارم تو فوکوس رو تو خود ویری انجام بدی نه تو فوتوشاپ.خسته نباشی.

.:taymaz:.

مدیر انجمن‌ها
خوب بریم سر نقد کار
فضای پشت میز نهار خوری خیلی خالیه
امتخاب صندلی با کارفرما بود یا خودت؟ یجورایی با محیط هم خونی نداره
نویز فراوان که خودت گفتی
من ویری زیاد کارنکردم ولی فکر کنم میتونستی قسمتی که نور از پنجره وارد میشه رو درست کنی، تو فوتوشاپ که اطمینان دارم میشه، اشتباه نکنم ولو لایت میشه ؟!
موفق و پیروز باشی :rose:

Mehran coyote

Well-Known Member
خیلی زیباست رندرات:rose: خسته نباشی به قول دوستمون یکم dof رندر زیاد شده

تو این ماه رمضونیه کیکا شیرینی گذاشتی دله ما رو آب کنی؟ :green:

aroen

Well-Known Member
اینو برا مشتری زدین؟؟؟!! معمولا برا مشتری طرح و نشون میدن نه نون و لیوانو :lol:
کاش روی طراحی بیشتر وقت میذاشتین تا رندر

AREF

سلام مرسی از همه دوستان.نه رندر های مشتری رندرهای دیگه ای بود.برای سایت دوباره رندر گرفتم.اتفاقا طراحی چون خوب نشد نداشتم.یه خورده آشپزخونه کوچیک میشه.برای بساز بفروش بود.طراح خاص قبول نمیکرد.
مرسی از دوستان گلم.

جدیدترین ارسال ها

بالا