مسلمون ها - التماستون کمکم کنید - هاردم خراب شده

AliHSlc

Member
بسم الله الرحمن الرحیم
شما رو به خدا کمکم کنید.... خاک دوعالم به سرم شد.... کل هارد 80 گیگاباتی من از کار افتاد....
و دیگه توی My Computer نمایش داده نمیشه.... حدود 65 گیگ اطلاعات توش داشتم.... 65 گیگ....:cry::cry::cry:
الان هم دارم با یه هارد یدکی که داشتم کار می کنم.... باورم نمیشه.... یعنی همه ی اطلاعاتم پرید ؟
اطلاعات فوق العاده مهمی توش داشتم....
اول فکر کردم که شاید فقط اطلاعات از دست رفته... ولی الان دیگه حتی از هارد هم قطع امید کردم...
یعنی حتی دیگه از طریق Partion Magic 8 و Partion Manager هم نتونستم کاری کنم...
نه فرمت میشه... نه resize میشه و نه هیچ کار دیگه ای نمی تونم بکنم.....
توروخدا راهنمایی کنید چه گلی به سرم بگیرم...
خواهش میکنم... التماس می کنم.... کمکم کنید
خدا خیرتون بده

AliHSlc

Member
لطفا به این عکس در رابطه با پارتیشن مجیک توجه کنید ببینید چیزی به نظرتون میرسه ؟؟؟

پیوست ها

• pm8.GIF
    pm8.GIF
    55.7 کیلوبایت · بازدیدها: 7

AliHSlc

Member
این هم عکسی از محیط پارتیشن منیجر ، جالب اینجاست که این برنامه حجم هارد من رو 347 گیگابایت نمایش میده.... نمیدونم چه مرگشه...

پیوست ها

• PM.GIF
    PM.GIF
    50 کیلوبایت · بازدیدها: 5

:Mohsen:

کاربر باتجربه
سلام
اگه هاردت خراب شده يا سوخته احتمال داره كه خودت نتوني مشكل رو حل كني
بعضي از شركتهاي معروف ايراني اطلاعات رو بر مي گردونن البته با هزينه بالا (فكر كنم يكيش الماس باشه)

Majid

مدیر سایت
عضو کادر مدیریت
اگر میخوای اطلاعات رو برگردونی بهتره دیگه هیچ اقدامی روی هاردت نکنی و با هیچ برنامه ای سعی نکن برگردونیش..
اگر اطلاعاتت واست ارزش داره به این شرکتهایی که کار بازیابی اطلاعات انجام میدن مراجعه کن تا برات ارطلاعات رو بازیابی کنن اما هزینش خیلی بالاست

مجید

caspian

Member
اینا رو جواب بده:
1-روشن میشه دیگه!!
2- پارتیشن مجیک مقدار هارد رو درست نشون میده!!
اینا یعنی برد هارد سالمه!!
هاردو ببر یه تعمیرگاه!!
خیلی احتمال داره هدش از حالت عادی خارج شده باشه!!
اگه هد باشه با 3-4 تومن درست مشیه!!
اما اگه.....

AliHSlc

Member
سلام.... به هر حال خیلی ممنون از راهنمایی تون.... به طور معجزه آسایی با دو تا برنامه مه چندان معروف بیشتر از 80 درصد اطلاعات هارد رو دست نخورده تونستم بازگردونی کنم ، و خود هارد هم درست شد....
واقعا معجزه بود ، چون با بعضی از مغرهای کامپیوتر و دسوتان که مشورت کردم اکثرا فطع امید کردن...
این دو نرم افزار رو هم به شما معرفی می کنم ، که اگه خدای نکرده به درد من مبتلا شدید شاید به دردتون بخوره
Active Partion Recovery
Partion Table Doctor
یا علی مدد

جدیدترین ارسال ها

بالا