بی بی کد مسجد جامع پیر بکران

*farshid*

کاربر VIP
اصولا گنبد باید آنرپ بشه ولی تو این مورد خاص بدلیل محدودیت زمانی آنرپ نکردم... اگه دقت کنی کاشی ها هر چه به راس گنبد نزدیکتر شدند سایزشون کمتر شده .5.5.1.1.jpg

آخرین ویرایش:

sallarmelli

Active Member
نمی دونم گنبد نیاز به آنرپ داره یا نه

ولی اگه زیر گنبد مسجد شیخ لطف الله دقت کرده باشی اونجا هم سایز کاشی های زمانی که گنبد به سمت راس می ره کوچکتر می شه یعنی اشیا خود متشابه استاد ما همیشه از این به عنوان یه فراکتال یاد می کرد

sheikh-lotf-allah-mosque-dome-orange-.jpg

من فکر می کردم این کارت عمدی بوده به هر جهت به نظرم این طوری کارت قشنگ تر شده

شاعر می گه:
چیست این سقف بلند ساده ی بسیار نقش ........................ زین معما هیچ دانا در جهان آگاه نیست.

موفق

آخرین ویرایش:

.:BehzAd:.

Active Member
اگه دقت کنی کاشی ها هر چه به راس گنبد نزدیکتر شدند سایزشون کمتر شده

منم همیچن چیری رو دیدم که گفتم آنرپ چون با یه uv ساده به همچین چیزی نمیشه رسید ولی با اینکه آنرپ نکردی تکسچر خوب رو گنبد نشسته ولی خوب اصل و اصول یه چیز دیگه است که بعضی اوقات محدودیت ها چه مالی و چه زمانی باعث رعایت نکردنشون میشه به هر حال کار خوب شده خسته نباشی بابت تکسچر هم مرسی.

آخرین ویرایش:
درود بر فرشید کارات یکی از یکی بهتر
عمق میدان تو کارات عالین کار بدون داف مثل زنبور بی عسله:green:
یک ضرب المثل باید بسازیم که بازگشت همه به سوی وی ری است
sky the blue : اسکای کمی میشد چند لایه بودنش حس بشه و برای آرتیستی تر شدنش کمی vignette بشه
مرسی کارت قشنگ ولذت بخش بود تنکس

archman3d

Member
خیلی عالی بود
سه سوال داشتم به عنوان شاگرد شما: من زمانی که از vray sun استفاده میکنم ضلع های که رو به رو ی تابش خورشید قرار میگیره میسوزه و خیلی سفید میشه و بغیریه قسمتها بدک نمیشه، چطوری این مشکل رو حل کنم؟ راهنمای کنید

سوال دوم: شما در این کار از hdri استفاده کردین، و یک نور مستقیم، کدام نور محیط رو روشن کرده (کدام نور اصلی و دیگر نقش مکمل رو بازی میکنه)و اصولا پیشنهاد شما برای نور پردازی خارجی چیه تا کار از نظر ور پردازی عالی بشه؟

سوال سوم: من از درخت های ارچ مدل استفاده میکنم، وقتی رندر میگیرم متریالش سبز روشن یا فوسفوری میشه، در کل طبیعی نمیشه، شما چطور تونستید این درختاها با متریال طبیعی در بیارید؟

به عنوان یه برادر کوچکتر و یک شاگرد منو راهنمایی کنید

جدیدترین ارسال ها

بالا