آقا بلستر دمت گرم كارات خيلي خفنه ممنون
mamali132002 Active Member Apr 22, 2004 #146 كاره شما هم عالي شده آقا سعيد فقط اگه يه زره تلفيق رنگات بهتر ميشد خيلي كارت از اين بهتر مي شد.
mamali132002 Active Member Apr 23, 2004 #147 سلام آقا من دو كارم رو كه تو اين زمينه ساختم اينها هستن: اينم يكي ديگه: كلي زحمت كشيدم چطور شده؟ 8)
Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت Apr 23, 2004 #149 خوب شده اما توي Export كردن يك اشكالي داشتي و اونم اينه كه به GIF خروجي گرفتي اينجور عكسها كه تعداد رنگهاشون زياده رو معمولا بصورت JPG خروجي ميگيرن كه رنگهاش خراب نشه مخلصيم مجيد
خوب شده اما توي Export كردن يك اشكالي داشتي و اونم اينه كه به GIF خروجي گرفتي اينجور عكسها كه تعداد رنگهاشون زياده رو معمولا بصورت JPG خروجي ميگيرن كه رنگهاش خراب نشه مخلصيم مجيد
S saeedonline Member Apr 23, 2004 #150 آقا 4كريم ما دست پرورده شما هستيم عمو مجيد يعني به خودم اميدوار باشم
S saeedonline Member Apr 23, 2004 #151 آقا 4كريم ما دست پرورده شما هستيم عمو مجيد يعني به خودم اميدوار باشم
Majid مدیر سایت عضو کادر مدیریت Apr 23, 2004 #154 مملي جان طرحهاي شما هم خيلي خوب بود اگر بتوني آموزششو هم بگي كه طوري ساختي خيلي عالي ميشه سعيد جان طرحت بهتر شد اما چرا نقطه هاي سفيد توي كارت وجود داره؟ مجيد
مملي جان طرحهاي شما هم خيلي خوب بود اگر بتوني آموزششو هم بگي كه طوري ساختي خيلي عالي ميشه سعيد جان طرحت بهتر شد اما چرا نقطه هاي سفيد توي كارت وجود داره؟ مجيد
S saeedonline Member Apr 23, 2004 #155 آقا مجيد جان شرمنده اون براي عكسهاي اونه و از اين سايز بزرگتر شه به هم ميخوره
Norik Active Member Apr 24, 2004 #156 بيهدف نيست وسطی itaco هستش که x و o هر دو رو به هم وصل ميکنه بقسمی " با ما جهانی شويد " چطوره؟ قشنگ شده؟
بيهدف نيست وسطی itaco هستش که x و o هر دو رو به هم وصل ميکنه بقسمی " با ما جهانی شويد " چطوره؟ قشنگ شده؟
mamali132002 Active Member Apr 24, 2004 #158 آقا مجيد حتما آوزش رو ميدم! راستي اينو هم با استفاده از آموزش عسل خانوم ساختم!!