مسا بقه براي بهترين طرح (همه شركت كنند)

Norik

Active Member
saeedonline گفت:
ميتونيد با شركت مهر تماس بگيريد مشخص مي شه

نتيجشو به منم بگين و اگه كار خودش بود اين قالب ها رو اصليشو مي زاشت ولي توجه كنين كه از كارتهاي اين شركت اسكن كرده و اينجا گداشته مخلصيم سعيد
مگه شما خودتون تماس گرفتين که اينقدر مطمئن صحبت ميکنيد؟

Salar

Active Member
behrouzstar گفت:
بله كار بلستر جان خيلي عاليه سبك جالبي كه چند ساليه مد شده رو دنبال ميكنن و جالبه...
سالار جان عكس شما نمياد قربان...

ببخشید..نمیدونم چرا الان نمیاد....

Salar

Active Member
saeedonline گفت:
ميتونيد با شركت مهر تماس بگيريد مشخص مي شه

نتيجشو به منم بگين و اگه كار خودش بود اين قالب ها رو اصليشو مي زاشت ولي توجه كنين كه از كارتهاي اين شركت اسكن كرده و اينجا گداشته مخلصيم سعيد

سعید جان...اگه حرفت درست در نیاد...کارت تمومه ها!!!
ولی یه چیزی یعنی اسکن انقدر خوب در میاره؟ :roll:

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
جناب سعيد خان بنده فقط براي اينكه به اهداف اين سايت كه واقعا به اون معتقدم ؛ كمك ناچيزي كرده باشم كارهاي خودم رو در اينجا قرار دادم.
الان هم كادر اصلي كارها رو در اينجا قرار ميدم . نه براي اينكه به شما چيزي رو ثابت كنم .فقط به خاطر اينكه كاربرهاي اين سايت بدونند كه همه ما ميتونيم كارهاي خوب انجام بديم.به شرطي كه خودمون و استعدادهامون رو دست كم نگيريم و به نحو احسن از اونها استفاده كنيم .
ضمنا هيچكس هيچموقع نميتونه ادعا بكنه كه همه چيز رو ميدونه پس به همه و اول به خودم ميگم : خوب ببينيم و خوب ياد بگيريم .

عالي بود بلستر جان درسته كارا ماله خودتون بود من تماس گرفتم واقعا عالي كاراتون :oops:

آفاي سعيد آنلاين عزيز
هر كسي ميدونه كه حتي بهترين اسكن هاي دنيا
هم نميتونن با هم چين كيفيتي اسكن كنند
واصلا غير ممكنه
درضمن (بابا خيلي با حالي با قضيه چند روز پيش
باز هم ..........)
متشكرم
اقاي بلستر كار شما واقعا فوق الاده است
بهتون تبريك ميگم

MrMohi

Active Member
من یه چیز رو خوب نفهمیدم . این تاپیک برای این نوشته شده که یه عده بیان راجع به ایتاکو طرح بدن یا اینکه بیان سابقه ی کاری خودشون رو و پوستر ها و کارهایی که که داشتن رو اینجا نمایش بدن؟

طرح هاتون خيلي باحال بود.استفاده كرديم.
سعيد جون.تند نرو.آخرش پشيمون مي شي ها.

Peyman-Pop

Active Member
بلستر جان کارهای شما بسیار حرفه ای و زیباست .

موهی‌ جان از دید مثبت اگر نگاه کنی‌ منظور دوستمون این هست که اگر خواستید می‌تونم طرح به زیبایی‌ اینها برای ایتاکو طراحی‌ کنم .

بلستر جان برای ایتاکو هم اگر اقدام بکنی‌ می‌دونم که طرح هات جالبتر می‌شه .

موفق باشی‌ .

Mehdi_Naissipour

کاربر VIP
آقا پيمان اين هم لوگو و طرحي كه بنده براي ايتاكو طراحي كردم.
اگر خوب نشده ببخشيد چون 15 دقيقه بيشتر روش كار نكردم.

جدیدترین ارسال ها

بالا