مسابقه Mmb - تاریخ و شرایط برگزاری

silvercover

کاربر متخصص
اعلام نتایج مسابقه

خب بالاخره مسابقه MMB امسال هم به پایان رسید. همون طور که حدس میزدم تعداد شرکت کنندگان در مسابقه خیلی کم بودن و تنها هفت نفر در مسابقه امسال شرکت کرده بودن که خب یکم حال و هوای مسابقه رو کم رنگ تر میکنه. اما به هر ترتیب من از دوستان شرکت کننده بسیار سپاسگذارم. به هر ترتیب تلاش شما دوستان ( شرکت کنندگان) در مسابقه ستودنی هست و یاد آور این هست که MMB تونسته به خوبی با خلاقیت و توانایی های شما گره بخوره و بدرخشه.

با این مقدمه نتایج این دوره بر اساس نظر من و سامان عزیز به این شرح هست :

شاخه اتوران (AutoRun) سازی و برنامه های اتوران مختص محتوای CD ها و DVD ها

برنده : کاربر mmbahman

شاخه برنامه های چند رسانه ای پخش موسیقی، ویدئو و تصویر که در عرف از آنها به عنوان Media Player یاد می شود

برنده : کاربر hossein_mmb

شاخه بازی و سرگرمی

بدون شرکت کننده.

شاخه برنامه های سیستمی و کاربردی

برنده : کاربر power-game

شاخه برنامه های آموزشی ، خود آموز ها و کتاب های الکترونیکی

برنده : کاربر Royan

برنده برنده ها:

HTML:
  _ __   _____      _____ _ __       __ _  __ _ _ __ ___   ___            
 | '_ \ / _ \ \ /\ / / _ \ '__|____ / _` |/ _` | '_ ` _ \ / _ \           
 | |_) | (_) \ V  V /  __/ | |_____| (_| | (_| | | | | | |  __/           
 | .__/ \___/ \_/\_/ \___|_|        \__, |\__,_|_| |_| |_|\___|           
 |_|                                |___/

کاربر power-game

====================================================​

به همه دوستان برنده تبریک میگم و صمیمانه از تلاش سایر شرکت کننده گان تشکر میکنم که نشون دادن که همیشه روحیه پیشرفت و مبارزه رو دارن.

در طی روزهای آتی و در اسرع وقت نسبت به اهدا جوایز و انجام مصاحبه اقدام خواهم کرد.

به همین ترتیب هم جهت گذاشتن پروژه ها در سایت اقدام خواهد شد.

شاد باشید.

Alt255

Member
درسته که من برنده نشدم ولی خیلی زحمت کشیده بودم.به همه عزیزانی که برنده شدند تبریک می گویم.امیدوارم موفق باشند.
همچنین سیلور کاور 7شرکت کننده داشتیم.نفرات بعدی را هم اعلام کنید.
پروژه های این افراد را هم برای بازدید بگذارید.
مسابقه بعدی کی هست.من از الان دارم پروژه ام را برای مسابقه بعدی می سازم.

آخرین ویرایش:

silvercover

کاربر متخصص
درسته که من برنده نشدم ولی خیلی زحمت کشیده بودم.به همه عزیزانی که برنده شدند تبریک می گویم.امیدوارم موفق باشند.
همچنین سیلور کاور 7شرکت کننده داشتیم.نفرات بعدی را هم اعلام کنید.
پروژه های این افراد را هم برای بازدید بگذارید.
مسابقه بعدی کی هست.من از الان دارم پروژه ام را برای مسابقه بعدی می سازم.

منظورتون از نفرات بعدی چی هست؟

پروژه ها رو که حتما میذارم.

مسابقه بعدی مطمئنا تا 5 یا شش ماه آینده نخواهد بود.

Royan

مدیر انجمن فتوایمپکت
سلام ..

بنده هم خسته نباشید میگم به دوستانی که زحمت داوری رو کشیدند . silvercover عزیز , Saman عزیز . همینطور تولد حضرت علی (علیه السلام) رو به همه عزیزان تبریک میگم . انشالله که روز خوبی داشته باشند ..

متاسفانه تعدادشرکت کنندگان خیلی کم بود . امیدوارم تو دوره بعد جبران شه ..
به هر حال کاربرای این انجمن تعدادشون کم نیست . مثل انجمن فتوایمپکت ما نیستند .. :oops:

به عزیزانی که شرکت کردند و دوستانی که برنده شدند تبریک میگم و برای همه تو این روز خوب آرزوی موفقیت میکنم .

Saman

مدیر انجمن مولتی مدیا بیلدر
سلام
من همه اول به نوبه‌ي خودم ميلاد امام علي (ع) و فرارسيدن روز ملي مهارت رو به همه ‌ي دوستان عزيز تبريك مي‌گم.
به كليه شركت كنندگان خسته نباشيد مي‌گم و اگه جز برنده‌ها نبودن مي‌تونن در مسابقه‌هاي آتي جبران كنند.
و همچنين به برنده‌ها هم تبريك مي‌گم...
حامد جان شما هم خسته نباشيد و من از همين جا از شما به خاطر زحماتتون براي پررونق كردن و آموزش دادن در اينجا تشكر مي‌كنم.

تا بعد...!

آخرین ویرایش:

Alt255

Member
نظر من این است که چون تعداد برندگان از تعداد بازندگان زیادتره برای تشویق دیگران جهت شرکت بیشتر در این مسابقات به نفرات دیگر هم سی دی های مالتی مدیا بیلدر را هم اهدا کنیم.من خودم جزو این افراد هستم.

Alt255

Member
این نظر من بود.چرا به اهالی انجمن توهیم می کنی.پوست کلفت حرف خیلی بدی است.

silvercover

کاربر متخصص
بنده جام رو به زیر اسامی برندگان اضاف کردم.:)

البته با کمک مدیران سایت که ازشون تشکر میکنم.

gholonbeh

Member
منم با تاخير اومدم
اول از همه كه از همه دوستان تشكر مي كنم مخصوصا silvercover عزيز كه زحمت زيادي كشيده واسه انجمن و مخصوص تر از اون هم از دوسته خوب و استادم تو mmb‌تشكر كنم سامان عزيز كه هر چي بلدم از اونه و ون منو راه انداخت تو mmb
به دوستاي عزيز برنده تبريك مي گم و دوستاي ديگم كه برنده نشدن براشون آرزويه موفقيت مي كنم
زندگي جايه مبارزه و بردو باخته
مهم اينه كه تلاشت رو بكني و با تمام وجودت بجنگي
والا من خودم الان حسرت مي خورم كه چرا شركت نكردم چيزه زيادي بلد نيستم ولي خوب بالاخره خودمونو يه محكي مي شد زد ولي مسابقه بعدي حتما هستم
براي همه عزيزان آرزويه موفقيت مي كنم
سلامت و موفق باشين
يا حق

Alt255

Member
سیلور کاور همه برای این مسابقه زحمت کشیده اند.بهتر است جام را به همه شرکت کنندگان بدهید.بازندگان کمتر از برندگان هستند.بهتر است جوایز را به همه بدهید.

peyman136

کاربر متخصص مولتی مدیا بیلدر
سیلور کاور همه برای این مسابقه زحمت کشیده اند.بهتر است جام را به همه شرکت کنندگان بدهید.بازندگان کمتر از برندگان هستند.بهتر است جوایز را به همه بدهید.

خوب تعداد شرکت کنندگان تو مسابقه فکر میکنم زیاد بود انتخاب های داوران هم بسیار با دقت انجام شده چون همه ما کارهای خیلی خوبی رو از برنده ها تو انجمن دیدیم پس فکر نمیکنم تعداد شرکت کننده ها دلیلی برای معرفی افراد بشتر باشه چون اینجا تعداد مهم نیست کیفیت مهمه در ضمن فکر نمیکنم دادن جایزه به همه عملی باشه چون تعداد شرکت کننده ها باید زیاد باشه چون استقبال خوب بود من فکر میکنم بجای جایزه بهتره داوران عزیز نفرات دوم و سوم رو معرفی کنن البته اگه فکر میکنن که لازمه اگه نه که...

Little-Demon

Well-Known Member
در کل عالی بود .....خوبه کار همه عالی بود حتی اونایی که برنده نشدند....
ولی حالا دیگه با من طرفید .....حالا دیگه لیتل کنکورش رو داده وآماده است....اگه از من تونستید بگزرید ...اینم راه بفرمائید..:twisted:
چنان پروژه ای براتو آماده کنم که حالشو ببرید.........شوخی کردم ها...:oops:

خوب به همه تبریک میگم رویان...عزیز.....بهمن خان......مهران عزیز خودم.....و حسین جان ......مبارکتون باشه حالشو ببرید...

در ضمن این قدر هم بحث نکشید....این چه وضعشه بابا ..کنار بیاید با هم...

silvercover

کاربر متخصص

متاسفم که نا امیدتون می کنم اما این بر خلاف عرف مسابقات هست و روحیه مسابقه رو از بین می بره. باید توجه کنید که شما ها الانشم یه مقدار از باقی کاربرا شناخته شده تر هستین چرا که توی مسابقه شرکت کردین و جرات رقابت کردن رو داشتین.

در دور بعدی جبران کنید. دور بعدی مطمئنا با کیفیت بهتری برگزار خواهد شد.:wink:

silvercover

کاربر متخصص
خوب تعداد شرکت کنندگان تو مسابقه فکر میکنم زیاد بود انتخاب های داوران هم بسیار با دقت انجام شده چون همه ما کارهای خیلی خوبی رو از برنده ها تو انجمن دیدیم پس فکر نمیکنم تعداد شرکت کننده ها دلیلی برای معرفی افراد بشتر باشه چون اینجا تعداد مهم نیست کیفیت مهمه در ضمن فکر نمیکنم دادن جایزه به همه عملی باشه چون تعداد شرکت کننده ها باید زیاد باشه چون استقبال خوب بود من فکر میکنم بجای جایزه بهتره داوران عزیز نفرات دوم و سوم رو معرفی کنن البته اگه فکر میکنن که لازمه اگه نه که...

خب طبق سیاستی که در پیش گرفته شده معرفی نفرات بعدی با این تعداد نفرات شرکت کننده چندان جالب به نظر نمیرسه.

ضمنا منتظر شرکت شما هم در دور بعد هستم آقا پیمان.:wink:

Alt255

Member
چند تا مسئله بود که می خواهم بگم.
1.به نظر من مسابقه باید در دوره های منظو انجام بشه.مثلأ هر 6 ماه یک بار
2.برندگان در دوره قبلی حق شرکت در دوره بعدی را نداشته باشند.
3.جوایز این دوره جزو جوایز دوره بعدی هم باشد.
4.اگر شرکت کنندگان بیشتر از 20 نفر بودند،در هر رشته سه نفر را ایلام کنند و به ترتیب به آنها جایزه بدهند.

جدیدترین ارسال ها

بالا