مسابقه ی مدلینگ ::::: موبایل ::::::

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
attachment.php

از این تاپیک میتونید به عنوان حل مشکلات و نظر روی کارهای همدیگه استفاده کنید و همچنین

مراحل کارتون رو در اینجا قرار بدید فقط طبق قوانین رندر نهایی رو توی این تاپیک قرار ندید .

:::::::::::::::::::::::::::::

مسابقه هفتگی مدلسازی به این صورت هستش که اول هر هفته یعنی شنبه ها موضوعی اعلام میشه و شرکت کننده ها تا شب جمعه همون هفته وقت دارند که مدلشون رو بسازند .

- چون مسابقه مدلسازی هستش سعی میشه که بیشترین نمره به مدلسازی کارها داده بشه. کارها رو میتونید رندر هم بگیرید رندر کار هم نمره داره.

قابل توجه دوستانی که اسکیچ میتونند کار کنند. (میتونید از اسکیچ ایده هاتون استفاده کنید)

- کارههای ارسالی رو برای من majid cg به صورت پیغام خصوصی ارسال میکنید.(فایل رو در یک آپلود سنتر آپلود کرده و لینکش رو برای من ارسال میکنید)

- از مدلی که میسازید باید 2 تا رندر تحویل داده بشه. یکی به صورت وایر فریم (سیمی و بدون اسموس) و یکی هم به صورت رندر اصلی . وایر فریم الزامیه.
کاری که وایر فریم ارسال نشه برای کار داوری ارسال نمیشه. رندر اصلی از کار میتونه تو نماهای دیگه هم باشه ، یعنی میتونید رندر اصلی رو در چند نما هم ارسال کنید. این کار در نظر داورها تاثیر خواهد داشت.

بدون اسموس بودن وایر فریم تاثیر زیادی در نحوه داوری داره.

- سایز رندر از 1024x768 بیشتر نباشه. همراه رندرها یه عکسی از همون کانسپت برای من ارسال کنید.(عکس و یا اسکیچ)

- روی رندرتون به هیچ عنوان امضا یا علامت و یا اسمی قرار ندهید.

- مراحل کارها رو میتونید در بخش WIP مسابقه قرار دهید فقط رندر اصلی نباید توی بخشWIP قرار بگیره

- عدم ارسال به موقع اثار 5 امتیاز منفی خواهد داشت...

-شرکت مستمر ( شامل قرار دادن مراحل کار و نقد کار دیگران ) در بخش وایپ 5 امتیاز مثبت خواهد داشت.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

این عکسها رو هم میتونید به عنوان امضای مسابقه در امضاهاتون قرار دهید.

161mot9mvgxyf0snvvxj.jpg

fulpp5ao2yqf0ieux8nq.jpg

داوری مسابقه مدلسازی:

Baloot3D

امتیازات از 100 نمره هست و از این 100 نمره 70 نمره برای مدلسازی و 30 نمره هم برای رندر خواهد بود.

: : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : : :

دوستان کارها رو برای شب جمعه 27/ 08 / 1390 ساعت 12 شب آماده کنید ، زمان مسابقه اصلا تمدید نمیشه.
شما باید تواناییتون رو تو همین زمانی که هست بسنجید.

از این مسابقه به بعد شرکت مستمر ( شامل گذاشتن مراحل کار و نقد کار دیگران و ... در بخش وایپ 5 امتیاز

مثبت برای شرکت کننده ها خواهد داشت...

پیوست ها

• phone.png
    phone.png
    157.5 کیلوبایت · بازدیدها: 13

Mahdidis

Active Member
60 مدل کلاسیک سونی اریکسون

دوستان به مناسبت این مسابقه و در راستای یک حرکت مسابقه هفتگی دوستانه:lol:
60 مدل کلاسیک از سونی اریکسون (تا قبل از سری تاچ) که جون میده برای مدل و هم تکسچر
و هم بلوپرینت:oops: وقبلنا دونه دونه دانلود کردم رو از لینک زیر
که در ابزارهای سه بعدی آپلود کردم بگیرید. البته کلاسیک سامسونگ و موتورولا هم هست اگه کسی خواست بگه!
http://forum.majidonline.com/showthread.php?p=1169291#post1169291
واگه بیشتر خواستید از اینجا بگیرید، البته باید بشکونیدش:shock:
www.mobile-review.com

پیوست ها

• G900.jpg
    G900.jpg
    200.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • W810i.jpg
    W810i.jpg
    270.5 کیلوبایت · بازدیدها: 6
  • W950i.jpg
    W950i.jpg
    75.5 کیلوبایت · بازدیدها: 8

eedeh1

New Member
خوب منم بازی...:)
من با توجه به اینکه دستمون بازه یه نگاهی به future mobile phones انداختم و از سه تا شون خوشم اومد و همین طور از یه مدل گوشی دخترونه که صورتیه که اینجا میزارم .. می خوام اینارو با هم ترکیب کنم و یه گوشی ازش در بیارم ... کانسپت هایی که برای گوشی های آینده توسط شرکت های مختلف داده شده واقعاً جالبه .

پیوست ها

• 05.jpg
    05.jpg
    56.4 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • 1.jpg
    1.jpg
    38.7 کیلوبایت · بازدیدها: 9
  • slide_4696_65130_large.jpg
    slide_4696_65130_large.jpg
    27.1 کیلوبایت · بازدیدها: 15
  • 02.jpg
    02.jpg
    88.8 کیلوبایت · بازدیدها: 10
  • byb_balance_concept_mobile_phone.jpg
    byb_balance_concept_mobile_phone.jpg
    19.8 کیلوبایت · بازدیدها: 18

gold_cat

Active Member
سلام بر همگی...منم بازی منم بازی...البته اگه این امتحانهای کمرشکن بزارن یه نفسی بکشم..یکی نیست به این استادا بگه چرا این همه امتحان سخت می گیرید مگه نمیدونن مسابقه اس....

Majid CG

کاربر متخصص مدلینگ
خیلی خوبه مهران جان فقط یه پیشنهاد اون قسمتای گوشه کار رو دستی سگمنت دادی که خوب نیست...
اون قسمت رو سگمنتها رو کم کن بعد به جسمت توربو اسموس بده بعد توربو اسموس رو دستی جاشو تایین کن...

-------------------

منم که تو انتخاب موضوع گیر کردم نمیدونم چی بسازم؟ :green:

ROHAM WEB

Well-Known Member
این هم رفرنسی که برای این مسابقه پیدا کردم.البته الان که اومدم پست بدم دیدم همین مدل پیشنهاد شده به آقا مجید:green:
همگی موفق باشید

پیوست ها

• N97-Black-2.jpg
    N97-Black-2.jpg
    151.4 کیلوبایت · بازدیدها: 7

max vray

کاربر VIP
سلام به همه دوستان من یک گوشی دیگه هم مدل کردم اما یک مشکلی دارم اونم اینه که وقتی بدنه گوشی توربو اسموس میدم یا nurbs میکنم به هم میریزه چرا؟
میشه کمک کنید؟
اینم عکسای کار و مشکلی که دارمه مدل گوشی هم k610i هستش
یک رندر هم از لوستریه که واسه مسابقه قبلی ساختم اما فلش نداشتم که بفرستم:green:

پیوست ها

• luster.1.jpg
    luster.1.jpg
    215 کیلوبایت · بازدیدها: 21
  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    259.6 کیلوبایت · بازدیدها: 20
  • Untitled.2.jpg
    Untitled.2.jpg
    343.5 کیلوبایت · بازدیدها: 26

Mahdidis

Active Member
سلام به همه دوستان من یک گوشی دیگه هم مدل کردم اما یک مشکلی دارم اونم اینه که وقتی بدنه گوشی توربو اسموس میدم یا nurbs میکنم به هم میریزه چرا؟
میشه کمک کنید؟
اینم عکسای کار و مشکلی که دارمه مدل گوشی هم k610i هستش
یک رندر هم از لوستریه که واسه مسابقه قبلی ساختم اما فلش نداشتم که بفرستم:green:
دلیلش فکر کنم اینه که بعد از این که Mirror می کنی باید دو قسمت را به هم Attach کنی بعد نقاط را یکی یکی با هم collapseکنی مثل شکل بعد turbo smooth رو بدی.

پیوست ها

• 1.jpg
    1.jpg
    197.8 کیلوبایت · بازدیدها: 5
  • 2.jpg
    2.jpg
    180.5 کیلوبایت · بازدیدها: 2

جدیدترین ارسال ها

بالا