مسابقه ویژه انجمن فلش

وضعیت
موضوع بسته شده است.

NabiKAZ

Well-Known Member
اینا رو واسه ما میفرستید
این سایت
اسپانسره!

ای بابا !
بابا جان این آپلود سنتر رو خود من نوشتم !!!
من دارم میگم لینک یا فایل فلش مسابقه رو برای چه کسی بفرستم ؟ آیدی ، ایمیل ، آدرس ، کد پستی ، نشانی ؟!!!!!
شما گفتید برای ما بفرست. منظور از "ما" شخص شماست؟ پیغام خصوصی توی سایت ارسال کنیم و فایل یا لینک مسابقه رو پیوست کنیم ؟!
به خدا دارم فارسی حرف میزنم !!!

NabiKAZ

Well-Known Member
kiarash.M گفت:
جناب
نبي
شما که از دوستانه رضا هستيد
در ضمن
فک کنم من بد گفتم
شما لطف کن همون جا که خودتون گفتيد
up کنيد
منظورتون اينه که همه الزاماً بايد فايل مسابقه رو در اون آپ لود سنتر آپلود کنند؟ بعد شما از اونجا فايلها رو بر ميداريد و بررسي ميکنيد؟

NabiKAZ

Well-Known Member

1- خیلی ها به اون سایت دسترسی دارند و میتونن فایلهای مسابقه رو قبل از انتشار ببینند و این در روند مسابقه میتونه تاثیر گذار باشه.
2- بعد شما از کجا میفهمید که کدوم فایل مال کیه ؟

baharaneh

Member
سلام خدمت همه دوستان در مورد دسترسی به سایت ، سیستم سایت شاهکارطراحی طوری نیست که ما بخواهیم کسی و از ورود به سایت منع کنیم و در صورت نتونستن به وارد شدن مشکل ار سیستم شماست
در مورد فایلهای آپلود شده هم لطفا دوستان نام خودشون را روی فایل بنویسید به عنوان مثال اگر فایلی که شما می خواین واسه آپلود بزارید با اسم :
baner_majidonline
است ، لطفا در آخر اون نام خودتون یا نام مستعار خودتون را که در انجمن با اون فعال هستید و حتما اضافه کنید :
baner_majidonline-baharaneh
در مورد ورود به سایت از این لینک استفاده کنید تا ببینیم مشکل دوستان چیه ؟
http://www.featdesign.ir/index.htm

aminflash

Member
ببخشید اینو می گما ولی خیلی مسابقه چیپ و سطح پائینه، گرفته از موضوعش تا قوانینی که اصلا نداره!
متاسفم بعد از این همه یه مسابقه اینطوری هول هولکی و به این سطح پائینی اومد! مجبور بودین مگه؟
به هر حال فروم های مجید آنلاین (حداقل در مورد فروم فلش) خیلی توی این 2-3 ساله افت کرده! فقط شده کل کل و کر کری خوندن! این مسابقه هم که شاهکار روی شاهکار!

NabiKAZ

Well-Known Member
ببخشید اینو می گما ولی خیلی مسابقه چیپ و سطح پائینه، گرفته از موضوعش تا قوانینی که اصلا نداره!
متاسفم بعد از این همه یه مسابقه اینطوری هول هولکی و به این سطح پائینی اومد! مجبور بودین مگه؟
به هر حال فروم های مجید آنلاین (حداقل در مورد فروم فلش) خیلی توی این 2-3 ساله افت کرده! فقط شده کل کل و کر کری خوندن! این مسابقه هم که شاهکار روی شاهکار!

منم با نظر شما موافقم .
خیلی میبخشید نظرم رو رک میگم ، ولی این مسابقه خیلی آبکیه !!!!
یه اینکه baharaneh اون بالا پاسخ من رو دادند ، اما باز هم براشون جواب داشتم که ترجیح میدم این بحث رو ادامه ندم ، اصلا بیخیال من که از خیرش گذشتم !!!
یه نگاهی به مسابقه طراحی وب سایت همین سایت که لینکش در امضای من هست بندازید ، ببینید چقدر تمیز و برنامه ریزی شدس...

baharaneh

Member
با سلام و خسته نباشید خدمت همه دوستانی که ما رو در این مسابقه کوچک یاری کردند
امروز 6 شهریور ماه است و قسمت اول مسابقه فلش سایت مجید آنلاین وشاهکارطراحی به پایان رسید
شاید مسابقه از دید بقیه دوستان مشکلاتی داشت ، اما به شما قول می دهیم تا در مسابقات بعدی که بزودی هم انجام خواهد شد کلیه ایرادهای وارده را برطرف کنیم
کلیه طرحهای ارسالی در سرور سایت شاهکارطراحی ذخیره و پس از بررسی داوران محترم نفرات برتر اعلام خواهند شد

باز هم از کلیه دوستان عزیز تشکر می کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا