مسابقه ویژه انجمن فلش

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sepi90

Member
ببخشين ولي اين مسايقه از ريشه مشکل داره حاجي ، مسابقه فلش نبايد به اين شکل برگزار بشه ، هر چند که من قرار بود براي شما پ.خ کنم اما خيلي سرم شلوغه و خيلي کم تونستم بيام ( شرمنده ) ، ولي در کل اينجا ميگم همه بخونن نظرشونو بدونيم :
1 . به نظر من مسابقه بايد به بخش انيميشن و بخش اکشن تفکيک بشه .
2. در مورد مسابقه انيميشن مثلا بخش اول : مسابقه motion tween که توي اون بسته به موضوعي که انتخاب ميشه ( که قاعدتا بايد در راستاي motion tween باشه ) هر کاربري که کار کامل تري رو انجام بده برندست .
2. مسابقه motion shape .
3.طراحي افکت : به فرض طراحي آتش ، موج ( البته با استفاده از فلش )
4. مسابقه حرکت ( انسان ، حيوان ، پرنده ، خزنده ) ، مثلا دويدن انسان .
5. مسابقه طبيعي ترين حرکت که ميتونه هر حرکتي باشه ( به دلخواه شرکت کننده ) ،مثلا : حرکت يک دست با انگشان وقتي دست رو بالا مياره .
نکته : مدير مسابقه طبق يک ارزيابي و مشورت ( نه دل بخواهي ) ، قوانيني رو تعين ميکنن .مثلا حداکثر فريم مورد استفاده ، حداکثر سرعت ، اکشن هايي که ميتونه استفاده بشه ، و يا خيلي چيزاي ديگه که بسته به هر بخش مسابقه متفاوته .

مسابقه به اين شکل کنوني خسته کنندست ، اين که کسي بشينه بهترين بنر رو بسازه ( که بهترين اصلا يعني چي ، چون هر بنر براي يک سايتي مناسبه و يک قسمتي ، و شايد اون عالي ترين بنر نزد شما براي خيلي ها جالب نباشه ، به اين شکل نميشه توانايي هاي افراد با فلش رو محاسبه کرد ) ، پيشنهاد ميکنم شکل مسابقه عوض بشه .

بخش مسابقه اکشن هم دوستان ديگه که خيلي از من مطلع تر هستن بهتر از من ميتونن نظر بدن .

roshanaiy

Active Member
من هم با اينكه امسال كنكور دارم و ديگه تصميم ندارم تو مجيد آنلاين فعاليت داشته باشم ، ‌اما كاملا موفق هستم . اون مسابقه اي كه كيارش گفته اصلا روش فكر نشده و كاملا عجولانه و انفراديه .
با نظر 3پي90 عزيزم موافقم . طرح هاي واقعا جالب و خلاقانه اي داره . خيلي پسر خلاقي ه .
خودم خيلي دوست داشتم تو اين مسابقه شركت كتم . البته انيميشن سازي نه بنر سازي . اما نمي تونم ديگه .
تازه اگرم انيمشني مي ساختم كه سطحش بالا باشه تو جشنواره فيلم رويش شركتش مي دادم كه خيلي هم باحاله .
همگي موفق باشيد : حسين

baharaneh

Member
دوستان عزیز لطفا یکم صبر داشته باشند تا طرح اصلی و مکان اصلی مسابقه اعلام بشه
لطفا همه اسمشون و وارد کنند تا بدونیم چند نفر در مسابقه شرکت می کنند

AMINMIX

Member
سلام
منم شركت مي كنم ؛ فقط كي بايد آپلود كنيم و در زمينه اكشن اسكريپت هم يه مسابقه بذاريد ممنون ميشيم

Mandana

Active Member
خوب شرمنده
خود کیارش جان به نت دسترسی نداشت
گفت مسائلی رو در زمینه ی مسابقه روشن کنم:

اول:سایز ارائه شده ی بنرها
حداکثر می تواند 500*100 پیکسل باشد
دوم:استفاده از عکس، کلیه افکتهای فلش و تمامی فونتها آزاد است
سوم:دوستانی که تمایل به شرکت دارند، تا 25 همین ماه می توانند با ارسال یک پست در این تاپیک و اعلام آمادگی، جزو مسابقه دهندگان باشند.پس از آن هیچ عذری برای ورود به مسابقه موجه نمی باشد
چهارم:موضوع این بنر، یک سایت خیالی یا سایت خود شما می باشد.در صورتی که موضوع خاصی ددر نظر ندارید، می توانید یک بنر خیالی برای مجید آنلاین طراحی کنید

/

بعلاوه همیشه تجربه ثابت کرده که اجرای دو مسابقه در راستای هم، همیشه باعث میشه که تعداد مسابقه دهندگان کاهش پیدا کنه و افت کیفیتی رو در مسابقه شاهد باشیم
اما اگر بعد از این مسابقه، با کمی تفاوت زمانی، مسابقه ی دیگه شروع بشه، هم مسابقات از سطح کیفیتی بهتری برخوردار خواهد بود
هم خود کیارش بهتر می تونه مسابقه رو رهبری کنه و به نیازهای مسابقه دهندگان پاسخ بده
پس دوستان عزیز لطف کنن توی این تاپیک دیگه حرفی از مسابقه ی اکشن اسکریپت و غیره نزنند.چون تنها باعث می شه که دوستان جدیدی که تاپیک رو از ابتدا دنبال نمی کنند، دچار سردرگمی بشند
6gurhxk.gif

پیشاپیش از همگی ممنونم
626gdau.gif

و موفق باشید
158fs865667.gif

VFV

New Member
البته حق با کیارش خان می باشد اینجا که کشورای خارج نیست همه چیز بر روال استاندارد و قوانین خود تکنولوژی باشد
اینجا ایرانه اینم مسابقه فلش فروم فلش سایت مجید انلاینه

sepi90

Member
بعلاوه همیشه تجربه ثابت کرده که اجرای دو مسابقه در راستای هم، همیشه باعث میشه که تعداد مسابقه دهندگان کاهش پیدا کنه و افت کیفیتی رو در مسابقه شاهد باشیم
اما اگر بعد از این مسابقه، با کمی تفاوت زمانی، مسابقه ی دیگه شروع بشه، هم مسابقات از سطح کیفیتی بهتری برخوردار خواهد بودهم خود کیارش بهتر می تونه مسابقه رو رهبری کنه و به نیازهای مسابقه دهندگان پاسخ بده

khaaar2.gif

من معذرت میخوام که به اشتباه فکر کردم میشه اول یه مسابقه انیمیشن گذاشت و بعد از این مسابقه، با کمی تفاوت زمانی، مسابقه ی دیگه شروع بشه که هم مسابقات از سطح کیفیتی بهتری برخوردار باشه و هم با ارزش باشه .
به هر حال صلاح مملکت خویش خسروان دانند ، شرمنده که پیشنهادات غیر قابل اجرایی میدیم !

kiarash.M

Active Member
اقا می یه دو شب نباشم
شما ها قات میزنیدا دی:
خب بزارید یکییکی جوابتون ر.و بدم
از جناب sepi90 به علت خاطر نشان کردن این 5 مورد ببسیار ممنونم
انشالله هنگامی که دوبراره یه نگا به دورو وریمون بکنیم و ببینیم که الان کجاییم و بفهمیم که اومدیو یه جایی جا داره نه تنها از این 5
مورد بلکه چندین مورد دیگه که نظام مسابقه رو قاننون مند میکنه استفاده کنیم
ولی متاسفانه فعلان برای این فروم چنین مقراراتی مقدور نمیباشد (فعلا ; با توجه به سطح))
و من و خیلی های دیگه از جمله sepi90 در راستای همسان سازی این فروم و تمام فعالیت های آن
با forum های معتبر سخت در تلاشیم
نگید از همین جا شروع کنیم که باز سخت در اشتباهید...
امید وار متوجی شدی باشید ....

خب حسین عزیز
امید وارم همین طور که برای ورود به دانشگاه تلاش میکنی
در چشنواره فیلم رویش هم موفق باشی
victory.gif

برای ارسال فایل ها یکی از سایتهای همکار
حاظر به همکاری شده است
که سیستم upload بر اون سایت قرار دارد
و مهلت ارسال تا تاریخ 5 شهرویر میباشد (از 25 ام))
اگه نظری و سوالی همین جا لطفا ..

kiarash.M

Active Member
در ضمن مسابقه
دو بخشی هست
همون تر که گفته بودم
مرحله دوم مربوط به استفاده از imageClass هست
که Action ...

kiarash.M

Active Member
دوستان از تاریخ 25 میتولنند
فایل های خوذد را بر روی
یک upload center
که یکی از اسپانسر های مسابقه زحمت ش رو کشیده رو بزارند
در ضمن تا تاریخ 5 شهریور
مهلت ارسال به پایان میرسه
http://featdesign.ir/uploadcenter_flash

VFV

New Member
judge Panel و Speaker Panel رو هم فراموش کردید معرفی کنید
راستی از Aral Balkan و Erik Natzke هم برای قضاوت و سخرانی دعوب می کردید بد نبود ها

فقط لطفا ویروسای و تروجانای سایت FeatDesign رو هم معرفی کنید من یکی رو معرفی می کنم :
عکس زیر رو ببینید :

attachment.php

اونم دقیقا تو صفحه ثبت نام :wink:

پیوست ها

• featDesign_virus.jpg
    featDesign_virus.jpg
    141 کیلوبایت · بازدیدها: 18

NabiKAZ

Well-Known Member
سلام
من هم هستم .

من از دوستان رضا مدیر سایت featdesign.ir هستم.

امروز یه سیستم آپلود سنتر مخصوص فایلهای فلش نوشتم ، که در این آدرس قابل دسترسی می باشد:

http://featdesign.ir/uploadcenter_flash

مشکل ویروس صفحه اول سایت حل شد، اما در مورد سایت mehrantavakoli.com همچنان مشکل باقیست که دست من از اون سایت کوتاست. (لطفاً کد vbscript انتهای صفحه را حذف کنید)

Avang2005

مدیر انجمن
سلاام دوستان اين سايت براي من باز نمي شه featdesign.ir من نمي تونم مدتهاست كه وارد اين سايت بشم نمي دونم ايرادش چيه

ممنون ميشم كمك كنيد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا