به اینا میگن مدل ، خدایش در حد بسیار بالایی از نظر کیفیت کارها درست شده از آقا رضا (Gs_Graphic) و مرتضی جان (Sharin) که هستند و برای احترام به سایرین با تمام محدودیت های زمانی شرکت کردند، واقعا ممنونم .
خوب نفر برتر این هفته هم اعلام شد !!
از همه به خاطر اینکه شرکت کردن ممنونم !!
این هفته بیشتر از هفته های دیگه ناراحت شدم !!(
میانگین امتیازات رو اینجا میزارم تو خودتون علت ناراحتیمو بدونین !! :
نفر اول : 43.5
نفر دوم : 43
نفر سوم : 41
نفر چهارم : 40.75
نفر پنجم : 37
بعدشم رضا جان (GS_Graphic) میگم خوبه تو وقت نداری وگرنه چیکار میکردی !دمت گرم خدایش واقعا مدلت قشنگ بود مخصوصا ایده فلزات پشتش برای نشون دادن حالت پارچه . تو همون به کارت برسی بهتره وگرنه ما باید برین غاز بچرونیم !
خدایش دوستان ببینید پیشرفت میشه با این سرعت هم باشه .
![]()
متاسفانه من در این هفته به دلیل شروع یک پروژه انیمیشنی نتونستم شرکت کتماز همه عذر خواهی میکنم .
خوب عسیس من حالا که موضوع برا شما جذابیت نداشت یه لطفی میکنی ؟؟اگه اشکالی نداره من میگم ...شرکت نکردمچون موضوع اصلا هیجان انگیز نبود واسم...این فقط نظرمنه ممکنه بقیه بخاطر باز شدن مدارس شرکت نکرده باششن![]()
بله منم با نظر دوستمون کاملا موافقمبا سلام و خسته نباشید:
به نظر من یکی از دلایل کم شدن شرکت کنندگان دیر اعلام کردن نتایج و موضوع هفته بعد است.ای کاش این امکان وجود داشت در روزهای پنج شنبه و جمعه بدلیل آزاد تر بودن وقت می توانستیم روی موضوع کار کنیم نه اینکه منتظر جواب بمانیم. در آخر هم از زحماتی که برای برگزاری این مسابقه می کشید کمال تشکر را دارم.
منم با نظر شما موافقم !!
از اینکه داوری کمی زمان میبره از دست من کاری ساخته نیست !!
چون بالاخره باید طرح ها داوری بشه و نفر برتر مشخص بشه و برای یه داوری عادلانه کمی زمان میخواد !!
ولی برای اینکه روز های پنج شنبه و جمعه بتونید برای طراحی وقت بزارید میتونیم زمان مسابقه رو تغییر بدیم !!
طوری که به طور مثال مسابقه از روز دوشنبه شروع بشه و تا روز شنبه مهلت داشته باشین تا طرح ها رو ارسال کنین !!
و از روز شنبه تا 2 شنبه طرح ها داوری بشه و نفر برتر اعلام بشه و موضوع مسابقه ی هفته ی آینده نیز اعلام بشه !!
اگه همه با این قانون موافقند میتونیم از سری جدید مسابقات این قانون رو اجرا کنیم !!
نفر برتر این هفته نیز اعلام شد !!
موفق باشید !!