scup
Member
با سلام خدمت تمامی طراحان حرفه ای....
من با هماهنگی مدیران سایت ، تمایل به برگذاری مسابقه masters رو دارم اما باید اعضای شرکت کننده به حد نصاب برسند تا مسابقه بر گذار بشه....
جایزه برنده هاست linux با فضای 1 gig و اعتبار 1 ساله هست که اصلا جنبه ی تبلیغاتی نداره!!!
افرادی که تمایل به شرکت در مسابقه را دارند همین جا اعلام کنند....
کسانی که تمایل به شرکت دارند بایداین کد رو تو امضای خودشون قرار بدن.
در همین حد بگم که موضوع مسابقه طراحی یک کاراکتر خاص هست. و باید از قوه تخیل درش استفاده کرد.
به علت در خواست بیش ار حد دوستان بیشتر میگم ولی نه کامل:
در باره ی خلق یک موجود گرافیکی هست که کاملا غیر عادی هست..... بقیه ی توضیحات داخل مسابقه...
اگه بخوام بهتر بگم ...موجودی باشه که مثل نماد وایمکس یا template monster و یا نماد بیا بازی قدیم بشه برای سایت ازش استفاده کرد....
قوانین:
1. از الان (دوشنبه مورخ 11/jan ) به مدت 5 روز فرصت ارسال نمونه کار دارید.
2. کسانی که در مسابقه شرکت میکنند باید کد مشخص شده را در امضای خود قرار دهند.
3. الگو برداری (با ذکر منبع) مجاز میباشد.
4.برنده 3 روز بعد از اتمام مسابقه اعلام میشود.
................... تمامی کار ها را با فرمت jpeg به آدرس [email protected] ارسال کنید.........................
من با هماهنگی مدیران سایت ، تمایل به برگذاری مسابقه masters رو دارم اما باید اعضای شرکت کننده به حد نصاب برسند تا مسابقه بر گذار بشه....
جایزه برنده هاست linux با فضای 1 gig و اعتبار 1 ساله هست که اصلا جنبه ی تبلیغاتی نداره!!!
افرادی که تمایل به شرکت در مسابقه را دارند همین جا اعلام کنند....

HTML:
[URL="http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=136509"]
[IMG]http://pmedia4.persiangig.com/masters.png[/IMG][/URL]
مهم نیست که با چه نرم افزاری ...یا اینکه به صورت 2d یا 3d طراحی بشه....
در همین حد بگم که موضوع مسابقه طراحی یک کاراکتر خاص هست. و باید از قوه تخیل درش استفاده کرد.
به علت در خواست بیش ار حد دوستان بیشتر میگم ولی نه کامل:
در باره ی خلق یک موجود گرافیکی هست که کاملا غیر عادی هست..... بقیه ی توضیحات داخل مسابقه...
شروع مسابقه
موضوع:خلق یک موجود عجیب غریب که نمادی از اینترنت ، کامپیوتر ، وب و یا خدمات باشد (به صورت کارکتر)اگه بخوام بهتر بگم ...موجودی باشه که مثل نماد وایمکس یا template monster و یا نماد بیا بازی قدیم بشه برای سایت ازش استفاده کرد....
قوانین:
1. از الان (دوشنبه مورخ 11/jan ) به مدت 5 روز فرصت ارسال نمونه کار دارید.
2. کسانی که در مسابقه شرکت میکنند باید کد مشخص شده را در امضای خود قرار دهند.
3. الگو برداری (با ذکر منبع) مجاز میباشد.
4.برنده 3 روز بعد از اتمام مسابقه اعلام میشود.
................... تمامی کار ها را با فرمت jpeg به آدرس [email protected] ارسال کنید.........................
آخرین ویرایش: