مسابقه طراحي صنعتي - مرحله اول به پایان رسید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Iman3D1982

Active Member
دستت درد نكنه علي جان
اسم و توضيح راجع به كار فراموش نشه...

آخرین ویرایش:

Iman3D1982

Active Member
چند نفر از بچه ها كه اعلام آمادگي كرده بودن هنوز كاراشون رو نذاشتن ميگم چتوره تا آخر اين هفته هم صبر كنيم....
بچه هايي هم كه كار دادن لطفا كاراشون رو بذارن تو گالري...... :-?
سعي كنيد فقط عكس بذارين و بحث هاي ديگه رو بذارين تو همين تاپيك

آخرین ویرایش:

samoel_love

Banned
Iman3D1982 گفت:
چند نفر از بچه ها كه اعلام آمادگي كرده بودن هنوز كاراشون رو نذاشتن ميگم چتوره تا آخر اين هفته هم صبر كنيم....
بچه هايي هم كه كار دادن لطفا كاراشون رو بذارن تو گالري...... :-?
سعي كنيد فقط عكس بذارين و بحث هاي ديگه رو بذارين تو همين تاپيك

آقا من مايا كار هستم ميشه ما هم شركت كنيم تو اين مسابقه با مايا يا فقط بايد 3 دي مكس كارها شركت كنند ؟ ؟اسم ما را هم رد كن .ما هم هستيم اگر اجازه بدي .چه فرقي ميكنه مهم مسابقه است ديگه مگه نه حالا با چه نرم افزاري فرق ميكنه ؟

Iman3D1982

Active Member
چرا نميشه عزيز جان!
من اشتباها تو تاپيك نمونه كارا جوابت رو دادم
خود كار با يكمي توضيح راجع بهش رو بذار تو گالري مسابقه
همونطور كه گفتم عباس اقا هم كه در مسابقه شركت(ولي متاسفانه نمونه نهايشو نذاشت تو گالري) كرد
ار بچه هاي مايا كاره

آخرین ویرایش:

samoel_love

Banned
Iman3D1982 گفت:
چرا نميشه عزيز جان!
من اشتباها تو تاپيك نمونه كارا جوابت رو دادم
خود كار با يكمي توضيح راجع بهش رو بذار تو گالري مسابقه
همونطور كه گفتم عباس اقا هم كه در مسابقه شركت(ولي متاسفانه نمونه نهايشو نذاشت تو گالري) كرد
ار بچه هاي مايا كاره

تو چه زمينه ؟
موضوع چي است ؟ميشه يه كمي توضيح بدين لطفا ؟مرسي

ToFaN

Well-Known Member
samoel_love گفت:
تو چه زمينه ؟
موضوع چي است ؟ميشه يه كمي توضيح بدين لطفا ؟مرسي
در زمينه طراحي صنعتي
هر چي باشه
ماشين
لودر
موتور
خلاصه هر چي تومايه هاي صنعتي باشه

Iman3D1982

Active Member
قابل توجه آقا مجتبي و عباس اقاي گل!
موضوع مسابقه طراحي صنعتي بود نه معماري......

raziyeh

New Member
ببخشید من نمی خواستم بد قولی کنم یه مشکلی برام پیش اومده شرمنده از همگی

mosyhey

Member
اين جانب از آنجا که علاقه دارم ولي حرفه اي نیستم جزو داوران پروازي اين مسابقه هستم .

samoel_love

Banned
Iman3D1982 گفت:
براي شركت در داوري مسابقه و ديدن نمونه ها به تاپيك گالري مسابقه طراحي صنعتي (يا لينك
http://www.forum.majidonline.com/showthread.php?t=35014 ) مراجعه كنيد.

آقا پس چي شد ؟ مسابقه سركاري بود ؟ چرا هيچ خبري نيست ؟اون همه آدم مي خواستند شركت كنند پس چرا نيستند؟ آقا بيا اونها را بيخيال شو همين حدي كه هستند را داوري كنيد . بجاي اتلاف وقت كار هاي ديگري را با هم انجام بديم .چرا بي خودي منتظر كساني كه نميخواهند شركت كنند نشسته ايد ؟ ميدوني عزيزم اين انتظار بيخودي باعث ميشه همين كساني هم كه الان دارند فعاليت ميكنند ديگر نكنند و بروند .اين همه خودت را داري به آب و آتيش ميزني كه تشكر كرد يا حتي يه نظر خشك و خالي داد ؟
رفيق اينجا همه فكر ميكنند كه بايد يه كاري بكني يا وظيفه ات هست اين همه وقت بذاري اينجا .
خلاصه كه داداشي بيخيال شركت بيشتر داوطلب تو مسابقه بشو .اين ها همون قوم كوفه هستند بابا .
اين قضيه را تموم كن فعاليت هاي ديگه شروع كنيم بابا عزيزم . فعلا

ايمان جان تشكر بخاطر فعاليت هات :oops:

Saeid Taheri

Active Member
دوستان عزیز این جوری واقعا نمیشه ، ایمان جان اگر مایل هستی یک پیغام خصوصی برای من بفرست و از آخرین اطلاعات این مسابقه لرام بگو تا حداقل یک نظمی به این مسابقه بدیم ...

منتظرم.

Iman3D1982

Active Member
پايان مسابقه طراحي صنعتي

از قديم گفتن هنرمندا(البته اگه تعريف نباشه!) مديران خوبي نيستن.
والا منم تا جاييكه از دستم بر ميومد كوتاهي نكردم و سعي كردم تا تونجا كه ممكنه پاسخ بچه هايي كه قصد شركت در مسابقه رو دارن بدم و بيشتر از همه تو اين كار فعال باشم.خوشبختانه بچه هاي زيادي اعلام آمادگي كردن ولي متا سفانه افراد كمي كاراشون رو گذاشتن.
ولي با اين حال از بچه هاييكه(چه اونايي كه تازه كار بودن و چه اونايي كه در سطح بالاتري كار ميكردن) در مسابقه شركت كرده بودن كمال تشكر رو دارم.
در كل سطح مسابقه وكاراييكه فرستاده شد خيلي خوب بود و من هم در كل از روند مسابقه راضي بودم(با توجه به اينكه فكر ميكنم اولين مسابقه از اين نوع تو انجمن تري دي بود...)
فكر مي كنم تجربه جالبي براي بچه هايي بود كه همزمان با مسابقه شروع به كار كردن(يعني بقصد مسابقه كارشون رو شروع كردن) و بنظر من بهترين جايزه براي اونها همين تجربه اي بود كه بدست اوردن!
و بشخصه همه رو برنده مسابقه ميدونم.
براي همه بچه هاي تري دي كار آرزوي موفقيت ميكنم و اميد وارم فقط اين رو بعنوان يه رشته هنري دنبال كنن نه راه كسب درامد!
و در پايان دوست دارم اين نوع مسابقات در انجمن ادامه داشته باشه و به صورت قانونمند تر و با مديريت مستقيم مدير انجمن صورت بگيره.

آخرین ویرایش:

mamali132002

Active Member
اول از همه ميخوام از ايمان تشكر كنم.... واقعا خيلي براي اين مسابقه زحمت كشيدي و كارت هم عالي بود... يعني من شخصا انتظار ديدن چنين طرحي رو در مسابقه نداشتم.

دوم هم واقعا ازتون معذرت ميخوام .... من تقريبا مدل ماشين رو (فقط بدنشو) با كمك احسان تموم كردم ولي متاسفانه به يك سفارش طراحي وب سايت خوردم كه ديگه نتونستم روي مدل كار كنم. واقعا معذرت ميخوام. ولي بعد از طراحي وب حتما مدلم رو آماده ميكنم.

راستي اگر قرار هستش مسابقه ديگه اي بزارين موضوع پيشنهادي من طراحي يك منظره طبيعي هستش.
فكر كنم خيلي مسابقه قشنگي بشه. چون ديگه از مدل سازي تقريبا خارج ميشيم و بيشتر روي render و material تمركز ميكنيم.

Saeid Taheri

Active Member
مجدد از ایمان عزیز و دیگر دوستانی که در مسابقه شرکت کردند ممنونم ، و از این که نتونستم در مسابقه شرکت کنم واقعا عذر میخوام ، سعی میکنم بعد از رفع مشکلات شخصیم ، به زودی یک مسابقه با نظم و ترتیب خاص برگزار کنم ، به امید اون روز ...

با حق.

e.k

Member
سلام اقا ایمان من هم به نوبه خودم از شما و تمامیه بچه ها که شرکت کردن کمال تشکر را دارم

3dbaz

New Member
اقا سلام .
داشتم توی تاپیک ها نگاه میکردم دنبال مطلب که چشم به این تاپیک افتاد .
واقعا نمیدونید که چقدر با دیدن این تاپیک .....
اره ... من یه تری دی کار هستم که همیشه دوست داشتم که سطح کار خودم رو بالا ببرم . ولی همیشه وقتی یه تری دی کاره حرفه ای به تور ما میخورد یا کلاس میگذاشت و به ما هیچ چیزی یاد نمیداد و .... یه روز که فهمیدم توی کوچه ما یکی از همسایه ها پسرش تری کار میکنه و حرفه ای به قول معروف رفتم فضا .......
ولی وقتی رفتم پیشش بهم گفت : من دوست ندارم به کسی یاد بدم .....
از اون موقع هر کی که به این نرم افزار علاقه پیدا میکرد کمکش میکردم تا پیشرفت کنه . شاید باورتون نشه ولی من تا حالا بیش از 10 و 15 نفر رو به این کار کشوندم .
ولی حالا میبینم که تو این سایت با این که کلی تری دی کار حرفه ای هست حتی یکیشون نمیاد و یه اموزش کلی از یه چیز خوب و بدرد بخور بذاره .... اقا اموزش نمیتونی بذاری ؟ نوکرتم ! حد القل بگو این همه تجربه رو از کجا به دست اوردی ... از هر کی هم که میپرسیم میگه : برو help شو بخون خودت حالیت میشه دیگه بابا !!!!!!!
خلاصه با این حرفا نمیخواستم شما رو محکوم کنم ولی میگم شما که این قدر وقت میگذارید و مسابقه میگذارید یه وقت هم بگذارید و اموزشهای ساخت بدن و مدلینگ و رندر و نور پردازی و .... رو به طور جامع بگذارید تا ما هم بتونیم با شما توی این جور مسابقه ها شرکت کنیم .....
مثلا شاید بگید : بابا اینو نگاه کن ! خوب برو توی تاپیکهای دیگه مطلب هست که بابا !
ولی خدایش کدوم یکی از مطالب توی سایت حرفه ای و کامل نوشته شده . ببخشید قصد بی احترامی ندارم ولی یارو میاد با 20 سال تجربه توی تری دی اموزش ساخت باکس رو میگذاره توی سایت !!!!!!!
به خدا شما ها که تری دی رو وارد هستین یه کم به ما ها هم که کم بلدیم یاد بدید چیزی از شما دوستان کم نمیشه بلکه اظافه میشه .
ببخشید .
رامین مومنی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا