مسابقه : از رنگ تا گرافیک ( کمترین جایزه 10000 تومان)

yazdi_2007

Well-Known Member
مسابقه : از رنگ تا گرافیک ( کمترین جایزه 10000 تومان)

هرکه مایل به شرکت در مسابقه و یا سوالاتی در این زمینه داره می تونه بپرسه چون تا سه روز دیگه شروع میشه....
فقط همین
بای.

mostafa_az

Well-Known Member
برای مطرح کردن صحبتتون یه تاپیک هم کافی بود .

مخلصیم
مصطفی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
حالا یه تاپیک زدن جای خودش رو داره ولی میشه بگین اصلا منظورتون چی بود؟! من که اصلا متوجه نشدم فقط فهمیدم که قراره مسابقه برگزار بشه!
297.gif

yazdi_2007

Well-Known Member
در مورد مسابقه

سلام
گفتن بیشتر توضیح بدم
یه مسابقه برگزار میشه به بهترین طرح مبلغ سی هزار تومان داده می شه ( که کمترینش گفته شد ده هزار تومان)
یه موضوع داده می شه که باید طراحی کنین
ضمنا این طرح برای یک شرکت بزرگ در استان یزد هستش.
اگه سوالی داشتین بپرسین
مسابقه دوازدهم مرداد شروع می شه.
بای

-Angel-

Member
اتفاقا بنده هم یزدی هستم!
در ضمن میتو نید اسم شرکت رو بگید؟

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
خیلی خوبه اتفاقا انجمن به این جور چیزا هم خیلی احتیاج داره.

ما که بی صبرانه منتظریم.
popcom[1].gif

mashreghi

Member
سلام . من که توی تاپیک های مسابقه !! جایزه !! چیزهای زیادی از اساتید یا دگرفتم هرچند آخر وعاقبت معلومی نداشت اما به همه دوستان پیشنهاد می کنم آستین بالا بزنند و اگر توضیحات شروع کننده کامل شد بسم الله

آخرین ویرایش:

mashreghi

Member
اگر سر کاری هم بوده باشه فکر می کنم با توجه به درخواست های پراکنده و کم وبیش برگزاری مسابقات و غیره بهتره مدیرای انجمن به فکر ساماندهی و راه اندازی بخشی با این نام بشن . محل معلوم و داورهای معلوم با شرایط مخصوص که سرکار بازار و غیره و ذالک وارد این انجمن نشه . من که ناراحت می شم می بینم بعضی ها از این محبت هنرمندای این انجمن استفاده می کنند. اینجا تا یک نفر سوالی بکنه بدون شیله پیله همه کمک و راهنماییمی کنن . بنده که خیلی وقتها شرمنده لطف اساتید این انجمن شدم.

آخرین ویرایش:

danial_psv1

Member
من هم کاملا با ایشان موافقم.
اگر سایت یه بخش مسابقه داشته باشه وچند نفر مسئولیت اون رو به طور کامل بر عهده بگیرن خیلی بهتر می شه.
یا حق

ye_mojud

Member
اصولا وقتی مسابقه ای رو مطرح میکنید باید مشخصات کامل و شرایط اون مسابقه رو بگید نه اینکه خبر برگذاری مسابقه رو بدید و بعد شرایطش رو موکول کنید به زمان اینده . ادم یاد بعضی از تبلیغات صدا و سیما میفته که یه مدت برای یه موضوع تبلیغ نصف و نیمه میکنن تا ملت چشماشون گرد بشه که این چیه بعد میان تبلیغ رو کامل پخش میکنن .

danial_psv1

Member
ye_mojud گفت:
اصولا وقتی مسابقه ای رو مطرح میکنید باید مشخصات کامل و شرایط اون مسابقه رو بگید نه اینکه خبر برگذاری مسابقه رو بدید و بعد شرایطش رو موکول کنید به زمان اینده . ادم یاد بعضی از تبلیغات صدا و سیما میفته که یه مدت برای یه موضوع تبلیغ نصف و نیمه میکنن تا ملت چشماشون گرد بشه که این چیه بعد میان تبلیغ رو کامل پخش میکنن .

آقا اگه می خواهید در مسابقه ای شرکت کنید چرانمی آیید در مسابقه ما شرکت کنید؟
همون ایجاد والپیپر ابتکاری رو می گم.شرایطش هم اعلام شده...........:D
http://forum.majidonline.com/forum69/thread54074-3.html

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا