مسابقـــــــــــه به مناسبت عید نوروز

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
سلام خدمت دوستان عزیز
با توجه به علاقه زیادی که این انجمن دارم و برای احترام به تلاش دوستان ، بنده نیز در این مسابقه با نمونه ای هر چند ساده شرکت می کنم.
بنده فایل مربوطه را در بخش اعلام شده ارسال کردم.

موفق و پیروز باشید.

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

با تشکر از بهروز عزیز

دوستان فقط یادشون باشه بهمراه فایل سورس کار یا همون Fla رو هم باید ارسال کنند

چون در مسابقات قبلی شاهد بودیم دوستان و کاربرانی از نمونه های دیگران استفاده میکردند و با کمی ویرایش در مسابقه شرکت میکردند

جهت اینکه حق کسی ضایع نشه دوستان سورس کار رو هم فراموش نکنید

تا پایان مسابقه 5 روز

امکان تمدید وجود ندارد

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
با توجه به حجم بالا و در بعضی موارد بسیار بالای سورس های بهتر هست که طبق روال دیگر مسابقات ، تنها طرح های برگزیده برای تعیین صحت عملکرد شخصی و اعتماد سازی ، سورس ها را ارائه دهند...

موفق و پیروز باشید.

akherat

مدیر انجمن
چه عجب
یه ایده باحال برای مسابقه دیدیم
من اگر وقت شو داشتم حتما شرکت می کردم !
:oops:

Avang2005

مدیر انجمن
دوستان زمان یادتون نره .

امکان تمدید وجود ندارد . یادتون باشه

nima_dsnr

کاربر VIP
من یک جمله ای رو میخوام تشریح کنم گه بهش اشاره نشده

پایان امروز نمیشه ساعت 12 هااااااا... میشه هروقت بری بخوابی... مثلا 2 یا 3 یا بیشتر

اینو خواهشا مدیران محترم در نظر داشته باشن :rose:

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

اکی ما تا فردا شب هم فرصت میدیم البته تا ساعت 24

موفق باشید

nima_dsnr

کاربر VIP
این سایته میگه هم swf هم rar غیر مجاز است!

با چه پسوندی باید بفرستیم؟

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

با تشکر از دوستان که شرکت کرده بودند

البته شرکت کننده ها به نفر سوم کشیده نشد . اونوقت میگید مسابقه بزارید - مسابقه .

و فکر میکنم این آخرین مسابقه باشه واسه بخش فلش چون نه در مسابقات سخت شرکت میکنید و نه در مسابقات ساده

با این حال از دوستانی که شرکت کرده بودند کمال تشکر رو دارم بزودی نفر اول و دوم رو مشخص میکنم

موفق باشید

mohammadbasri

کاربر فعال
سلام
به نظر من از این به بعد برای برگذاری مسابقات، دوستان ثبت نام کنند.
من خودم هم وقتشو داشتم و هم چند تا ایده جالب که میذارمشون برا سال دیگه
اما به خاطر بعضی مسایل دلم نخواست در این مقطع زمانی شرکت کنم.
به هر حال در این لحظات مبارک هم برای نفر اول و هم نفر آخر! مسابقه و برای هر دو مدیر عزیز و مهربون و برای همه بچه های فلش و برای خودم آرزوی موفقیت دارم.
عیدیهاتون رو هم خرج نکنید، پولاتون جمع کنین بریم فلش رو از ادوب بخریم. آجیل زیادی هم نخورید.
عیدی من یادتون نره
همگی شاد و سرزنده باشید.

nima_dsnr

کاربر VIP
من هم انتظار داشتم حداقل همون تعدادی که برای مسابقه minesweeper شرکت کردن اینجا هم باشن...

چون این یکی هم زمان زیادی داشت و هم بار علمی زیادی نمیخواست!

در کل من برای قدردانی از زحمات مدیران عزیز هم که شده به سهم خودم تو مسابقه شرکت کردم.

JavidFlasher

کاربر فعال
فك كنم يه خاطر وقتشه!قبل عيد زمان مناسبي نيست!
نبايد انتظار داشت مثل تابستون شركت كنن
مسابقه قبلي كه تابستون بود همه وقت آزاد داشتند!
بنده خودمم به خاطر همين موضوع نتونستم!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

خوب چه ربطی داره به عید !!!

یک ماه فرصت بود توی یک ماه روزی نیم ساعت میتونستید یک کار شاخ بزنید

با این حال فکر میکنم این اخرین مسابقه ای باشه

به این دلیل که درخواست زیاد بود برای مسابقه به مناسبت عید ولی کسی شرکت نکرد

سال نو مبارک

موفق باشید

BehrouzPc

پــــادشــاه فــلــــش
بنده فکر می کردم حد اقل 20 - 30 تا کلیپ آماده بشه برای مسابقه و هیجان خوبی داشته باشه..
البته شاید موارد جانبی هم تاثیراتی رو دوستان گذاشته باشد...
و یا به صورت اتفاقی درگیری های کاری و ...
به هر صورت بنده با مشغله ای که داشتم باز هم سعی کردم با یک طرح (کلیپ) در مسابقه شرکت کنم.

armanbm

کاربر VIP
آونگ جان بعضی مسائل رو معمولا نباید گفت. ولی من اینجا احساس میکنم نگفتنش ضررش بیشتره از گفنتنش.
پس اگه چیزی میگم از روی دوستی هست نه چیز دیگه.
البته آونگ جان میدونم کسی به تجربه ی تو این حرف من رو درک میکنه.

اولین نکته بنظرم اینه که باید حرف محمد جان اجرا بشه. و قبلش کسایی که میخوان شرکت کنند برای شما پیغام خصوصی بده و اگه تعداد به حد نساب رسید مسابقه برگذار بشه.

بعد اینکه کسایی که فلش رو از بعد هنری کار کنند، به دو دلیل کمتر از برنامه نویس هاش شرکت میکنند:
1. یه کار گرافیکی که میسازی کلی زحمت داره و بعد از ساخت هم نمیشه استفاد هی چندانی ازش گرفت.
2. هنرمندا کمتر از برنامه نویسا تو اینترنت هستند.

درضمن طراح کاری که انجام میده از نظر مالی و چیز های دیگه براش صرف نمیکنه.

اما یه برنامه نویس خیلی موقع ها واسه تفنن کد نویسی میکنه. چون هم براش کسب تجربست هم میتونه بعدا از این کد ها استفاده کنه و...

مسائلی هم هست که تو پیغام خصوصی بهت بگم بهتره و اینجا جاش نیست.

در کل بنظر من 10 نفر شرکت کننده واسه یه مسابقه خوب هست. اونم مسابقه ی فلش. شما هرگز نباید با فوتوشاپ مقایسش کنی.
همون تابستون هم اگه یک مقدار شرکت کنند ها بیشتر میشد کار شما خیلی سخت تر میشد چون کار ها انصافا خوب بود.

در مورد خود من هم دلایل شرکت نکردنم اول این بود که کد نویسی اصلا تو کار مطرح نبود و خلاقیت اهمیت نداشت. خوب من هم فقط این دوتا رو بلدم. دوم هم زمان مسابقه همونطور که جاوید جان گفت خوب نبود.

در کل بنظر من تابستون زمان بهتری هست.
جایزش رو هم بهتر کنن بهتر هست!

Avang2005

مدیر انجمن
سلام دوست من

سال نو مبارک

ببین دوست من در خواست ها برای اجرای مسابقه بیش از 25 نفر بود که بخاطر گله ای که در مسابقه قبلی داشتند گفتیم یک مسابقه ساده تر بزاریم که افراد بیشتر شرکت کنند ولی خیلی ها زمان رو بهانه کردند البته میدونم همه کاربر ها همه اینها رو از چشم ما میبینند ولی ما هر کاری کردیم برای بالا بردن سطح علمی کاربرا هست و این مسابقه رو هم بخاطر اینکه خیلی ها گفته بودند ما نتونستیم در مسابقه قبلی شرکت کنیم و این حرفا گفتیم این سری این مسابقه رو ساده تر برگزار کنیم که افراد مبتدی هم بتونن شرکت کنند

در مورد زمان هم فکر نمیکنم یک ماه زمان کمی باشه واسه ساخت یک کلیپ بسیار ساده که بهروز عزیز با اینکه مشغله کاری داشت در این مسابقه شرکت کرد .

ما این مسابقه رو به مناسبت سال نو گذاشتیم وگرنه واسه تابستون چیزی مطرح نمیشه که بخوایم در موردش مسابقه ای بزاریم

با این حال فکر میکنم این آخرین مسابقه ای باشه که برای فلش میزارم چون واقعا به من برخورد .

موفق باشید

جدیدترین ارسال ها

بالا