مسابقات هفتگی طراحی Signature

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
بچه ها لطفا رعایت کنید.
با اینکارا واقعا باعث میشید آدم به کل از برگزاری مسابقه دلسرد بشه!
مایا من جان شما میدونید حق رای یعنی چی!؟
وقتی که من اومدم کارها رو برای رای گیری گذاشتم یعنی نظر دیگران برام مهم بود.
وگرنه میتونستم مثل سایر مسابقه ها یا خودم برنده ها رو اعلام کنم یا توی انجمن مدیرا برای رای گیری بذارم.
ولی وقتی گفتم بچه ها رای بدن به 2 دلیل بوده:

1- اگر کاری به قول شما بی ربط یا بد یا هر چیزی که به مزاج شخص شما خوب نیومد بهش رای ندید.
چرا سعی میکنید کاری رو که از دیدگاه شما ممکنه با موضوع مرتبط نباشه و به دیگران هم القا کنید که بی ربطه؟
هیچ میدونید این خودش یه تحریک کردن دیگران هست و واقعا به هیچ عنوان قابل قبول نیست؟!

2- شاید اینکار از دیدگاه شما بی ربط باشه چون دارید با کار خودتون مقایسه اش میکنید.
همونطوری که کار شما با تکنولوژی ئه هوا و فضا ارتباط داره کار شماره ی 4 هم با تکنولوژی رایانه ارتباط داره
و داره با اعدد 0 و 1 به بیننده این نوع تکنولوژی رو القاء میکنه. یا بقیه ی کارها هم همینطور.

مطمئن باشید اگر بقول دوست تازه واردمون Yaghootesorkh (که البته من به شخصه از پستشون زیاد خوشم نیومد!!)
کسی میومد و اینقدر از لحاظ عقلی مشکل داشت که عکس فیل مینداخت و زیرش مینوشت تکنولوژی بنده خودم به
هیچ عنوان شرکتش نمیدادم.

پس لطف کنید و این بحثها رو مطرح نکنید. وقتی بهتون حق رای داده شده از این حق استفاده کنید.
نه اینکه با ضعیف نشون دادن سایر کارها بخواید کار خودتون رو پیش ببرید.

شرمنده بعضی جاها تند صحبت کردم چون کم کم دیگه دارم از برگزاری مسابقه خسته میشم!!
در روز حداقل 4-5 تا پیغام خصوصی هست که این به اون اعتراض میکنه یا این یکی از اون یکی شاکی و ...
و منم واقعا وقت اضافی ندارم که بخوام سر این دعواها و مشاجرات بیهوده هدر بدم.
پس خواهش میکنم اجازه بدید مسابقه مثل همین 2-3 هفته ای که با خوبی و خوشی و نظم خاص خودش
دنبال شده بازم پیگیری بشه و مشکلی این وسط پیش نیاد.

موفق باشید.

SPD

Member
دوستان با عرض معذرت كه تو اين بخش دارم دخالت ميكنم...

من فقط دور دوم تو مسابقات شركت كردم به دليل مشغله كاري ديگه نتونستم كه مسابقه هفته سوم شركت بكنم...

ولي يه مسئله اي خيلي خوب درك ميكنم و اون اينه كه سايت مجيد آنلاين درسته به اسم يك شخص ولي واقعا يك سايت كاملا دوستانه هستش...

تو كلي انجمن اسم نويسي كردم ولي واقعا يه همچين رفاقتي داخلشون نديدم/.

سارا - مجيد - ماندانا كه من به خوبي ميشناسم البته از نزديك نه ولي قعاليت هاشون ديدم و ذكر و خيرشون از دوستانم شنيدم... چه اين سه مدير و چه مديران ديگه واقعا براي هر چه بهتر كردن و نزديك كردن ارتباط ها دارن تلاش ميكنن...

نمونه اش اين مسابقات ....
واقعا جدي ميگم مديريت اين مسابقات فوق العاده سخت هستش .... كه مسئوليتش به عهده سارا ... سارايي كه بهم خبر رسيده الانش كلي كار طراحي شخصي ريخته تو سرش ولي بازم با اين همه حال نميزاره كمي وقفه بيافته ( جز هفته دوم ::دي:D)

كل حرفم اينه بيايد به جاي خراب كردن به فكر همكاري بهتر باهاش باشيد... وقتي پست ها رو ميخوندم ... وقتي چشمام به بعضي قسمت هاي ويرايش نوشته بود ميخورد ... يه خورده حالم گرفته ميشد... توهين هايي كه به عنوان تيكه به هم مي انداختيد ... زياد جالب نبود ...

درسته من همه جا هم گفتم اينجا هم ميگم ... يه كمي تو انجمن من اخلاقم به اخلاق سارا نميخوره (البته مشكل از منه:wink:) ولي بازم با اين همه حال فعاليت ايشون تحسين ميكنم... و اميدوارم دوستان هم از ايشون حمايت كنن ....

موفق باشيد و ببخشيد مزاحمتون شدم .... مهدي :rose:

Maya Man

Active Member
سلام سارا:rose:
من پيشنهاد ميكنم پايان مسابقه رو از ساعت 10 شب به ساعتهاي 8 و 9 يا زودتر تغيير پيدا كنه. :cool:
آخه يك هفته بچه ها وقت دارن كاراشون رو تكميل كنن. ديگه دليلي نيست تا آخرين ساعات شب مسابقه طول بكشه.:-?
اينطوري هم وقت بيشتري براي جمع آوري آرا بدست مياد و هم كسايي كه نميتونن تا اون ساعت صبر كنن تا وارد راي گيري بشن ( كسايي كه از كافي نت راي ميدن) ميتونن زودتر نظرشون رو بدن.:)
اونوقت برنده رو هم ميشه زودتر انتخاب كرد و مسابقه بعدي رو سريعتر شروع كرد.:wink: :paint:

سلام سارا:rose:
من پيشنهاد ميكنم پايان مسابقه رو از ساعت 10 شب به ساعتهاي 8 و 9 يا زودتر تغيير پيدا كنه. :cool:
آخه يك هفته بچه ها وقت دارن كاراشون رو تكميل كنن. ديگه دليلي نيست تا آخرين ساعات شب مسابقه طول بكشه.:-?
اينطوري هم وقت بيشتري براي جمع آوري آرا بدست مياد و هم كسايي كه نميتونن تا اون ساعت صبر كنن تا وارد راي گيري بشن ( كسايي كه از كافي نت راي ميدن) ميتونن زودتر نظرشون رو بدن.:)
اونوقت برنده رو هم ميشه زودتر انتخاب كرد و مسابقه بعدي رو سريعتر شروع كرد.:wink: :paint:
من هم موافقم:rose:

aliReza

Well-Known Member
درود!
به نظر من همون 10 خوبه!
ممکنه کسی به هر دلیلی نتونه تا لحظه آخر کارشو بفرسته، بهتر که مسابقه تا آخر روز پنج شنبه ادامه داشته باشه! :rose:
ترجیح میدم جای بحث روی قوانین، بیشتر روی محتوا، و بالا بردن کیفیت کاراها بحث بشه و اونا بررسی بشن!

این نظر شخصی منه، نظر آخر و قطعی با سارا خانم و مدیران!

علیرضا :rose:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
سلام
گذشته از همه اين نظرها كه همگي محترم هستند!!
شايد سارا هم مشكلات خودشو داره كه گفته 10 پس بهتر نيست با قوانين پيش بريم؟؟؟؟؟?????!!:rose:

سلام
گذشته از همه اين نظرها كه همگي محترم هستند!!
شايد سارا هم مشكلات خودشو داره كه گفته 10 پس بهتر نيست با قوانين پيش بريم؟؟؟؟؟?????!!:rose:

حق با شما ست
من به سارا خانوم یه انتقاد می کتنم چون این صفحه خیلی شلوغه تابیاد فردا میشه
دو تا صفحه یکی برای اتقاد یکی برای مسابقه

aj-graphic

Member
...
نمیدونم چرا آدم خسته میشه این بحث ها رو می بینه!
رفقا مسابقه داره طبق روال برگزار می شه...
الآن دیگه وقت تغییرات و بحث در این موارد بسیار ریز وبی اهمیت نیستش!.
مدیرا اومدن با تمام مشکلاتی که داشتن این مسابقه رو برگزار می کنن اونوقت ما به جای اینکه بیایم همکاری کنیم . داریم بحث می کنیم که ساعت 10 بشه 9 ! چه فرقی داره کسی که می خواد رای بده براش فرقی نداره که کی رای بده (اگه واقعا دلسوز باشه.) به نظرم با این حرفا فقط خودتون و وقت مدیرا رو تلف می کند.!

موفق باشید.!

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
یعنی 1 ساعت اینقدر بنظرت تفاوت داره؟

بعد هم اینکه رای گیری از پنجشنبه شب شروع میشه و تا روز شنبه ادامه داره.

کسایی که میخوان کافی نت هم برن 2 روز وقت دارن برای اینکار.

مخصوصا که آخر هفته هم هست و وقت برای اینکار وجود داره.

پس خواهشا جوری نباشه که هی مجبور بشیم قوانین مسابقه رو بخاطر مسائل جزئی عوض کنیم.

L E G E N D

New Member
دوستان به خاطر احترام به سارا هم كه شده بحث رو همينجا تموم كنيم.:paint:
بيايد از اين پست به بعد راجب مسابقه بعدي؛ يا هر چيزه ديگه اي غير از اين موضوع؛ پست بديم.
عيد همه مبارك. :) :rose::rose::rose:

nima_dsnr

کاربر VIP
جدا از خاتمه دعوا :
این هفته واقعا کارا یه سر و گردن رشد کرده بود...
انگار بچه ها دوپینگ کرده بودن.
دو سه تا کار مفهومی داشتیم و چندتا کار که طراحی قشنگی داشت...
بچه ها خسته نباشن.

Yaghootesorkh

New Member
جدا از خاتمه دعوا :
این هفته واقعا کارا یه سر و گردن رشد کرده بود...
انگار بچه ها دوپینگ کرده بودن.
دو سه تا کار مفهومی داشتیم و چندتا کار که طراحی قشنگی داشت...
بچه ها خسته نباشن.
سلام.
ميگم ميشه بعد از مسابقه اون دو سه تا مفهومي و چندتا كاري كه طراحيه قشنگي از نظرت دارن رو نام ببري و از ديد خودت تفسيرشون كني.:paint:
براي اين ميگم بعد از مسابقه چون يه وقت جنبه تبليغ نداشته باشه و سارا از دستمون ناراحت بشه.:wink:
چون اينجوري هم براي تجربياتم خوبه هم ياد ميگيرم كارا رو چطوري تحليل كنم.:cool:
اگه خواستي ميتوني تو پيغام خصوصي برام نظرت رو بگي.
مرسي.:)

Service

New Member
مثل اينكه كمكم همه دارن فرهنگ مسابقه رو ياد ميگيرن.
آره اينطوري خوب شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا