بچه ها لطفا رعایت کنید.
با اینکارا واقعا باعث میشید آدم به کل از برگزاری مسابقه دلسرد بشه!
مایا من جان شما میدونید حق رای یعنی چی!؟
وقتی که من اومدم کارها رو برای رای گیری گذاشتم یعنی نظر دیگران برام مهم بود.
وگرنه میتونستم مثل سایر مسابقه ها یا خودم برنده ها رو اعلام کنم یا توی انجمن مدیرا برای رای گیری بذارم.
ولی وقتی گفتم بچه ها رای بدن به 2 دلیل بوده:
1- اگر کاری به قول شما بی ربط یا بد یا هر چیزی که به مزاج شخص شما خوب نیومد بهش رای ندید.
چرا سعی میکنید کاری رو که از دیدگاه شما ممکنه با موضوع مرتبط نباشه و به دیگران هم القا کنید که بی ربطه؟
هیچ میدونید این خودش یه تحریک کردن دیگران هست و واقعا به هیچ عنوان قابل قبول نیست؟!
2- شاید اینکار از دیدگاه شما بی ربط باشه چون دارید با کار خودتون مقایسه اش میکنید.
همونطوری که کار شما با تکنولوژی ئه هوا و فضا ارتباط داره کار شماره ی 4 هم با تکنولوژی رایانه ارتباط داره
و داره با اعدد 0 و 1 به بیننده این نوع تکنولوژی رو القاء میکنه. یا بقیه ی کارها هم همینطور.
مطمئن باشید اگر بقول دوست تازه واردمون
Yaghootesorkh (که البته من به شخصه از پستشون زیاد خوشم نیومد!!)
کسی میومد و اینقدر از لحاظ عقلی مشکل داشت که عکس فیل مینداخت و زیرش مینوشت تکنولوژی بنده خودم به
هیچ عنوان شرکتش نمیدادم.
پس لطف کنید و این بحثها رو مطرح نکنید. وقتی بهتون حق رای داده شده از این حق استفاده کنید.
نه اینکه با ضعیف نشون دادن سایر کارها بخواید کار خودتون رو پیش ببرید.
شرمنده بعضی جاها تند صحبت کردم چون کم کم دیگه دارم از برگزاری مسابقه خسته میشم!!
در روز حداقل 4-5 تا پیغام خصوصی هست که این به اون اعتراض میکنه یا این یکی از اون یکی شاکی و ...
و منم واقعا وقت اضافی ندارم که بخوام سر این دعواها و مشاجرات بیهوده هدر بدم.
پس خواهش میکنم اجازه بدید مسابقه مثل همین 2-3 هفته ای که با خوبی و خوشی و نظم خاص خودش
دنبال شده بازم پیگیری بشه و مشکلی این وسط پیش نیاد.
موفق باشید.