مسابقات هفتگی طراحی Signature

وضعیت
موضوع بسته شده است.

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
متاسفانه بخاطر مسائل و مشکلاتی که برای انجمن پیش اومده بود و 2-3 روزی انجمن بسته بود نتونستیم رای گیری این هفته ی مسابقه رو انجام بدیم.

برای همین مجبوریم این هفته رو هم صبر کنم تا روز پنجشنبه تا رای گیری رو انجام بدیم.

بخاطر همین بچه ها تا روز پنجشنبه ساعت 10 شب هم میتونن کاراشون رو با موضوع مایکل جکسون ارسال کنن.

GFX Master

نمیشه گیلاس جان! من که همینطوری یهو نمیام یه نظریه از خودم بدم بدون هیچ فکری. مطمئن باش روی اون حرفم فکر کردم که گفتم.

دلیلشم این بود که امروز که یکشنبه ست اگر بخوایم رای گیری بذاریم مثلا به مدت 2 روز، اعلام نتیجه ها میشه روز 3شنبه.

بعد دوباره باید تا روز شنبه ی هفته ی بعد صبر کنیم تا موضوع جدید رو اعلام کنیم!!

خوب این چه کاریه که بخوایم نظم مسابقه رو بهم بزنیم؟! منم دلم نمیخواست همچین مشکلی پیش بیاد ولی همیشه میگن
یه دیوانه یه سنگی رو میندازه تو چاه که 100 تا عاقل هم نمیتونن درش بیارن!!

مشکلی بود که پیش اومد و چاره ای هم نیست. باید یکمی همکاری کنیم با هم تا بیشتر از این بی نظمی پیش نیاد.

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
شما درست ميگيد ولي اون پست مال قبل از پيغام خصوصي ها بود بايد ببخشيد!
ويرايشش كردم گله:rose:

فکر کنم بخاطر من فروم بسته شد که من طرحم رو بفرستم. :)

شانس آوردم :D

طرحم آماده نبود و نمی تونستم تو مسابقه شرکت کنم. تو معافیت های سربازی که شانس نیاوردم حداقل اینجا شانس آوردم :wink:

SPD

Member
خيلي باحاليد به خدا....

اين نامردي.... :mad:

كلي زحمت كشيدم رو جفت طراحي هام سارا... و اميدوارم به دستت رسيده باشه....

مشكلاتي كه براي وب سايت پيش اومده بود دليلي بر اين نداشت كه مهلت مسابقه به هفته بعد موكول كني..

با كلي دردسر از ساعت 1 بامداد روز پنجشنبه نشتم تا ساعت 6.30 دقيقه صبح پنجشنبه بيداري كشيدم ... دنبال كلي عكس مايكل جكسون گشتم .... و دو تا طراحي زدم.. بهت هم همون موقع تحويل دادم. ... اما وقتي خوندم مهلت مسابقه به آخر اين هفته موكول شده حسابي سوختم...

اين مشكلات وب سايت عمدتا در تاريخ پنجشنبه و جمعه پيش اومد كه وب سايت كلا انجمن هاش قطع شدش... قبل از اون يه هفته مهلت بود. اگر كسي مي فرستاد بايد تا قبل روز پنجشنبه مي فرستاد.. اگه دروغ ميگم بگو دروغ ميگي....

اوكي ... اشكالي نداره ... اينم از شانس ماست.... :sad: خوش باشيد .... :-?

كوچيك همه بچه هاي مجيد آنلايني ..... مهدي :rose:

SPD

Member
البته سارا از يه جهت حق با تو كه درسته زمان ميخواد باسه راي دادن و راي گيري اعلام برنده و اعلام نظر براي مسابقه بعدي ... اما خيلي راحت ميتونستي اين مسابقه تموم شده اعلام ميكردي ... و ميگفتي به خاطر برخي مشكلات كه پيش اومد مسابقات هفتگي از شنبه دوباره به كار خودش ادامه ميده....

خيلي راحت تر بود تا اين كه براي يه مسابقه دوهفته زمان بزاري براي يه مسابقه سه روز يا يه هفته .... اميدوارم شمايي كه مدير انجمن و مدير مسابقات هستي يك كمي به نكات ريز مسابقات نيز دقت كني ... بازم ببخشيد كه تو كار بزرگتر ها دخلت كردم...

براي شما و تيم مجيد آنلاين آرزوي موفقيت و پيشترفت روز افزون ميكنم.... و اميدوارم دگه شاهد هك شدن سايت مجيد آنلاين نباشيم...

يا حق . مهدي:rose:

shayanboy

Active Member
به نظر من این هفته هیچ مسابقه ایی برگزار نمی شد بهتر بود . فقط می تونست رای گیری باشه اونم 2 روز آخر .
یعنی این مسابقه مایکل جکسون ادامه وار نباشه .
هم طرح ها زیاد میشه . هم برنامه به هم می خوره .
این هفته اگر مسابقه ایی نباشه خیلی بهتره . یعنی ادامه مسابقه ماکیل تا آحر این هفته ... نباشه بهتره.
با تشکر
شایان

SPD

Member
حق با تو هستش...

پيرو حرف هاي خودم و خودت بايد اين مسابقه هفته پيش مهلتش رو تمام شده اعلام كنيد ....

به چند دليل :

تعداد شركت كنندگان نسبت به مسابقه پيش بي نهايت بالا ميره...

انتخاب بسيار سخت ميشه و اعلام نتايج نيز هم طول مي كشه و هم درصد انتخاب صحيح به پايين ترين حد خودش ميرسه.
چون تو سايت مجيد آنلاين بهترين طرراحان ايران جمع هستند .... و هر چه تعداد طراحي بالا بره انتخاب بهترين طرح بسيار سخت و سخت تر ميشه.

اين هفته فقط بايت Free Time به بچه ها ميدادن براي حضوري بهتر در مسابقات بعدي...

درسته شايد برخي نتونستن در اين مسابقه هفته پيش شركت كنن اما ميتونن در مسابقات هفته بعدي شركت كنند.

اين نظر من هر شخصي با نظر من موافق هستيد :؟؟؟؟؟؟؟؟؟

shayanboy

Active Member
حق با تو هستش...

پيرو حرف هاي خودم و خودت بايد اين مسابقه هفته پيش مهلتش رو تمام شده اعلام كنيد ....

به چند دليل :

تعداد شركت كنندگان نسبت به مسابقه پيش بي نهايت بالا ميره...

انتخاب بسيار سخت ميشه و اعلام نتايج نيز هم طول مي كشه و هم درصد انتخاب صحيح به پايين ترين حد خودش ميرسه.
چون تو سايت مجيد آنلاين بهترين طرراحان ايران جمع هستند .... و هر چه تعداد طراحي بالا بره انتخاب بهترين طرح بسيار سخت و سخت تر ميشه.

اين هفته فقط بايت free time به بچه ها ميدادن براي حضوري بهتر در مسابقات بعدي...

درسته شايد برخي نتونستن در اين مسابقه هفته پيش شركت كنن اما ميتونن در مسابقات هفته بعدي شركت كنند.

اين نظر من هر شخصي با نظر من موافق هستيد :؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من هم با نظرت موافقم .
اما باز هر جور سارا صلاح بدونه . زیاد نمیشه از قوانینی که تعیین کرده پیشه گرفت. :-?

شایان

Mohamad

O-.-O
خب دوستان حالا که به تصمیم برگزار کننده , اینطوری شده ,
بهتره ما هم همکاری کنیم .
انشا.. برای هفته های بعد اگه اینطوری شد , تصمیم همگانی میگیریم .

موفق باشید
محمدحسین

fery4u69

Member
سلام
بنده با عدم قرعه کشی مخالفم
اما از تعدد شرکت کنندگان استقبال میکنم.
با این حال بهتر بود قرعه کشی انجام میشد .
یاحق

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
با تشكر از همه دوستان مخالف و موافق
بچه ها همه ناراحتن بالاخره يه مشكلي پيش اومد برنامه ها به هم خورد اين هفته هم صبر كنيم
لطفا ديگه پستي در رابطه با راي گيري و.... نديد بهتره همكاري كنيم ..!!با تشكر كوچك همه گيلاس!!!!

قفل

SPD

Member
با تشكر از همه دوستان مخالف و موافق
بچه ها همه ناراحتن بالاخره يه مشكلي پيش اومد برنامه ها به هم خورد اين هفته هم صبر كنيم
لطفا ديگه پستي در رابطه با راي گيري و.... نديد بهتره همكاري كنيم ..!!با تشكر كوچك همه گيلاس!!!!

قفل

فكر ميكنم اين بخش مربوط ميشه به بخش نظر دهي ... پس بايد در مورد نحوه اجرا با هم به گفتگو بپردازيم.....
نظرم گفتم خيلي از بچه ها موافق بر اين بودن كه بايد قرعه كشي ميشد .... ..:-?

حال دليل اين نوع انتخاب از طرف مديران معلوم نيست .............

:sad::sad::sad::sad::sad::sad:

AliReza Bahrami

مدیر انجمن
فكر ميكنم اين بخش مربوط ميشه به بخش نظر دهي ... پس بايد در مورد نحوه اجرا با هم به گفتگو بپردازيم.....
نظرم گفتم خيلي از بچه ها موافق بر اين بودن كه بايد قرعه كشي ميشد .... ..:-?

حال دليل اين نوع انتخاب از طرف مديران معلوم نيست .............

:sad::sad::sad::sad::sad::sad:

دوست من سلام /شما هميشه پست ها را نميخوني و به جاي نظر فقط اسپم ميزني پست سارا را بهتره خوب بخوني!!:mad:
ايشون گفتن براي نظم مسابقه يك هفته ديگه هم صبر ميكنيم !! بهتره شما هم مثل بقيه همكاري كنيد اين مسابقه هدفش دور هم بودنه نه بحث و كلنجار !!!هر جا يه قانوني داره و بهتره همه اين قوانين را رعايت كنيم!!من خودمم اول شاكي بودم ولي يكم فكر كردم ديدم حق با سارا هستش(هر پنجشنبه ساعت 22 راي گيري شروع ميشه و تا ساعت 22 شنبه ادامه داره) اين يك قانونه !!با تشكر از همه بچه ها...

آخرین ویرایش:

GFX Master

طبق نظر نفر اول مسابقه ی هفته ی دوم یعنی slzr24 موضوع مسابقه ی هفته ی دوم تکنولوژی هست.

از امروز (شنبه 88/5/3) تا روز پنجشنبه (88/5/8) ساعت 10 شب فرصت برای ارسال کارهاتون دارید.

موفق باشید.

GFX Master

به قانون شماره ی 8 که مربوط به رای گیری میشد این تبصره رو اضافه کردم:

تبصره: افرادی که قصد رای دادن به کارهای ارائه شده رو دارن باید یکی از 2 شرط زیر رو داشته باشن:
الف) خودشون در مسابقه شرکت کرده باشن و همچنین تعداد پستهاشون بالای 10 پست باشه.
یعنی شرکت در مسابقه حتی اگر کسی 1 پست هم داشته باشه مشکلی نداره ولی برای رای گیری باید حداقل 10 پست داشته باشه.
ب) اگر در مسابقه شرکت نکردن و قصد رای دادن دارن باید تعداد پستهاشون بالای 100 پست باشه.
مشخصه که کسانی که جزو این قانون نباشن رای هاشون شمرده نمیشه.

SPD

Member
سلام و خسته نباشيد... هم به شركت كنندگان و هم به سارا كه مقدمات هفتگي مسابقات تشكيل مي ده...

و تبريك به نفرات اول تا سوم هفته دوم مسابقات...

يه گنگي برام پيش اومده در باره موضوع مسابقه ... تكنولوژي منظور چي هستش ؟؟؟ تكنولوژي در چي ؟؟؟ رايانه ؟ ارتباطات ؟ صنعت ؟ .....

ممنون ميشم كمك كنيد ...

GFX Master

والا از طرف نفر اول مسابقه مورد خاصی گفته نشده.

پس وقتی بطور جزئی گفته نشده گمونم بشه در مورد هر چیزی که به تکنولوژی مربوط بشه کار کرد.

وضعیت
موضوع بسته شده است.

جدیدترین ارسال ها

بالا