مسابقات ماهيانه فتوشاپ

FashisT

Active Member
درباره آبسترک که از کار دست برسه به فتوشاپ مشکلی نیست چون اصولا هر کار حرفه ای فتوشاپی مطمئنا باید اتود و اون قالب اولیه رو کاغذ پیاده بشه و بعد در فتوشاپ رنگ و لعاب بگیره...
ولی اگر کار ابسترک از نظر تکنیک نصفش افکتهای فتوشاپ باشه و نصفش هم کار دست این نمیشه چون صرفا ما یک اثر میخوایم که از افکتهای فتوشاپ برای فضای ابسره کمک گرفته باشه و اینکه همه قابلیت اینو ندارن که بتون نصف کار آبسره رو با دست بکشن!
......................
درباره اسکچ ها..من بگم اگه همچین چیزی همه میخوان از همین پست من تشکر کنند که اگه تشکر های بالایی من بنا به قانون مسابقات مجبورم اضافه کنم...منظورم هم این هست که من معتقدم قبل از هر کاری ادم باید اسکچ اونو روی کاغذ بیاره تا استخون بندی اولیه کار زده بشه..پس اگه اینجوری به قضیه نگاه کنیم به فتوشاپ هم مربوط میشه
27.gif

و میتونه پرتره باشه...کاراکتر باشه ..موقعیت و فضا باشه و....
................
99.gif
باشه من شرکت نمیکنم اینم فقط به خاطره کسی که میخوام شرکت کنه میگم
99.gif
در هر صورت گفته باشم خیلی بد هستید
106.gif
99.gif

..........
ایرانیا ...این همون عکسی هست که دانشمندان به صورت پیش فرض و از بقایای مانده از مدارک و سندهای وجود کوروش تونستند اونو به این صورت شبیه سازی کنند ...خب الیته به کوروش کبیر نمیخوره ولی به یک جنجگوی هخامنشی نمیخوره...این دقتم بکن که بیشتر چیزهایی که الان فکر میکنمی سمبل روم باستان بوده از همین فرهنگ ایران باستان به هشون ارث رسیده بوده!
در هر صورت...
برای اضافه شدن بخش مسابقه اسکچ تشکر کنید.../
فعلا
13.gif

irania

Member
اینو که قبول دارم:(بیشتر چیزهایی که الان فکر میکنمی سمبل روم باستان بوده از همین فرهنگ ایران باستان به هشون ارث رسیده بوده!)اصلا رومیها هر جایی رو که اشغال میکردن اول با نرو برنینگ یه ایمیج ازش میگرفتن بعد شيفت ديليتش ميكردن :twisted:

ولی مطمئنم که این دانشمندایی که میگی از خودشون این عکسو در آوردن چون تا اونجایی که من دیدمو فهمیدم( از تحقیقات محققان ایرانی) اصلا چرا تحقیقات محققان؟! شما اگه طرح کتیبه های تخت جمشید از پادشاه هخامنشی رو ببینی با این عکس باصطلاح کورش مقایسه کنی از زمین تا آسمون فرق داره! حالا یا کتیبه های واقعی و موجود راست میگن یا این دانشمندای اونور آبی! یعنی ممکنه یه پادشاه با پادشاه بعدیش انقده تیپشون فرق داشته باشه ؟ اونم تو یه سلسله؟
احتمالا اسکندر مقدونی عکس خودشو جای عکس کوروش خداد تومن انداخته بوده به دانشمندایی که میگی! حالا یکم ریشم گذاشته که تابلو نشه!یادشم رفته ریشاشو فر بزنه!اصلا تابلو که میکسه.
آره کورش جان راحت بخواب که ملت عکس خودشونو میزارن جای عکست چه ما آنلاین باشیم چه نباشیم!
-----------
آقایون و خانوما بعلت اینکه من هنوز انقدی نشدم که با اساتیدی مثل شما رقابت کنم از شرکت در این مسابقات كناره گيري ميكنم.
هنوز خیلی چیزا هست که باید ازتون یاد بگیرم ولی قول میدم بعدا یه دست کاپ باهاتون بذارم! :cool:
----------
یه چیزه دیگه شما جایی رو سراغ ندارین که این اصطلاحات گرافیکی رو توضیح داده باشه؟ مثلا همین اسکچ و غیره؟
که دیگه مزاحم شما نشم. :oops:

آخرین ویرایش:

FashisT

Active Member
فکر کنم منظوره منو بذ متوجه شدی در هر صورت...اینجا جاش نیست
از اون خط قرمزتم من برداشته بدی کردم خدا کنه اینجوری نباشه!
.................
برای دانستن مسائل گرافیک ..کتابهای زیادی هست..خط در گرافیک/هنر گرافیک / سبک شناسی /و...
یه چرخ تو انقلاب بزنی پیدا میکنی!
23.gif

راستی من پیشنهاد میکنم که شرکت کنی...چون یه محکی هم برای خودت میشه
اسکچ: که در فارسی به اسکیس معنی شده در واقعا همان طرح و اتود اولیه که روی کاغذ زده میشه رو میگند!
فعلا
13.gif

Gt-Max

Member
شهرام شوخي مي كني نمي خواي شركت كني....؟
من خيلي وقته نمونه اي چيزي ازت نديدم... :)

irania

Member
شهرام جان منظورم از خط قرمزه شما نبودید اسکندر رو میگم
-----------
چشم اگه دیدم طرحم جالب شده و قابل رقابت هست شرکت میکنم
یه چیزه دیگه انقلاب که گفتی کجاست؟!
اگه میشه یه سایتی یا وبلاگی تو این زمینه معرفی کنید!
----------
يادم رفت اين سوالو بپرسم كه وكتور هم جزو مسابقه هست؟

آخرین ویرایش:

Gt-Max

Member
بله وكتور و سياه قلم هم جزو مسابقه هستند ! :D :)
موندم چرا شهرام اضافه نمي كنه..؟
اين طوري دست باز تر ميشه براي بقيه شركت كننده ها مثل من كه دارك ارت بلد نيستم...
شما با اين انتخاب مسابقه رو محدود مي كنيد... :cry:

irania

Member
من که تا اسم دارک آرت میاد مو به تنم سیخ میشه!!!!
-----
احتمالا میزنم تو کاره آبسره یا آبقناری!وکتورم اگه از دستم بیاد!

Gt-Max

Member
پس لطفا تو همين صفحه به اولن پست كه پست فاشيست هستش يه تشكر بده ! تا انتخاب بشه ! :cool:

FashisT

Active Member
وکتور و اسکیس که فعلا نیست چون اسکیس که تا حالا دوتا درخواست داشته و وکتور هم که یکی!
حق بدید که کمیت هم در کار کمی مهمه و اینکه دو نفر فقط کار بزارند یکم کارو مشکل میکنه!
شاید از ماههای دیگه!.
......................
جی تی جان من که از خدامه یه بهونه داشته باشم بشینم کار کنم ولی یکم مشکلات هست که فکرمو آزاد نمیکنه برای کار...
ولی یه چیزهای چرت و پرتی مثله قبلی ها درست میکنیم میزاریم!
24.gif

.........
راستی تو پست اول یه چیزهایی اضافه کردم ببینید بد نیست!
34.gif

فعلا
13.gif

Gt-Max

Member
انگاري راستي راستي بايد برم تو كار دارك ارت.. و گرنه اين جا آدم رو زنده نميذارن...!
32.gif
15.gif
34.gif
( مصمم !
171.gif
)
فقط يه چند تا براش براي دارك آرت نيار دارم بهم ميشه يه پي ام بدي.. هر چي گشتم پيدا نكردم...! :cry:

mostafa_az

Well-Known Member
يعني چي آقا همه دارن شونه خالي مكنن . ما رو باش كه داريم دارك-آرت ياد ميگيريم كه تو مسابقه شركت كنيم . بعد اينا يكي يكي ميكشن كنار .
اصلا اين يارو مدير اينجا به چه جرات به خودش اجازه ميده اينجا تاپيك بزنه و تو مسابقه شركت نكنه ؟
شهرام شركت نكنه منم نيستم .
هركي جرات داره تو مسابقه شركت نكنه تا حسابش رو بزارم كف دستش .

مخلصيم
مصطفي

mostafa_az

Well-Known Member
اصلا يه چيزي . شهرام اگه شركت نكنه بايد يه طرح افتخاري رو عكس خودش پياده كنه . :wink:

هر كي موافقه بگه .

مخلصيم
مصطفي

Gt-Max

Member
mostafa_az گفت:
يعني چي آقا همه دارن شونه خالي مكنن . ما رو باش كه داريم دارك-آرت ياد ميگيريم كه تو مسابقه شركت كنيم . بعد اينا يكي يكي ميكشن كنار .
اصلا اين يارو مدير اينجا به چه جرات به خودش اجازه ميده اينجا تاپيك بزنه و تو مسابقه شركت نكنه ؟
شهرام شركت نكنه منم نيستم .هركي جرات داره تو مسابقه شركت نكنه تا حسابش رو بزارم كف دستش .

مخلصيم
مصطفي

ميگم خوبه شما ها همه تك تك بكشيد كنار من ميام نفر اول ميشم چطوره...؟! :D
منصفانه هم تازه... :D

FashisT

Active Member
حالا که اینطور شد شرکت میکنم با تمام قوا
10.gif

چون دیگه خسته شدم از بس رو عکس خودم کار کردم
24.gif

...
راستی مسابقه شروع شده ها طرح هاتون رو آماده کنید..../
بعد برنده هم یه فیض فرومی میبره..گفته باشم!
18.gif

.......
جی تی پست اول همین تاپیک چند تا تاپیک گزاشتم برای دانلود براش و texture یه نگاهی بنداز
23.gif

بجنبید!
فعلا
13.gif

mostafa_az

Well-Known Member
راستي شهرام تو يه مسابقه يه نفر ميتونه بيش از يك طرح داشته باشه ؟

مخلصيم
مصطفي

irania

Member
شمارش معکوس آغاز شد 10 9 8 7 ....
آقا تا دیر نشده من یه چیزی بگم اونم اینکه من در مورد یکی از قوانین دچار مشکل شدم
اونی که میگه نباید از هیچکدوم از آموزشها استفاده بشه و اینا
اگه اینجوریه یه تازه واردی مثل من باید بره همه آموزشها رو نگاه کنه تا نکنه خدای نکرده افکتهایی که تو ذهنشه تو آموزشها باشه!!!!کلی وقت از دست میره که!
تازه شاید یه بنده خدایی (مثل من)بدون اینکه آموزشی رو دیده باشه و از پیش خودش به همون نتیجه ای رسیده باشه که مثلا یه آموزشی رسیده!!
من میگم نهایتا استفاده از طرحهای آموزشی مجاز باشه اما از امتیاز کم کنه تا اینکه بی برو برگرد طرح از مسابقه خارج شه!
اگه قوانین رو بد متوجه شدم بگین!

worldman_safa

Active Member
فکر کنم همتون به استعداد و توانایی من ایمان دارید :cool:

از اونجایی که شهرام جان ازم دعوت کردند که جزء هیئت داوران باشم ، منم شرکت نمیکنم :wink: ( شهرام تابلو نکنی ها :neutral: :lol: )

حیف که وقت ندارم ! :cry:

موفق باشید

FashisT

Active Member
مصی..نه در هر سبک فقط یک طرح مثلا تو دارک دوتا میشه داد یکی پرتره یکی ترکیبی و تو آبسره هم یکی../
........
ایرانیا...اگه مسابقه قبلی رو میدید منظورمو بهتر متوجه میشدی ..اونجا طرف میومد کل کارشو از یک آموزش میزد و میزاست تو مسابقه من منظورم اون بود ولی میشه از تمام اموزشها یه ایده کلی گرفت و کار نهایی رو خوده طرف بزنه!
........
صفا..من تکذیب میکنم
30.gif

فعلا
30.gif

جدیدترین ارسال ها

بالا