مسابقات طراحی امضاء برگزار نمیشه ؟

Mohammad

Member

با سلام ،

می خواستم از حضور مدیریت محترم بپرسم که مسابقات طراحی امضاء برگزار نمیشه دیگه ؟

به خدا من خیلی دوست داشم این مسابقات رو ...

لطف کنید به وضوح بفرمایید که مشکل از کجاست ؟ تا شاید کمکی از دستمون بر بیاد.

دوستانی هم که با نظر من موافقند ، حتما اعلام کنند...

حتی اگه اسپانسر لازم داره بگید شاید جور کردیم :green:

ممنون

majid_a95

Active Member
طراحی امضا فتوشاپ دیگه؟ چون خارج انجمنه ، اسمش ذکر میشد بییتر بود! یه کاری کن شما... لینک این تاپیک رو بزار تو پروفایل آقایان مدیر ازشون دعوت کن بفرمان اینجا رو ببین.......
-----------------------------------------------------------------------
یاعلی

GFX Master

مدیر انجمن گرافیک دو بعدی ومسئول فروشگاه
مسئول برگزاری مسابقه سعید جان هستن که خیلی هم برای برگزاریش تلاش میکنن و ازشون هم ممنونم.

فکر میکنم یه سری مشکلات برای برگزاریش بود که مطمئنا وقتی حل بشه دوباره مسابقه برگزار میشه.

اجازه بدید خودشون بیان و اگر لازم بود دلایلش رو بگن.

موفق باشید.

Saeed

Well-Known Member

سلام

محمد جان بارها و بارها خودتون یا دیگران اعلام به آمادگی برای شرکت تو مسابقه کردید ولی بعد از شروع مسابقه غیبتون زده ! :green:

در حال حاظر مشکلی برای شروع مسابقه وجود نداره ! ولی تا این مدت که فقط ( GFX Master ) زحمت داوری مسابقه رو می کشید

با وجود مشکلاتی که دارن تصمیم بر این گرفتیم که تیم داوری رو افزایش یا نوع داوری طرح ها رو تغییر بدیم ! :دی

فعلا با 1،2 نفری صحبت شده ، بعد از اینکه به نتیجه کلی رسیدیم خبرتون میکنم ! :rose:

موفق باشید ...

Mohammad

Member
خوبی سعید جان ؟!

یادمه طرح خودتم توی مسابقات شرکت میدادی اما از قصد سایزشو غیر استاندارد میزدی که بچه ها ناراحت نشن :)

آقا مشکلی نیست. من بی صبرانه منتظر برگزاری مجدد این مسابقه هستم.

به نظرتون اسپانسر نمی خواد این مسابقه ؟ :green:

مثلا توی هر تاپیک که مربوط به مسابقه هست. علاوه بر جوایزی که خودتون میدید ، یک سری جوایز هم از طرف اسپانسر داده بشه و در ازاش تبلیغ اسپانسر توی تاپیک های مربوط به مسابقه هر هفته قرار داده بشه

من خودم حاضرم اسپانسر بشم :cool:
یکی از دلایلی که بچه ها شرکت نمی کنن همین کمبود جوایز هست. البته من خودم به همین 4 تا امتیازی که بذارم تو امضام قانعم اما در کل جوایز هم می تونه تأثیر مثبت بذاره :rose:

جدیدترین ارسال ها

بالا