مسابقات انجمن دو بعدی چه شد !؟!!!

30min

Banned
سلام .
خسته نباشید شدید خدمت مدیران بخش .
میخواستم بدونم این مسابقات کوچک بخش که اونقدر هم خوب بود و سرش بحث میشد چی شد !؟
مسابقه تایپ و گرافی ؟
مسابقه signature
کلا چرا پیگیری نشده این مسابقات ؟

ArTaBaZ

Well-Known Member
دیدی میگن هر چیزی قدیمیش خوبه !
الان هم شده { انجمن قدیمیش خوبه !!! }
یادش بخیر بچه های قدیمی !!!
بیشترشون دیگه درگیر کارو زندگی هستن که دیگه اینجا نمیان :sad:
دلمون گرفت بخدا

Mandana

Active Member
خوب باید کسی باشه زحمتشو بکشه...مدیزها اغلب انقدر مسئولیت سرشون ریخته که فرصت تدارک مسابقات کوچک رو ندارن..کاربران هم گاهی کمکی بکنن بد نیست:green:موفق بباشین

30min

Banned
بله دوست قدیمی سلام از ماست :)
راستش یکی از خوبی های اینجا اینه که متاسفانه وقتی یکی همینطوری هم کمک میکنه باز مسائل حاشیه ای قاطی میشه و باعث میشه نتونه کارش رو انجام بده !
در بخش سه بعدی خب من تا چند هفته مسابقه مدلینگ رو راه بردم و خیلی هم داشت خوب پیش میرفت اما متاسفانه نه مدیران همکاری کردن نه تاپیک مهم شد ( با اینکه خیلی خیلی مهم بود ! ) نه جایزه ای در نظر گرفته شد ! که باز برمیگرده به مدیران که باید به فکر باشن اگر واقعا میخوان که رونق بگیره مسابقات .
در بخش دو بعدی هم که با توجه به اینکه من با مدیران ( یا بهتره بگم مدیران سابق ! ) مشکل داشتم یه جورایی عضو ترد شده بودم :) اما خوشحال میشم که در حد توانم بتونم کمک کنم .
مطمئنا بچه هایی هستن که اینجا هم حرفه ای هستن هم وقت دارن که بتونن راه بندازن مسابقه رو .
متاسفانه مشکلی که هست اینه که اینجا شده مثل نیویورک !!! شده پر از برج های بلند !
یه جورایی شاید کاربرای حرفه ای احساس میکنن که کمک کردن و راه انداختن مسابقات کوچک واسشون افت داره ! ( تو بخش سه بعدی که ماشالله ... ! ) اما والا به خدا اگه نظم برقرار باشه میشه یه مسابقه هفتگی اجرا کرد و اجراش هم یه دو چهارساعت در هفته بیشتر وقت نخواد !
من اعلام آمادگی میکنم ببینم مدیرانمون چه میکنن :)

Mandana

Active Member
سیمین جان فیلم اکشن زیاد میبینی دوستم؟:green:عضو ترد شده؟:دی میزنمتااا!!!! بگذریم دیگه سن من و شما ازین بحث ها گذشته....اگرم کدورتی با مدیران یا مدیران سابق داشتی ایشالاه برطرف شده/این از این
در مورد جایزه این چیزی نیست که در ح تصمیم گیری مدیر یک بخش یا حتی من باشه...در این مورد به مجید پیغام بزنی به نظرم بهتر باشه...یا هم میشه هر عضوی که توی مسابقه شرکت می کنه مبلغی بنا به اختیار کمک کنه به یک نفر معتمد مثل مدیر یا دستیار مدیر که شناخته شده هم باشه...بعد جایزه رو بر اساس همون بگیرن...بر فرض اگر ده نفر شرکت کردن نفری هزار تومن یه جایزه ده هزار تومنی بگیرن:دی ولی به نظرم لزومی به جایزه نیست و اگر مسابقه خوب و با ساپورت کامل برگزار بشه به مقدار کافی گاربر جذب می کنه
چیزی که بهم ثابت شده اینه که اگر قوانین و شرایط مسابقه رو به نظرخواهی بذاریم هم همیشه هستند کسانی که اعتراض می کنند و جو رو از حالت سالمش خارج می کنند...بنابراین اگر بدون زدن تاپیک برای نظرخواهی برای شرایط و تنها منطبق ر قوانین مسابقات قبلی مسابقات دوره جدید برگزار بشه ولی اگر حس می کنین لازمه بسم الله
من نظرم رو دارم بعنوان یک کاربر عادی میدم باز هر چی ودتون صلاح می دونین
شما اگر فکر می کنی می تونی مسابقات رو اداره کنی و ادامه دار، نیکی و پرسش؟
موفق بباشی دوست جان:rose:

30min

Banned
سن من و شما چیه !!!! من مگه چند سالمه !!! ؟؟؟ والاااااااااااااااااااااااااااااااا :)
در مورد جایزه که من میگم لزومی نداره که نقدی باشه چون این نقدی هایی که این سایت میده همون بهتر که نباشه ;)
میتونه امکانات داخلی سایت باشه مثل کاربر ویژه و این حرفا یه چیزی تو مایه همون speed modeling که اجرا شد .
در مورد نوع مسابقه هم که بالاخره یه تاپیکی باید زده بشه واسه نظرخواهی اما سعی میکنم دیکتاتوری رفتار کنم همینی که هست !
نظرات رو هم میشنویم همینجا دیگه ...
نمیگم به زودی شروع میشه چون به زودی گفتن دیگه داره باب میشه و بعدشم ... ( حال میکنم با این تیکه ها و سه نقطه ها !!!! ) .

nima_dsnr

کاربر VIP
تجربه ثابت کرده هقته های اول اگر هم زیاد شرکت کنن چند هفته بعد سه چهار نفر بیشتر شرکت نمیکنن
بعدش باعث و بانیش شاکی میشه که من که دارم اینهمه زحمت میکشم چرا بچه ها نمیان شرکت کنن؟

ArTaBaZ

Well-Known Member
فقط اگر هم خواستین شروع کنین ، بذارین واسه بعد امتحانات (من شخصا تا 23 خرداد وسط امتحانم که مطمئنا کسانی مثل من زیاد پیدا میشه)
gl

30min

Banned
من خودمم مشغولم اومدم بعد یه مدت که برگشتم یه گیری بدم اینطوری شد :d
ولی نه جدای از شوخی من خودم چند روزی رو تو این هفته مشغولم اما بعدش وقت خالی دارم که بتونم یه مسابقه ای راه بندازم .
رفته رفته هم علاقمند ها دوباره میان و انشالله که یه مسابقه خوبی میشه .
فقط یه تاپیک باید واسه مسابقه بزنم کاریشم نمیشه کرد :) همین امشب .

Mandana

Active Member
خخخخ نمیگم چند سالته:دی پیشده
تاپیک رو زدی بگو مهم کنم...اگرم امضایی ساختی همونجا بذار با بروبچز بذاریم توی امضاهامون
موفق بباشی:rose:

+Mohammad+

Well-Known Member
مسابقه ؟؟!!
من تا حالا توی مجیدآنلاین افتخار شرکت در مسابقه نداشتم ...

در هر صورت خبری شد خبرمون کنید :دی ... کمکی هم بر بیاد دریغ نمی کنیم ...ولی بعد از امتحانات ( تا 22 خرداد امتحانات دانشگاه رو دارم )

در مورد برگزاری هم همه جوره در خدمتیم ...

خوش باشید همگی

جدیدترین ارسال ها

بالا