مزاحم fun.xls.exe

hamed-ddd

Well-Known Member
سلام
کامپیوتر من چون دارای نرم افزار deep freez هستش خیال منو از بابت ویروسها و تروجانها راحت کرده
ولی این یکی دیگه نوبرشه

ویزگیها:
1.باز شدن پنجره مربوط به درایوها در یک پنجره جدید
2.قادر به دیدن فایلهای پنهان نیستم:cry: اون دوقسمت رو در فولدر اپشن فعال کردم و لی باز هم نمیشه
3. عکسی که با نرم افزار نرو گرفتم(انگار عکس بشقاب پرنده رو گرفتم)
مشاهده پیوست 11080
ممنون میشم کمک کنید ....تنها راه دسترسی به این دو تا فایل از راه نرو یا یه برنامه سیستم کماندر هستش ...وقتی پاک شدند دوباره برمیگرند

آخرین ویرایش:

hamed-ddd

Well-Known Member
ممنون
ولی با اردنگی انداختمش بیرون...
4 تا شاخه تو رجیستری داشت
3 تا exe تو system 32
2 تیک فعال هم تو ms config

تنها مشکل باقیمانده نشان داده نشدن پوشه های پنهان هستش که اونم با یه برگشت فکر کنم حل بشه

navidba

Well-Known Member
پس درست شد اسمشو یادت نیست اگه یادته لطف کن در ضمن از ویندوزت backup بگیر در صورت اینگونه مشکلات سریع در عرض 5 دقیقه ویندوز عوض شه
با تشکر

hamed-ddd

Well-Known Member
اسمش؟
منظورت اسم مزاحم بود
اون سه تا exe رو نه ولی یادمه که سه تا فایل بودند با ظاهری شبیه به فایل اکسل ....که یکیشون تو اسمش agl داشت دو تا دیگه هم تو اسمشون fun داشت
اگر تو propertis رو نگاه میکردی زبان فایل رو چینی زده بود
تو رجیستری گشتم و پیداشون کردم
سیستم من چون سرور کافی نت هستش درایو سی رو فریز کردم تا خیالم از بابت نصب ویندوز و ویروسها و.... راحت بشه
این ویروس لعنتی یه روز صبح وقتی من فریز رو غیر فعال کرده بودم تا تو زبان کامپیوتر یه تغییراتی رو بدم از شب پیش داخل یکی از درایو ها پنهان شده بو ومن متوجه اش نشدم و رو درایو دبل کلیک کردم و.....
در مورد backup برای سیستم های خانگی خیلی خوب جواب میده (البته نورتون قوست !!!!هم بد نیست)
ممنون

آخرین ویرایش:

جدیدترین ارسال ها

بالا