مرلین جادوگر در فتوشاپ !!!

amoosibil

Member
قصد دارم تا هم اکنون یکی از شوخی های جالب سازندگان نرم افزار فتوشاپ را به شما معرفی کنم. با استفاده از این ترفند مخفی میتوانید مرلین جادوگر را در فتوشاپ ظاهر کنید! این ترفند بر روی نسخه Adobe Photoshop 8 به بعد قابل اجراست.

بدین منظور:

1. نرم افزار Adobe Photoshop را اجرا کنید.
  2. دکمه F7 را بزنید تا در صورت عدم وجود ، پنجره Layers / Channels / Paths بازگردد.
  3. اکنون دکمه Alt را نگه دارید و رها نکنید.
  4. در گوشه بالا سمت راست پنجره Layers / Channels / Paths یک فلش کوچک وجود دارد. آن را با موس فشار دهید. برای باز شدنش همچنان که دستتان روی دکمه Alt است کلید موس را نیز نگه دارید تا منوی فلش باز بماند.
  5. اکنون کافی است نشانگر موس را روی گزینه Palette Options ببرید و رها کنید. خواهید دید که مرلین جادوگر نمایان خواهد شد!

نقل از : http://www.tarfandestan.com/article494.html

thekhosrow

Member
يكي هم هست فكر كنم ديگه همه ياد گرفتته باشن.

دكمه ي CTRL روي كيبورد رو نگه ميداريد
و بعد از منوي HELP/about photoshop رو انتخاب ميكنيد.

Mandana

Active Member
من یه سوال دارم
این مرلینه به چه دردی میخوره؟
1656.gif

Mandana

Active Member
مطمئناً به یه دردی باید بخوره
میرم پاش ببینم چکار میشه باهاش کرد

AMiR

Active Member
يادمه اون قديما
301.gif
اين مرلين رو توي امضاي سارا خانوم ديده بودم
286.gif

kambiz.elf

Member
سلام
فكر كنم به جز مزاحمت موقع كار و از اين ور به اون ور كار ديگي نكنه.

amoosibil

Member
والله ماندانا حانم منم نميدونم اين مرلينه ميتونه توي فتوشاپ از خودش جادويي در کنه يا نه (برره اي گفتم ! فکر نکنين لهجم اينجوريه ها !!! :d ) ولي الان ميرم يه سرچي بکنم ببينم اين مرلين خان کراماتي هم دارن يا نه !
با ما باشيد .... ( اينم طپشي گفتم ! )

راستي، اينم عکس مرلين جون :

MerlinEgg.gif

پیوست ها

• MerlinEgg.gif
    MerlinEgg.gif
    6.4 کیلوبایت · بازدیدها: 2
آخرین ویرایش:

amoosibil

Member
Adobe SpaceMonkey

دوباره سلام،

thekhosrow جان، اوني که تو گفتي هم جالب بود. بهش ميگن Adobe DarkMatter
يکي ديگه هم هست که فقط مال Photoshop CS2 هست. من CS دارم و نتونستم امتحانش کنم.
بايد Ctrl + Alt را همزمان نگه داري و همون کار رو انجام بدي. اسمش هم هست Adobe SpaceMonkey .
اگه کسي CS2 داره و اينو امتحان کرد، عکسشو بزاره تا ما هم ببينيم....

amoosibil

Member
Easter Eggs

سه باره سلام !
ماندانا خانم سرچ کردم. اينجور چيزا فقط شوخيهايي هستند که برنامه نويسها لابه لاي برنامه هاي خودشون مي گنجونند (مي گنجانند) و عملا هيچ کار خاصي انجام نميدن. در زبان انگليسي بهشون ميگن Easter Egg
يه ليست نسبتا کامل از Easter Egg هاي برنامه هاي مختلف را اينجا ميتونين ببينين :
http://www.eeggs.com/tree/154.html

به عنوان يه مثال ديگه، يه Easter Egg از برنامه CorelDraw رو براتون ميذارم. البته متن انگليسيشو ميذارم چون حال ترجمشو نداشتم. مربوط به CorelDraw ورژنهاي 8 تا 10 ميشه :

[LTR]Easter Eggs are hidden features in software programs, purposely included by the developers. They often reveal secret screens and messages. Here's how to display a list of the cast and crew of CorelDraw versions 8 - 10.

1. Open CorelDraw or Photo-Paint version 8, 9 or 10.
  2. Select Help > About.
  3. In CorelDraw 8: double click on the butterfly in the background to switch the copyright screen to a list of the developers and beta testers.
  4. In Corel Photo-Paint 8: double click on the crosshairs in the background to switch the copyright screen to a list of the developers and beta testers.
  5. In CorelDraw 9: double click directly above the 9 or on the handle of the pen in the background to switch the copyright screen to a list of the developers and beta testers.
  6. In Corel Photo-Paint 9: double click on the camera (above the T) in the background to switch the copyright screen to a list of the developers and beta testers.
  7. In CorelDraw 10: double click above the 10 where the white mixes with the other colors in the background to display a list of the developers and beta testers.
  8. In Corel Photo-Paint 10: double click on the yellow color (above the T) in the background to display a list of the developers and beta testers.
[/LTR]​

لطفا اگه بقيه دوستان هم چيز جالبي در اين زمينه پيدا کردن، همينجا مطرح کنند.....

جدیدترین ارسال ها

بالا