در آخر گفتتون من دقیقأ متوجه منظورتون نشدم . احتمالأ شما منظورتون اینه که ویندوز 32بیتی برای چنین سخت افزارهایی کافی نیست و باید ویندوز رو 64بیتی نصب کنم که مطابقت داشته باشه ! آیا منظورت همین بود ؟ حالا اگر ویندوز vista رو پنجره کامپیوتر قرار بدم خوبه ؟ آیا مطابقت داره ؟ یا اصلأ منظورتون درباره بیت سخت افزارهاست ؟ از پاسخ قبلی شما متشکرم با توجه به اینکه یه خرده از آخر نوشته شما گیج شدم و نتونستم درک کنم تقاضا دارم بیشتر مسأله رو برای من روشن کنید تا در خرید یک رایانه موفق باشم راستی هر وقت خریدم اینجا اعلام میکنم .
عزیزم گیج شدن نداره
ویندوز اکس پی سرویس پک دو و به قبل ، در نوع 32 بیتی ( ویندوز معمولی که در بازار وجود داره) تا سه گیگابایت از رم بهره میبره ، و عملا هر گیگابایتی فراتر از این مقدار بلا استفاده رها میشه، توجه کنین که بلا استفاده میمونه و در اکثر اوقات مشکلی برای سیستم پیش نمیاد، اما شما عملا 4 گیگ نصب کردین و فقط 3 گیگ کارایی دارین
نصب ویندوز 64 بیتی فواید و مضراتی داره
اما قبل از هر چیز لازمه که سخت افزار ها همگی 64 بیتی باشن
از فواید ویندوز 64 بیتی بصورت خلاصه میشه به سرعت بیشتر در پردازش سیستم عامل پرداخت
و از مضرات این نوع ویندوز هم دقیقا به عکس همین مطلب ، که بصورت خلاصه و عامه میشه گفت که در برخی از برنامه ها ، و باز در برخی قسمتهای این برنامه ها با افت سرعت مواجهیم
در مورد ویستا ، که جزو سیستم عامل ویندوز محسوب میشه هم باز روال همینه، یعنی بهر حال در صورتیکه شما میخواین بیشتر از 3 گیگابایت رم نصب کنین و قاعدتا میخواین از تمام رم استفاده کنین، باید سیستم عاملتون (در صورتی که به ویندوز علاقمندید) 64 بیتی باشه
بهر حال پیشنهاد ساده من اینه که مرز رم رو 3 گیگ قرار بدین
یعنی 3 گیگابایت رم نصب کنین
روی یکی از سیستم های بنده در دفتر کارم ، که کارهای نیمه سنگین جلوه های ویژه فیلم ها رو با اون انجام میدیم ، 3 گیگابایت رم نصب شده ، با سیستم عامل 32 بیتی
پس تصور نکنین که این مقدار رم ، و این نوع سیستم عامل باعث افت سرعت میشه
روی سیستمی که عرض کردم بازیهای سنگینی هم تست شده
اتفاقا همین الآن با همین دستگاهی که عرض کردم آنلاینم
همزمان داره رندر میگیره و من هم گشتی در نت میزنم ، و با این فشاری که به سیستم میاد هنوز هم افت سرعت محسوس نیست
پس با 3 گیگ رم هم دنیا قشنگه
اما باز اگر شما مایلید 4 گیگ یا بیشتر رم نصب کنین ، احتیاج به سیستم عامل ویندوز 64 بیتی ، یا استفاده از سایر سیستم عامل ها دارین
موفقیت و دلشادی شما واقعا آرزوی قلبی منه
یا علی