bubo3d
کاربر متخصص انیمیشن
سلامسلام حسین ، اقا خوندم خیلی جالب بود نمی خوام دخالت کنم اما اگه میخوای یک کار خیلی خوب بدی هنوز جای کار داره داستان ، مخصوصا اسم هاشون که
جالب نیست .
ممنون حمید جان، اسم ها که فرضی هست، یعنی اصلا اسمی برده نمیشه، بیشتر شخصی و برای نام گذاری تو scene و فیلم نامه هست وگرنه هیچ جا اسمای ازشون نمیشنوی.
در مورد داستان، نظرت رو بگو عزیز ولی این روهم بگم، به حیمد جان هم گفتم، نمیخوایم یه داستان خیلی روشن فکرانه و عمقی باشه، یه داستان با موضوعی همه گیر ساده و رون و در کنارش فانتزی. حالا باز نظرت رو بگو عزیز.
ممنون ، نمیخواد کل درخت رو داینامیک کنی، اگه بخوایم برای زنده شدن کار بادی ایجاد کنیم، اون وقت درخت های اطراف که محیط این کلبه ها رو برای دید عمقی قطع میکنن مثل یه جنگل بزرگ باید هماهنگ باشن و تکون بخورن، غیر از مشکل داینامیک کردن اون ها ما میخوایم اون ها رو تو یه لایه دیگه توسط catch گرفتن GI ـها رندر کنیم که سرعت رندر به شدت بیاد پایین.آقا من دارم از دیشب درخت سیب رو مدل میکنم
تو داستان هم همون طور که خوندی کل درخت تکون نمیخوره، یه سری شاخه های مورد نظر.
من مدل درخت رو بر اساس کانسپتی که میخوایم پیش بریم مدل کردم، پیوست کردم، یه نگاه بهش بنداز تا وقتی کامل شد مدل رو بدم بهت رو حرکت بزنی عزیز.
در مورد مو ، خوب سخته این Hairfarm و هی بدون سیو معلق نگه داری ، اما رندر و شیدینگ مو بهترین شیدر مال منتال ری یا ویریه واسه فاینال چیز خوبی هنوز نیست !!! یا من ندیدم ، رندر با چی میخوای بزنی ؟؟؟
این مو رو خوب زدی عالیه !!! من که خوشم اود اما Root هاس کار داره .
فکر کنم hair farm واسه 2011 کرک شده ـش کار میکرد، رندر هم که کالا جدا با سیستم scan line میگیریم، به صورت یه لایه جدا، فقط توسط نورهای standard باید نور محیط رو روی موها اعمال کنیم، سیستم اصلی هم همینه، به قولی و مطالعه و مستنداتی که یکی از دوستان از ریگر نور pixar بهم نشون داد اون ها هم تا چند وقت پیش به همین صورت کار میکردن، تو فروم های زیادی هم گشتم همین بود. یعنی با نور های استاندار شبیه سازی sky light و نور محیط.
لامسب همین hair farm هم که سرعت رندر تکونده.
در مورد مو هم نظر لطفته ، با همون hair farm ـه، بیشتر خواستم رو حالت مو کار کنم، آره root موها مشکل داره، روش کار نکردم چون با سیستم spline کار کردم فقط خواستم حالت اصلی مو رو در بیارم که تا اینجا خوب بوده.
اقا این کاراکتر خیلی شبیه پدر اون پسر شاسمخه تو BRAVE ـــه اون پیرمرده که پسرش زد وسط هدف !!! یادته ...
خیلی شبیه ان میتونم یه عنوان رفرنس استفاده کنیم .
والا اصلا به اون توجه نکردیم، یعنی نمیخواستیم شکل اون بشه، یه رفرنس کاراکتر داشتیم ولی الان این کاراکتر هم اصلا شبیه اون رفرنسمون هم نیست.